Σακραμέντο Γυναίκες νύχτα έξω ιδέες

Τρόποι χαλάρωσης με τα καλύτερα κορίτσια σας στο Σακραμέντο

Μεταξύ της δουλειάς, των παιδιών και της διατήρησης του σπιτιού, οι κυρίες αξίζουν μια νύχτα μια φορά σε λίγο. Είτε έχετε μηνιαία παράδοση με φίλους ή είστε απελπισμένοι για κάποιο χρονικό διάστημα μετά από αμέτρητες ώρες αφιερωμένες στην καθημερινή άλεση, υπάρχουν πολλές διασκέδαση νυχτερινές ιδέες στο Σακραμέντο.

Γευσιγνωσία κρασιού

Το υπόγειο δωμάτιο δοκιμασίας

900 2 ND Street, Σακραμέντο

Ένα βασικό φαγητό για ηλικιωμένες κυρίες, το Underground Wine Tasting Room είναι τοπικό στο Σακραμέντο, ώστε να μην χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά για να πάρετε μερικά υπέροχα vino.

Προσφέρουν εκδρομές κρασιού κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και ειδικές βραδινές εκδηλώσεις κατόπιν αιτήματος. Είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος να απολαύσετε κρασί και μεγάλη παρέα μετά από μια πολύ μεγάλη εβδομάδα. Φυσικά, αν δεν θέλετε να περιορίζεται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, μπορείτε πάντα να έχετε ένα πάρτι γευσιγνωσίας στο σπίτι. Επιλέξτε μερικά από τα αγαπημένα σας κρασιά ή ζητήστε από κάθε κυρία να φέρει το αγαπημένο της, και να έχετε το δικό σας κρασί και τυροσύνθεγμα ακριβώς στο σαλόνι σας.

Δοκίμασε κάτι καινούργιο

Groupon Sacramento

Ξεκινήστε ένα νήμα με τα αγαπημένα σας κορίτσια και αποφασίστε μαζί τι να αγοράσετε από τις τελευταίες προσφορές στη σελίδα του Sacramento Groupon. Είναι ένας πολύ καλός και προσιτός τρόπος να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο μαζί. Υπάρχουν επίσης και άλλοι ιστότοποι που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό όπως το LivingSocial, το SacPerks και το SacHalfOff.

Party Glamour

Εγγραφείτε δωρεάν για περιποιήσεις προσώπου στο Origins ή κάντε ένα makeover σε ένα κατάστημα ομορφιάς στα πολυκαταστήματα Galleria ή Arden.

Ή, ορίστε ένα προκαθορισμένο όριο τιμών και πηγαίνετε σε ένα ξεφάντωμα αγορών για Sephora, Ulta ή Planet Beauty. Αφού τελειώσετε, τραβήξτε μερικές φωτογραφίες σε μια διασκεδαστική νύχτα έξω, χτυπώντας έναν τοπικό χορό ή ένα αγαπημένο σούσι μπαρ.

Επιδόρπιο

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό επιδόρπιο στο Σακραμέντο και παραγγείλετε μια γλυκιά κούτσουρα.

Πιάστε το κουτάλι σας και μοιραστείτε το ένα με το άλλο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια πολύ κερδοφόρα υπερφόρτωση ζάχαρης ενώ απολαμβάνετε υπέροχα γέλια και συνομιλία. Χρειάζεστε μερικές ιδέες για να δοκιμάσετε Δείτε το δείπνο επιδόρπιο του Rick, το τζίντζερ Elizabeth ή το ολοζώντανο σαλόνι παγωτού του Farrell .

Βραδιά ταινίας

Ένα παλιό αλλά καλό - σχεδιάστε μια βραδιά ταινιών με τις καλύτερες φίλες σας. Μπορείτε να μείνετε για να το κάνετε αυτό, ή να δείτε μια vintage ταινία στο Crest Theatre στο κέντρο της πόλης. Το Sunrise Mall παίζει πρόσφατες ταινίες με πολύ μειωμένη τιμή και, φυσικά, υπάρχει το νέο Studio Movie Grill αν ελπίζετε να πάρετε μια μικρή φαντασία.

Πάρτε Καλλιτεχνική

Ζήστε τη σωστή πλευρά σας με μια δροσερή νυχτερινή χειροτεχνία ή με μια επίσκεψη στο "Paint and Sip". Το Painted Cork έχει μια μεγάλη ατμόσφαιρα και βρίσκεται τόσο στο Folsom όσο και στο Downtown Sacramento, έτσι είναι κάτι περισσότερο από βολικό για κυρίες που απλώνεται σε διαφορετικές τοποθεσίες η κοιλάδα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το χέρι σας σε ζωγραφισμένα κεραμικά στο Petroglyph στο Roseville.

Χορέψτε το

Ψάχνετε για έναν πολύ καλό τρόπο για να πάρετε την άσκηση και να μην ανησυχείτε για την εμφάνιση χαζή γιατί θα είστε με τους καλύτερους φίλους σας; Ρίξτε μια ματιά στην τάξη χορού και επωφεληθείτε. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε, από μια τάξη hip hop στο Βήμα 1 σε ένα swing dance lesson στο Midtown Stomp.

Μπορείτε επίσης να βρείτε μια δικαιολογία για μια εβδομαδιαία νυχτερινή κυρία αν εγγραφείτε για μια ομάδα μαθημάτων Zumba ή πηγαίνετε να χορέψετε.

Ανακτήστε την παιδική ηλικία

Βγείτε έξω για ένα βράδυ από εντελώς ανώριμη δραστηριότητα - παγοδρομία, πατινάζ με ρόλερ, μίνι γκολφ ή go-carting είναι μερικές μεγάλες επιλογές. Το καλοκαίρι, το Sunsplash έχει Nite Slides - μια ειδικά μειωμένη βραδινή διαδρομή των διαφανειών νερού. Το χειμώνα, το υπαίθριο παγοδρομία προσδίδει μια ιδιαίτερη μαγική περιστροφή σε μια κατά τα άλλα παραδοσιακή εσωτερική πίστα.

Μετάβαση στα Χρυσά Χρόνια

Στο άλλο άκρο του φάσματος, ξεκινήστε να ενεργείτε σαν μια ηλικιωμένη κυρία. Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που προορίζονται για συνταξιούχους που είναι πραγματικά πραγματικά διασκεδαστικές για νυχτερινές νύχτες. Πηγαίνοντας στο πεδίο οδήγησης είναι μια ιδέα και παίζοντας Bingo είναι ένα biggie. Και οι δύο είναι προσιτές, ενεργές για το μυαλό σας και υπόσχονται μια αξέχαστη καλή στιγμή με τα καλύτερα σας gals.