Καλύτερα μέρη για τέχνασμα ή θεραπεία στο Σακραμέντο

Οι καλύτερες γειτονιές για να επισκεφθείτε στο Σακραμέντο αυτό το Απόκριες

Το Trick-or-Treating είναι μια μακρόχρονη παράδοση σε οποιαδήποτε πόλη, αλλά το Σακραμέντο είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για να είσαι παιδί σε αυτή την γιορτινή γιορτή. Ο ιστότοπος ακινήτων Zillow.com αξιολόγησε πρόσφατα το Sacramento ως μία από τις 10 κορυφαίες πόλεις του έθνους για το καλύτερο τέχνασμα ή θεραπεία.

Το Sacramento trick-or-treatment είναι επίσης διασκεδαστικό λόγω της γενναιόδωρης ποσότητας των ιστορικών σπιτιών και των τρομακτικών δρόμων που προσφέρει η πρωτεύουσα. Από τις μέρες του χρυσού βιασμού έως τα αρχοντικά του 1940, υπάρχουν πολλά μέρη για να πάτε στη νύχτα αποκριών για να πάρετε πολύ φοβισμένοι και να πάρει μερικές μεγάλες απολαύσεις την ίδια στιγμή.

Curtis Park

Η γειτονιά Sacramento του Curtis Park είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάμε σε τέχνασμα ή θεραπεία στο Σακραμέντο. Με πανέμορφους δρόμους γεμάτους δένδρα, πλούσιο μίσχο vintage σπίτια και μια κοινότητα που μεγαλώνει τα παιδιά της, αυτός ο προορισμός είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν ασφαλές τέχνασμα ή θεραπεία στο Σακραμέντο. Υπάρχουν πολλά κοινοτικά γεγονότα και πολλές νέες οικογένειες. Θα πάρετε μερικές μεγάλες λήψεις των παιδιών σας στο κοστούμι μπροστά από τα όμορφα σπίτια και ίσως συναντήσετε μερικούς νέους φίλους για μελλοντικές ημερομηνίες παιχνιδιού όταν περνάτε στο Curtis Park.

Elmhurst

Αυτό το τμήμα του Σακραμέντο πήρε το όνομά του, λόγω των μεγάλων δέντρων του που καλύπτουν πάνω από τη γειτονιά σε ένα θόλο από φτερά, τέφρα και δρυς. Το Elmhurst φιλοξενεί ένα ετήσιο πρωινό με τηγανίτες κάθε 30 Οκτωβρίου και τα παιδιά πληρούν τους δρόμους τις επόμενες νύχτες καθώς τα δέντρα χρησιμεύουν ως ένα τρομακτικό σκηνικό.

Σχολή Μάρσαλ

Η Zillow και άλλες εκδόσεις ακίνητης περιουσίας βαθμολόγησαν το Marshall School ως μία από τις πιο περιζήτητες γειτονιές στο Σακραμέντο και φυσικά είναι μια θαυμάσια επιλογή για ασφαλές τέχνασμα ή θεραπεία στη συγκεκριμένη αυτή βραδιά.

Λόγω της θέσης του στο κέντρο της πόλης, πολλές νέες οικογένειες εδώ διακοσμούν το σπίτι τους σε κοκκινιστές διακοσμήσεις και τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα σε πολλές πόρτες. Μετά το τέχνασμα ή τη θεραπεία, πηγαίνετε αρπάξτε μια τσίμπημα για να φάτε στο midtown, ή βάλτε τα παιδιά στο κρεβάτι και βγείτε για κάποια τρομακτική νυχτερινή ζωή σχεδιασμένη για τη μαμά και τον μπαμπά.

Ανατολικό Σακραμέντο

Το Ανατολικό Σακραμέντο φιλοξενεί αρχοντικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Fabulous Forties. Περισσότεροι από 500 τεχνίτες ή τεχνίτες κατεβαίνουν κάθε χρόνο στα Fab Forties, χάρη στη φήμη τους για διακόσμηση περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γειτονιά του Σακραμέντο. Ενώ είναι γνωστό πιο περίφημο για το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ, το Halloween γίνεται γρήγορα ένα δευτερόλεπτο καθώς οι μεταμφιέσεις του σπιτιού γίνονται πιο περίτεχνες και ελκυστικές για τους καραμελωμένους όλων των ηλικιών. Ανατολικά Σακραμέντο σπίτια έχουν μάλιστα εμφανίζονται σε ένα ειδικό HGTV Halloween. Αρχοντικά, διακοσμητικά αντικείμενα και κάτοικοι που μπορούν να αντέξουν οικονομικά κάποια καραμέλα με μεγάλη γεύση - τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Πάρκο Χόλιγουντ

Τέλος, το Hollywood Park είναι ένα φιλόξενο σημείο για τα μικρά ξωτικά. Αυτή η γειτονιά έχει μια μακροχρόνια φήμη φιλικών οικογενειών και άφθονης ποικιλομορφίας - οπότε όλοι θα πρέπει να αισθάνονται άνετα από πόρτα σε πόρτα εδώ. Το Hollywood Park φιλοξενεί επίσης την ετήσια εκδήλωση Safe and Super Halloween, η οποία διαρκεί για τρεις μέρες - παρέλαση κοστουμιών και 17 σταθμοί καραμελών συμπεριλαμβανόμενων! Οι κάτοικοι του Hollywood Park αγαπούν την τοπική κοινωνική σκηνή στο Halloween και θα δείτε πολλά εστιατόρια και καταστήματα τρύπα στο τείχος καθώς δακτυλογραφείτε κοντά στο σπίτι.

Μεγάλο παλιό σπίτι

Ένα άλλο πολύτιμο στο midtown είναι αυτό που είναι γνωστό σε τοπικό επίπεδο ως το "παλιό παλιό σπίτι με κλειστούς χώρους" - που βρίσκεται στη γωνία του 25ου και του Ι Streets. Μια γυναίκα που εργάζεται ως θεραπευτής στο Σακραμέντο μεταμορφώνει το σπίτι της και καλωσορίζει τους επισκέπτες 29 έως 31 Οκτωβρίου από τις 18:00 έως τις 21:00. Ξεκινά τις ανακαινίσεις της κάθε Αύγουστο - έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι δεν θα απογοητεύσει. Μια βόλτα διαρκεί περίπου 15 λεπτά και ο ιδιοκτήτης σπιτιού ζητά δωρεές για να ωφεληθούν τα παιδιά με τον ιό HIV.

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις μεγάλες γειτονιές που προσκαλούν τέχνασμα-ή-treaters σε όλο το Σακραμέντο. Το Elk Grove, το Roseville και οι ορεινοί δρόμοι του El Dorado Hills φέρνουν επίσης τους συλλέκτες καραμελών κάθε χρόνο για μια καλή στιγμή.