Μάθετε το νόμο για το κάθισμα αυτοκινήτων στη Μινεσότα

Πόσο καιρό πρέπει τα παιδιά να χρησιμοποιούν καθίσματα αυτοκινήτων στη Μινεσότα;

Αν επισκέπτεστε τη Μινεσότα μαζί με την οικογένειά σας και σχεδιάζετε να νοικιάσετε ή να οδηγήσετε αυτοκίνητο, πρέπει να γνωρίζετε το νόμο για το κάθισμα αυτοκινήτων. Ο νόμος της Μινεσότα και οι ομοσπονδιακοί νόμοι απαιτούν τα μωρά και τα μικρά παιδιά να οδηγούν σε καθίσματα αυτοκινήτων.

Η κατανομή της ηλικίας και του μεγέθους

Στη Μινεσότα, όλα τα βρέφη ηλικίας κάτω των 1 ετών και όλα τα παιδιά κάτω των 20 κιλών σε βάρος πρέπει να οδηγούν σε ένα οπίσθιο μωρό ή μετατρέψιμο κάθισμα αυτοκινήτου στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Μετά από τα πρώτα γενέθλια του μωρού και όταν το μωρό ζυγίζει περισσότερο από 20 κιλά, πρέπει να οδηγήσει σε κάθισμα αυτοκινήτου ή αναμνηστικό μέχρι το όγδοο έτος της ηλικίας του ή είναι 4-πόδι-9-ίντσες ή ψηλότερα.

Ο νόμος είναι το ελάχιστο πρότυπο για την ασφάλεια των παιδιών, αλλά μπορείτε να κρατήσετε το παιδί σας σε κάθισμα αυτοκινήτου ή αναμνηστικό περισσότερο, ανάλογα με το παιδί σας και τις πεποιθήσεις γονέων σας.

Περισσότερες συστάσεις για το κάθισμα αυτοκινήτου

Επιπλέον, η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής παρέχει συστάσεις για την ασφάλεια των καθισμάτων για τη βελτίωση της ασφάλειας των μωρών και των παιδιών στα αυτοκίνητα.

Το AAP συνιστά τα μωρά και τα νήπια να οδηγούν προς τα πίσω σε κατάλληλη θέση για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μέχρι το παιδί να φτάσει στο ανώτερο ύψος ή το όριο βάρους του καθίσματος.

Στη συνέχεια, η Ακαδημία συνιστά τα νήπια και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να οδηγούν σε κάθισμα αυτοκινήτου με ζώνη πέντε σημείων όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μόλις το παιδί έχει ξεπεράσει το παιδικό του κάθισμα, η Ακαδημία συστήνει να οδηγεί σε αναμνηστικό κάθισμα μέχρι το παιδί να είναι αρκετά μεγάλο ώστε οι ζώνες ασφαλείας των ενηλίκων να ταιριάζουν σωστά.

Η ακαδημία συστήνει αναμνηστικά καθίσματα για όλα τα παιδιά κάτω των 4-ποδιών-9 και ότι τα καθίσματα ενίσχυσης χρησιμοποιούνται έως ότου το παιδί είναι κάπου μεταξύ 8 και 12 ετών.

Ταξιδεύοντας με καθίσματα αυτοκινήτων

Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων προσφέρουν έδρες ή καθίσματα αυτοκινήτων που μπορείτε να νοικιάσετε με το αυτοκίνητό σας. Αλλά αν θέλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να έχετε ένα συγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτου που προτιμάτε ή θέλετε να κρατήσετε το κάθισμα όσο το δυνατόν πιο οικείο στο παιδί σας, μπορείτε να ταξιδέψετε με ένα.

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες σας επιτρέπουν να ελέγχετε δωρεάν το κάθισμα αυτοκινήτου σας σε υπερμεγέθης αποσκευές. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το καροτσάκι του παιδιού σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Κρατήστε το κάθισμα αυτοκινήτου του παιδιού σας προστατευμένο τοποθετώντας το μέσα σε μια υπερμεγέθη σακούλα. Αυτό το προστατεύει από λεκέδες, δάκρυα ή χαμένα μέρη και βεβαιώνει ότι θα φτάσει με ασφάλεια. Εάν δεν έχετε αρκετά τσάντα Duffel, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια παχιά πλαστική σακούλα σχεδιασμένη για αεροπορική μεταφορά. Στερεώστε όλους τους ιμάντες και τα μέρη σφιχτά μέσα. Ίσως θελήσετε να τα κολλήσετε.

Όταν πρόκειται για ταξίδια με καθίσματα αυτοκινήτου, αναζητήστε μια μικρότερη, πιο συμπαγή έκδοση, αν είναι δυνατόν. Ορισμένες μάρκες είναι αρκετά μικρές για να φέρουν στο πλοίο, κάτι που μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο, περιμένοντας τις μεγάλες αποσκευές να κυκλοφορήσουν. Επιπλέον, ένα μικρότερο κάθισμα αυτοκινήτου είναι πιο πιθανό να ταιριάζει σε ένα αυτοκίνητο μίσθωσης. μερικά από αυτά μπορεί να είναι αρκετά συμπαγή και να μην έχουν άνετο χώρο για ένα ογκώδες κάθισμα.

Πότε μπορεί ένα παιδί να βγει στο μπροστινό κάθισμα;

Η Μινεσότα δεν έχει συγκεκριμένο νόμο κατά των παιδιών που οδηγούν στο μπροστινό κάθισμα, αν και θεωρείται ότι είναι το ασφαλέστερο να κρατηθούν τα παιδιά στο πίσω κάθισμα μέχρι τουλάχιστον την ηλικία των 13 ετών.