Διακοπές στο Universal Orlando Resort με το Grinchmas

Εποχιακό Seuss και πολλά άλλα

Ταξιδεύοντας στο Ορλάντο κατά τη διάρκεια των διακοπών; Το Universal Orlando Resort γιορτάζει την περίοδο των Χριστουγέννων με τις ετήσιες Διακοπές του στο Universal Orlando από τις 18 Νοεμβρίου 2017 έως τις 6 Ιανουαρίου 2018.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των Διακοπών στο Universal Orlando;
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, οι οικογένειες μπορούν να επισκεφθούν όλα τα συνηθισμένα θεματικά αξιοθέατα πάρκου και βόλτες, καθώς και να απολαύσουν ειδικές ψυχαγωγικές διακοπές που συμπεριλαμβάνονται στην είσοδο πάρκο-πάρκο στα Universal Studios και τα νησιά περιπέτειας.

Όπως πάντα, οι οικογένειες που διαμένουν σε ένα από τα επιτόπια ξενοδοχεία του Universal λαμβάνουν οφέλη που περιλαμβάνουν την έγκαιρη είσοδο στα θεματικά πάρκα μια ώρα πριν το δημόσιο άνοιγμα και δωρεάν θαλάσσια ταξί σε θεματικά πάρκα και την περιοχή τραπεζαρίας και ψυχαγωγίας CityWalk.

Κύρια σημεία το 2017 περιλαμβάνουν:

Ο εορτασμός συνεχίζεται στα τέσσερα ξενοδοχειακά ξενοδοχεία του Universal Orlando , όπου οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν με μπουφέδες για δείπνο και δείπνο, τελετές φωτισμού δέντρων, φωτισμό κεριών Hanukkah, επισκέψεις από τον Άγιο Βασίλη, ταινίες διακοπών δίπλα στην πισίνα και φιλικές προς την οικογένεια Νέες Εορτασμοί της Παρασκευής.

Θα βρείτε επίσης ντεκόρ διακοπών και μουσική στους χώρους εστίασης στο Universal Citywalk .