Η καλύτερη κράτηση ξενοδοχείων τελευταίας στιγμής App App Just Got Even Better

Ίσως να είστε φαγούρα να αρπάξετε την οικογένεια για μια αυθόρμητη απόδραση το Σαββατοκύριακο. Ή ίσως μια ακυρωμένη πτήση σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα αεροδρόμιο ξενοδοχείο σε μια βιασύνη. Ή ας πούμε ότι είστε στο δρόμο όλη την ημέρα και χρειάζεστε ένα προσιτό μέρος για να παραμείνετε στη διαδρομή σας. Όποια και αν είναι η αιτία για την αναζήτηση ενός ξενοδοχείου τελευταίας στιγμής, η εφαρμογή HotelTonight μπορεί να σας προσγειώσει σε μια εξαιρετική συμφωνία με μόλις τρεις βρύσες και ένα σνακ.

Οι τιμές δωματίων του ξενοδοχείου καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από την τιμολόγηση των κυμάτων , πράγμα που σημαίνει ότι κυμαίνονται ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία check-in και τα δωμάτια παραμένουν απωλεσμένα, πολλά ξενοδοχεία μειώνουν τα ποσοστά τους. Με την ταύτιση των ταξιδιωτών με το απούλητο απόθεμα, το HotelTonight μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα δωμάτιο για απόψε ή μέχρι μια εβδομάδα, σε περισσότερα από 15.000 ξενοδοχεία σε πάνω από 500 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Οι συμφωνίες είναι πράγματι εντυπωσιακές, ειδικά σε μεγάλες αστικές περιοχές όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο ή η Φιλαδέλφεια, όπου η εφαρμογή τακτικά ανακαλύπτει δωμάτια σε ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία, φιλικά προς την οικογένεια, για πολύ κάτω από $ 200 τη νύχτα.

Αλλά γίνεται καλύτερα. Το HotelTonight πρόσθεσε πρόσφατα τρία πρόσθετα χαρακτηριστικά που καθιστούν ακόμα πιο εύκολη την εύρεση ενός ξενοδοχείου τελευταίας στιγμής. Τα επιτόκια μπόνους και οι χρεώσεις των επιτοκίων είναι ειδικές, περιορισμένης χρονικής διάρκειας προσφορές με έκπτωση μέχρι 40% από το ήδη μειωμένο επιτόκιο HotelTonight:

Όλα τα ξενοδοχεία επιμελούνται από την ομάδα του HotelTonight, κατηγοριοποιούνται με στυλ (όπως Basic, Hip ή Luxe) και συνοδεύονται από φωτογραφίες.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!