Τα καλύτερα γυμναστήρια του Σακραμέντο

Γυμναστήρια, κλαμπ και στούντιο που θα λατρέψετε

Ενώ πολλοί άνθρωποι επιλέγουν την αρχή του Ιανουαρίου για να δουλέψουν για να γίνουν πιο υγιείς, μπορείτε να αποφασίσετε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Η μεγαλύτερη περιοχή του Σακραμέντο έχει μια ποικιλία επιλογών γυμναστικής από προσωπικούς εκπαιδευτές μέχρι ευκαιρίες άσκησης εξειδίκευσης. Ό, τι και αν σκοπεύετε να κάνετε, η προσαρμογή στην πρωτεύουσα του κράτους είναι απλή και προσιτή.

Παραδοσιακά γυμναστήρια με μια νέα προοπτική

Το Σακραμέντο είναι γνωστό για τα ιδιόμορφα δημογραφικά στοιχεία του, τα οποία καθιστούν τους προορισμούς αυτούς ιδανικούς χώρους εργασίας για όσους επιθυμούν κανονικές προπονήσεις χωρίς την τυπική πελατεία.

Bodytribe Fitness

Με μια ολιστική προσέγγιση της φυσικής κατάστασης, το Bodytribe υπερηφανεύεται για την ένταση - τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Μέσω της αυξημένης κατανόησης της δύναμης, της ευημερίας και της σχέσης με τους άλλους, οι γυμναστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πολλών διαφορετικών τάξεων. Το Bodytribe ήταν το πρώτο που προσέφερε τα μαθήματα του Kettlebell και αυτό εξακολουθεί να είναι η ειδικότητά του.

Στηρίξου σε Μένα

Στην καρδιά του Σακραμέντο, το Lean on Me είναι ένα μη γυμναστήριο μη αλυσίδας που προσφέρει περισσότερες δωρεάν τάξεις στα μέλη από οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση στην περιοχή. Οι τάξεις περιλαμβάνουν ποδηλασία, πιλάτες, egoscue, γιόγκα, πυγμαχία και πολλά άλλα.

Sacramento PipeWorks

Το Sacramento PipeWorks είναι γνωστό για την εκπληκτική εσωτερική αναρρίχηση σε βράχο, αλλά ξέρατε ότι προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από μαθήματα γυμναστικής; Από τη γιόγκα μέχρι τη σταδιοδρομία στο jui-jitsu, μπορείτε να βρείτε κάτι ιδανικό για το πρόγραμμά σας.

Όταν ήρθε η ώρα να γίνει σοβαρή

Εάν είστε ένας καλοφτιαγμένος γυμναστής και αναζητάτε ένα νέο μέρος για να φτάσετε στο σχήμα, το Sacramento έχει πολλές επιλογές.

Αυτά τα γυμναστήρια προσφέρουν όλα και είναι κατ 'οίκον σε πολλά μέλη που είναι σοβαρά για την υγεία και την ευεξία.

Αθλητική λέσχη Αλάμπρα

Ανήκει στην Wenmat Fitness, αυτή η πλήρης λέσχη υγείας προσφέρει κίνητρα για να εξοικονομήσετε χρήματα καθώς ρίχνετε λίρες. Προσφέρουν επίσης έλεγχο σωματικού λίπους, διάφορες κατηγορίες μαθημάτων άσκησης και παιδική φροντίδα κατά τη διάρκεια όλων των προγραμμάτων.

Μπορείτε ακόμη και να εργαστείτε ένα προς ένα με έναν καταχωρημένο διαιτολόγο για να μάθετε πώς να κάνετε έξυπνες επιλογές τροφίμων.

Πωλείται τούβλο

Το Brickhouse Built είναι ένα γυμναστήριο bootcamp στο Roseville, το οποίο προσφέρει επίσης προσωπικές περιόδους άσκησης. Προσιτό και προσφέροντας πρωινό και βράδυ, αυτό το γυμναστήριο μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να πάρετε σοβαρά την υγεία σας.

Sacramento προπονήσεις που είναι διασκέδαση

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε την ιδέα να τρέχετε σε ένα διάδρομο ή να σηκώνετε βάρη σε καθημερινή βάση, δοκιμάστε κάποια άσκηση που είναι τόσο διασκεδαστική που δεν θα καταλάβετε καν ότι είναι καλό για σας.

Γυμναστήριο Sacramento Pole

Η γυμναστική στο πόλο δεν είναι απαραίτητα αυτό που ακούγεται. Αυτό το σχετικά νέο γυμναστήριο περιλαμβάνει ένα συνδυασμό χορού, γυμναστικής και εναέριας τέχνης. Ο χορός του πόλου είναι προκλητικός, διασκεδαστικός και κατάλληλος για ανθρώπους όλων των μορφών και μεγεθών. Ακόμα και έγκυες γυναίκες και άνδρες παρακολουθούν εγκαταστάσεις όπως το Sacramento Pole Fitness, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων για να διαλέξετε.

Βασιλική Σκηνή Χριστιανές Τέχνες

Το Royal Stage προσφέρει απίστευτα οικονομικά μαθήματα χορού τόσο στο Roseville όσο και στο Σακραμέντο. Φροντίζουν τα πράγματα φιλικά προς την οικογένεια, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κούνημα των παπιών ή για τα χνουδωτά ρούχα, αν διαπιστώσετε ότι είστε υπερβολικά αυτοσυνείδητοι για να ασκήσετε.

Προσφέρουν μια πρωινή σκηνή μπαλέτου για ενήλικες, καθώς και πολλές επιλογές βράδυ για τους έφηβους και τους ενήλικες.

Τι να ψάξει σε ένα γυμναστήριο στο Σακραμέντο

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές γυμναστικής στο Σακραμέντο, μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνετε ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας μια προσωπική λίστα του τι είναι σημαντικό για εσάς. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει:

- Μηνιαίο ή ετήσιο κόστος προσχώρησης

- Διαθέσιμος εξοπλισμός

- Ωρες λειτουργίας

Πέρα από αυτά τα βασικά, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν εκπαιδευτή γυμναστικής ή έναν προσωπικό εκπαιδευτή που να ταιριάζει καλά με τους στόχους σας. Αυτό δεν σημαίνει μόνο να συμφωνείτε ότι θα πρέπει να χάσετε βάρος ή να είστε πιο δραστήριοι, αλλά να είστε κατάλληλα ευθυγραμμισμένοι με την προσωπικότητά σας και να είστε σε θέση να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

Εάν δεν είστε βέβαιοι για το τι γυμναστήριο είναι κατάλληλο για εσάς, ρωτήστε έναν φίλο για μια σύσταση ή προσλάβετε κάποιον που θα πάει μαζί σας καθώς ελέγχετε τα μέρη.

Είναι υπέροχο να αναπήδηση ιδέες από κάποιον που εμπιστεύεστε και η σύνδεση στο γυμναστήριο με ένα άλλο άτομο θα σας κρατήσει επίσης υπεύθυνο εκείνες τις ημέρες που δεν αισθάνεστε σαν να απομακρύνεστε από τον καναπέ.

Τέλος, η τοποθεσία πρέπει να είναι πάντοτε υπόψη. Αντί να ψάχνετε κάπου κοντά στο σπίτι σας, αναζητήστε κάπου κοντά στην εργασία σας. Θα είστε πιο παρακινημένοι να δουλέψετε τα βράδια, αν βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, και θα το κάνετε και στο δρόμο σας πιο γρήγορα.

Υπάρχουν τόσα πολλά μεγάλα γυμναστήρια του Σακραμέντο για να διαλέξετε, θα πρέπει να βρείτε έναν νικητή μετά από μερικές μόνο επισκέψεις.