Οδηγός για το Apple Hill Getaway από το Σακραμέντο

Η Apple Hill βρίσκεται στα δυτικά Sierra Foothills στην επαρχία El Dorado. Μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Σακραμέντο, αυτό το τοπίο είναι γεμάτο με οπωροφόρα δέντρα, ζυθοποιεία, δέντρα και οινοποιεία. Είναι ένα τέλειο σημείο εκτός πόλης για μια γρήγορη απόδραση.

Πού είναι η Apple Hill;

Ακριβώς το κεφάλι προς τα ανατολικά ΗΠΑ-50 προς τη λίμνη Tahoe . Καθώς περνάτε από την Placerville, θα αρχίσετε να βλέπετε πολλά σήματα εξόδου από το Hill Hill: το Schnell School Exit 48, το Carson Road Exit, το Camino Exit, το Cedar Grove Exit 54 και το Pollock Pines Exit 57.

Γνωρίζοντας το Hill Hill

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους δρόμους της περιοχής, φροντίστε να εκτυπώσετε τους χάρτες που παρέχονται από την Ένωση Hill Hill Growers Association.

Λάβετε υπόψη ότι η οδήγηση των γραφικών δρόμων στο Apple Hill μπορεί να είναι όμορφη, αλλά μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το δρόμο. Ορισμένοι από τους δρόμους μπορεί να έχουν αιχμηρές στροφές, οι οποίες μπορούν να κρύψουν κάποια κυκλοφορία αν δεν είστε προσεκτικοί. Επίσης, υπάρχουν μερικά τυφλά σημεία όταν συνενώνονται πίσω στο δρόμο όταν βγαίνουν από ένα χώρο στάθμευσης.

Μπορείτε επίσης να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στις δύο στάσεις του λεωφορείου: το ένα στη γωνία της σχολής Schnell Exit 48 και το Carson Road, ενώ το δεύτερο βρίσκεται κοντά στο Cedar Grove Exit 54 και στο δρόμο Eight Mile Road.

Κορυφαία αξιοθέατα

Το όνομα Apple Hill είδος δίνει μακριά τι είναι αυτό το μέρος είναι γνωστό για: μήλα. Οι επισκέπτες μπορούν είτε να απολαύσουν τα δικά τους μήλα από το δέντρο είτε από ένα βολικό δοχείο. Ανάμεσα στην ποικιλία των διαθέσιμων μήλων είναι χρυσή νόστιμη, κοκκινοσχολική, πιπέτα, ροζ κυρία, ρωμαϊκή ομορφιά, fuji, γκαλά και mutsu για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Άλλα είδη φρούτων είναι διάφορες ποικιλίες αχλαδιών όπως bartlett και bosc, κολοκύθες, κεράσια, σταφύλια, δαμάσκηνα και persimmons. Ένα δημοφιλές σημείο για να βρείτε το τέλειο μήλο σας είναι το Boa Vista Orchards (# 3 στον χάρτη του Apple Hill Growers).

Boa Vista Orchards
Διεύθυνση: 2925 Carson Road, Placerville, CA
Τηλέφωνο: (866) 684-7696
Ώρες: Καθημερινά 8 π.μ. έως 5 μ.μ., ανοιχτό όλο το χρόνο.

Κλείσιμο Ευχαριστιών και Χριστουγεννιάτικες μέρες. Γευσιγνωσία κρασιού 11 π.μ. έως 5 μ.μ.
Μπορείτε να βρείτε φρέσκα μήλα Gravenstein σε γλυκό Cameos για να τραγανή Braeburns. Δεν είστε βέβαιοι ότι ένα είδος ποικιλίας μήλων ταιριάζει στις ανάγκες σας, ευτυχώς να ζητήσετε δείγμα ή να αναζητήσετε το δείγμα καλαθιού που προσφέρει δωρεάν φέτες διαφορετικών ποικιλιών. Στο Boa, υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να φάτε το μήλο σας. Μπορείτε να το πάρετε με τον τρόπο που το επιθυμούσε η φύση, ή να το φάτε σαν πίτα, σάλτσα, βούτυρο φρούτων, κρασί ή ζελέ φρούτων.

Αυτό το απασχολημένο περίπτερο (στην πραγματικότητα μεγαλύτερο από το τυπικό σας περίπτερο) διαθέτει επίσης πωλητές τέχνης και χειροτεχνίας, μπακάλικο, χριστουγεννιάτικα δέντρα και γρήγορο service που σερβίρει φαγητό και ζεστές πίτες.

Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το Boa αυτοπροσώπως, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ένα άλλο βασικό πόλο έλξης για την Apple Hill, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών των Ευχαριστιών, είναι, φυσικά, τα αγροκτήματα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων. Οι ποικίλες ποικιλίες των δέντρων που καλλιεργούνται στην περιοχή περιλαμβάνουν ευγενή έλατο, έλατο δούγκλας, έλατο σασά, άργυρο άκρη, λευκή έλατο, έλατο καναπέ, γρήγορο ποτάμι, κέδρο και sequoia.

Πολλά από τα δέντρα δεν θα σας αφήσουν μόνο να κόψετε το δέντρο κάτω από τον εαυτό σας, αντ 'αυτού, μόλις βρείτε ένα δέντρο, ζητήστε ένα "κόπτη" και κάποιος θα το κόψει για σας. Αφού κάνετε αναζήτηση σε πολλά αγροκτήματα στην περιοχή, ένα αγρόκτημα εκτός του χάρτη που θα πρέπει να δοκιμάσετε στην επόμενη επίσκεψή σας είναι το Ινδικό Rock Tree Farm.

Ινδικό αγρόκτημα πετρωμάτων
Διεύθυνση: 3800 North Canyon Road, Camino, CA
Τηλέφωνο: (530) 622-4087
Ώρες: Κατά τη διάρκεια των διακοπών μέχρι τα Χριστούγεννα, στις 8:30 π.μ. μέχρι το σκοτάδι
Κόστος: Φόρτιση από το πόδι, ανάλογα με το είδος του δέντρου
Το Ινδικό Rock Tree Farm είναι ένα κόσμημα ενός εύρους. Δεδομένου ότι είναι μέλη του Συνδέσμου Χριστουγέννων Tree Growing Association και όχι με την Ένωση Hill Hill Growers Association, δεν θα τα βρείτε στον δημοφιλή χάρτη.

Μόλις τραβήξετε ψηλά στο πάρκινγκ, θα βρείτε ένα μικρό λόφο γεμάτο νεόδμητα δέντρα και πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό που θα σας δώσει μια επιλογή. Μπορείτε είτε να παρκάρετε εκεί και να ψωνίσετε για ένα κομμένο δέντρο είτε να ακολουθήσετε την κατεύθυνση ενός στελεχωτή για να οδηγήσετε κάτω από την παρτίδα, πάνω από τη μικροσκοπική γέφυρα και μέχρι το μονοπάτι ενός άλλου σύντομου λόφου για να περάσετε στο απομονωμένο δάσος χιλιάδων δέντρων που περιμένουν να να πάρει.

Έχουν μια σειρά από έλατα καθώς και κέδρο. Σε αντίθεση με άλλα αγροκτήματα δέντρων, η Indian Rock χρεώνεται από το πόδι. Επίσης, μόλις επιλέξετε το δέντρο σας, μπορείτε επίσης να ανταμείψετε τον εαυτό σας με ζεστό μηλίτη μήλου ή ζεστό κακάο.

Αφού περάσετε πάνω και κάτω ένα λόφο για να βρείτε το δέντρο διακοπών σας ή περιηγηθείτε στο διάδρομο μετά το διάδρομο για τα βάζα των φρούτων διατηρεί, τα βάσανα της πείνας θα σας χτυπήσουν. Γυρίστε λοιπόν στο Apple Acres της Abel (# 38 στον χάρτη του Apple Hill Growers) για φαγητό, φαγητό και οικογενειακή διασκέδαση.

Το Apple Acres της Abel
Διεύθυνση: 2345 Carson Road, Placerville, CA
Τηλέφωνο: (530) 626-0138
Ώρες: Καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Ημέρες των Ευχαριστιών, 10 π.μ. έως μεσημέρι. Παραμονή Χριστουγέννων ώρες 9 π.μ. έως 3 μ.μ. Κλειστή ημέρα των Χριστουγέννων. Τα πόνυ βόλτες ώρες, 11 π.μ. έως 5 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Σαββατοκύριακα από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Σαββατοκύριακα και αργίες.

Αυτό είναι ένα αγαπημένο σημείο κατανάλωσης και ανάπαυσης για πολλούς επισκέπτες της Apple Hill, όπως αποδεικνύεται από την έλλειψη χώρων στάθμευσης σε μερικές μέρες. Μπορείτε να γεμίσετε την κοιλιά σας με περισσότερους τρόπους από έναν στο Abel. Στον μετρητή γρήγορης εξυπηρέτησης, πάρτε ένα πιάτο μπάρμπεκιου ή τηγανητές πατάτες. Για να ικανοποιήσετε το γλυκό δόντι σας, φτάστε σε ένα από τα περισσότερα από 20 είδη μήλων καραμέλας, σπιτικές πίτες και φουντουκιά.

Μόλις τελειώσετε το φαγητό, πάρτε το μονοπάτι που οδηγεί στο βόλτα με πόνυ, το σέουρο λαβύρινθο και το μπάλωμα κολοκύθας, καθώς και ξύλινα κομμάτια τέλεια για χαριτωμένες ευκαιρίες φωτογραφίας.

Και τα λοιπα.

Επίσης, μην χάσετε τα φημισμένα μιλκσέικ μήλων στο High Hill και τα ντόνατσα μήλων μήλων στο Rainbow Orchards. Δεν έχω ακόμη δοκιμάσει αυτά τα νόστιμα γλυκά, αλλά θα ήθελα να είμαι remiss εάν τους αφήσω εκτός αυτής της λίστας.