Πώς να πάρετε ένα διαβατήριο της ίδιας ημέρας στο αεροδρόμιο JFK

Πρέπει να βιάσετε το διαβατήριό σας στο JFK; Είναι εύκολο μπορεί να επιταχύνει τα διαβατήρια

Εάν χρειάζεστε ένα διαβατήριο που επιταχύνεται λίγες μόνο ώρες πριν ταξιδέψετε στο εξωτερικό, το Easy Services είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Η εταιρεία σας προσφέρει βοήθεια για αυτές τις επείγουσες καταστάσεις τελευταίας στιγμής, προτού ταξιδέψετε, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας που έχετε για να αποκτήσετε το διαβατήριο το συντομότερο δυνατό. Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε διάφορες τοποθεσίες, όπως η υπηρεσία 24ωρης / 7ήμερης μέρας της Easy's στο Hotel Desk στο ισόγειο του τερματικού σταθμού 4 του Διεθνούς Αεροδρομίου John F. Kennedy της Νέας Υόρκης καθώς και στο 30 Rockefeller Plaza στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Ίσως η υπηρεσία Easy Services θα μπορούσε να βοηθήσει τη γυναίκα που έβλεπα κάποτε να γράφω γράμματα σε ένα γραμματοκιβώτιο στο αεροδρόμιο μαζί με το διαβατήριό της που κρατούσε στο ίδιο χέρι. Όταν περπατούσαμε στο αεροπλάνο, αναζητούσαμε τρομακτικά κάποιον που είχε την εξουσία να ανοίξει το γραμματοκιβώτιο εγκαίρως για να πιάσει την πτήση του στο Παρίσι. Ή, ας πούμε ότι η αεροπορική εταιρεία αρνείται να σας αφήσει να επιβιβαστείτε επειδή το διαβατήριό σας λήγει ενώ βρίσκεστε στην Ευρώπη, το οποίο είναι ένα μεγάλο ταξίδι faux pas επίσης. Είναι εύκολο μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση της κατάστασης. Ή ίσως έχετε αφήσει το διαβατήριό σας στην αεροπορική τσάντα σας και έχει κλαπεί. Εάν ταξιδεύετε μέσω JFK, μπορείτε να λάβετε βοήθεια γρήγορα, βοηθώντας σας να αποφύγετε να ακυρώσετε το ταξίδι συνολικά.

Δείτε πώς μπορείτε να λάβετε βοήθεια

Ο David J. Alwadish, Διευθύνων Σύμβουλος της I tsEasy.com, προσφέρει το ακόλουθο σενάριο ως παράδειγμα: "Εάν ένας ταξιδιώτης γυρίσει στο check-in στις 1:00 π.μ. επειδή το διαβατήριό του δεν έχει αρκετές σελίδες, η αεροπορική εταιρεία θα παραπέμψει τον ταξιδιώτη στην υπηρεσία εξυπηρέτησης στο Terminal 4.

Το γραφείο θα μου τηλεφωνήσει και θα ενημερώσω τον πελάτη πότε θα χρειαστεί ξανά να προγραμματίσει το ταξίδι του. Θα παραλάβω το διαβατήριο στο αεροδρόμιο, θα βρεθώ στο γραφείο Passport όταν θα ανοίξει στις 7:30 πμ και θα έχει το διαβατήριο πίσω στο αεροδρόμιο αργότερα την ίδια μέρα ».

Η υπηρεσία βοήθειας της Easy Services λαμβάνει επίσης αιτήματα από επαγγελματίες και συχνά ταξιδιώτες που θέλουν να αποβάλουν ένα διαβατήριο που πρέπει να ανανεωθεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στα κράτη και να το πάρει στο σπίτι, θεωρώντας ότι είναι εύκολο και βολικό τρόπο για την ανανέωση των ταξιδιωτικών εγγράφων τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Πού είναι το γραφείο και πού να μάθετε περισσότερα

Το Easy Services βρίσκεται στο Hotel Desk στο ισόγειο του τερματικού σταθμού 4 του Διεθνούς Αεροδρομίου John F. Kennedy της Νέας Υόρκης και είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Εκτός από την ανανέωση των διαβατηρίων, την προσθήκη σελίδων ή τη διευκόλυνση της απόκτησης ενός νέου, το γραφείο μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πραγματοποίηση αλλαγών ονόματος στο έγγραφο. Επιπλέον, το Easy Services θα βοηθήσει τους ταξιδιώτες να αποκτήσουν βίζα για μια μεγάλη ποικιλία χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας, του Πακιστάν και του Βιετνάμ. Όπως και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η εταιρεία μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην απόκτηση της άδειας οδήγησης των διεθνών σας οδηγών, καθώς επίσης και σε άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με το DMV.

Επιπλέον, εάν βρίσκεστε στην πόλη της Νέας Υόρκης αλλά όχι στο αεροδρόμιο JFK, το Easy's έχει επίσης ένα γραφείο στο 30 Rockefeller Plaza στο επίπεδο του Concourse. Το εν λόγω γραφείο είναι ανοικτό για κανονικές ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και είναι σε θέση να προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες που παρέχει η αερολιμενική εγκατάσταση. Οι υπηρεσίες αυτές δεν επεκτείνουν μόνο την παροχή βοήθειας σε θέματα διαβατηρίων και την έκδοση θεωρήσεων, αλλά και την απόκτηση νομικών εγγράφων όπως πιστοποιητικά γεννήσεως ή θανάτου, χορήγηση άδειας οδήγησης και πολλά άλλα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορεί να πάρει μερικές εβδομάδες για να πάρει το διαβατήριό σας πίσω μετά την αποστολή για την ανανέωση, έχοντας την ικανότητα να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία μπορεί σίγουρα να έρθει σε πρακτικό.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να προκύψει η ανάγκη και είναι εύκολο να στέκεστε πάντα για να δανείσετε ένα χέρι. Εάν πρέπει να βρεθείτε σε μια κατάσταση που απαιτεί τη βοήθειά τους, το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι να μην πανικοβληθείτε. Η εταιρεία χειρίζεται αυτές τις καταστάσεις για δεκαετίες και σίγουρα θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο δρόμο σας μέσα από όλα τα στεφάνια για να φτάσετε στο δρόμο για τις διακοπές των ονείρων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, η οποία έχει ασχοληθεί με την επιτάχυνση των διαβατηρίων και των θεωρήσεων για πολλά χρόνια, επισκεφθείτε την υπηρεσία Easy Services ή τηλεφωνήστε στο 1-866-ITS-EASY (1-866-487-3279).