Εξοικονομήστε χρήματα για τα εισιτήρια μπέιζμπολ Twins Minnesota

Φτηνά εισιτήρια, προσφορές, ειδικές προσφορές και άλλοι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα για εισιτήρια μπέιζμπολ Minnesota Twins; Αν θέλετε να δείτε τα Minnesota Twins να παίζουν στο Target Field και να εξοικονομήσετε χρήματα, εδώ είναι μερικοί τρόποι για να βρείτε φτηνά εισιτήρια μπέιζμπολ Minnesota Twins.

Για την εποχή του 2010, τα Minnesota Twins παίζουν στο ολοκαίνουργιο Ballpark τους, το Target Field, μια πολύ επισήμως επιστροφή στο υπαίθριο μπέιζμπολ από το να είναι cooped μέσα στο Metrodome και αναγκάστηκε να μοιραστεί με τους Minnesota Vikings.

Το νέο στάδιο είναι όμορφο, τα Minnesota Twins είναι αισιόδοξοι για τη σεζόν, ο Joe Mauer επέκτεινε τη σύμβασή του και παίζει με καθαρό αέρα αντί για στέγη από τεφλόν είναι πιο ευχάριστη για τους παίκτες και τους θεατές. Έτσι, η ζήτηση για εισιτήρια είναι υψηλή, και οι προσφορές και οι εκπτώσεις θα είναι σπάνιες. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήρια Twins.

Βρείτε τα φθηνότερα καθίσματα στο πεδίο στόχων

Τα εισιτήρια για Minnesota Twins πωλούνται σε διάφορα επίπεδα τιμών. Οι κάτοχοι εποχιακών εισιτηρίων λαμβάνουν τα φθηνότερα εισιτήρια τα οποία κοστίζουν το ίδιο για κάθε παιχνίδι. Στη συνέχεια, τα παιχνίδια χωρίζονται σε τιμές τιμολόγησης, επιλογή τιμολόγησης και τιμολόγηση Premium, με τα παιχνίδια να αναμένεται να είναι τα πιο συναρπαστικά που είναι Premium.

Τα εισιτήρια για την τιμολόγηση κοστίζουν 2 δολάρια περισσότερο από τα εισιτήρια αξίας αξίας. Τα εισιτήρια Premium Pricing κοστίζουν περισσότερα από 3 δολάρια από τα εισιτήρια Select Pricing. Ή, για να το θέσουμε με άλλο τρόπο, το κάθισμα Field View, το φθηνότερο στην πώληση, κοστίζει 11,00 δολάρια για ένα παιχνίδι τιμολόγησης αξίας, 13,00 δολάρια για ένα παιχνίδι επιλογής τιμών και 16,00 δολάρια για ένα παιχνίδι τιμολόγησης Premium.

Ειδικές προσφορές για σκυλιά και σόδα

Την Τρίτη και την Πέμπτη, όλα τα εισιτήρια των Αμερικανών Home Run Porch View, $ 18.00 Value, $ 20.00 Special ή $ 23.00 Premium, έρχονται με δωρεάν hot dog και Pepsi στο παιχνίδι.

Εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους

Το πεδίο στόχου έχει ημέρες έκπτωσης για παιδιά και ηλικιωμένους σε επιλεγμένες ημέρες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Twins για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια έκπτωσης για παιδιά, φοιτητές και άνω των 55 ετών.

Αποφύγετε τα τέλη αγοράς εισιτηρίων online

Το MLB χρεώνει ένα τέλος άνεσης $ 3,25 ανά εισιτήριο, ένα τέλος επεξεργασίας παραγγελιών 3,50 € και ένα επιπλέον 2,00 € για την εκτύπωση των εισιτηρίων σας στο σπίτι. Ωχ. Για να αγοράσετε εισιτήρια χωρίς τα τέλη, αγοράστε προσωπικά εισιτήρια προπληρωμένα στο γραφείο Target Field Box, τα παράθυρα εισιτηρίων είναι προσβάσιμα από την First Avenue και την έκτη οδό. Ή έχετε τις πιθανότητές σας ότι τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα την ημέρα του παιχνιδιού.

Η αγορά εισιτηρίων επαναπώλησης

Το StubHub είναι το επίσημο σημείο πώλησης εισιτηρίων για MLB και τα εισιτήρια μπορούν να γίνουν με έκπτωση ή για αρκετές φορές την ονομαστική τους αξία. Το StubHub είναι για μεμονωμένους οπαδούς να πωλούν εισιτήρια που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και ο πωλητής καθορίζει την τιμή. Περιμένοντας μέχρι λίγο πριν το παιχνίδι μπορεί να σας πάρει την καλύτερη διαπραγμάτευση καθώς οι πωλητές χαμηλώσουν τις τιμές τους για να απαλλαγούν από τα ανεπιθύμητα εισιτήρια τους, εφ 'όσον μπορείτε να αναλάβετε τον κίνδυνο να πωληθούν όλοι. Η Stubhub χρεώνει επίσης τα τέλη για την υπηρεσία τους, ώστε το StubHub να λειτουργεί καλύτερα για την απόκτηση εισιτηρίων υψηλότερων τιμών με έκπτωση.

Ανεξάρτητα, το craigslist είναι ένα άλλο σημείο πώλησης για τα εισιτήρια Minnesota Twins. Οι απάτες είναι συνηθισμένες στην αγορά μεταπώλησης εισιτηρίων, αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί νόμιμοι πωλητές εισιτηρίων, και αν χρησιμοποιείτε κοινή λογική, μπορείτε συνήθως να αποφύγετε να εξαπατηθείτε.

Παρακολουθώντας τα δίδυμα της Μινεσότα δωρεάν

Αν έχετε έντονα μάτια και δεν σας πειράζει να πατάτε το καλύτερο για τα δημοφιλέστερα παιχνίδια, το Target Field έχει αρκετούς "κόμβους" στο δρόμο κατά μήκος της Πέμπτης Οδού για να επιτρέψει στους οπαδούς να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς να αγοράσουν εισιτήριο.