Τα καλύτερα αρτοποιεία στο Σαιντ Λούις

Τοπικά καταστήματα για να ικανοποιήσετε το γλυκό δόντι σας

Φαίνεται ότι ο καθένας έχει μια αγαπημένη γλυκιά θεραπεία. Για εκείνους των οποίων τα γούστα προτιμούν μπισκότα και κέικ πάνω από σοκολάτα ή παγωτό, υπάρχουν μερικά μεγάλα αρτοποιεία του Σαιντ Λούις που εξυπηρετούν νόστιμα επιδόρπια. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σημεία της περιοχής για την ικανοποίηση γλυκό δόντι σας.

Εταιρεία αρτοποιίας του Μισσούρι - 2707 Edwards Street, St. Louis, (314) 773-4122
Η Μπιούρι Μπιούρι Εταιρεία βρίσκεται στο The Hill έτσι θα περίμενε κανείς να εξυπηρετούν ιταλικά αντιμετωπίζει όπως cannoli και biscotti.

Αλλά το φούρνο κάνει επίσης μερικές από τις καλύτερες πίτες της πόλης, το ψωμί, το stollen και τους κύκλους εργασιών. Πιάσε μια ποικιλία από μπισκότα ή αρτοσκευάσματα για να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, ή να δείτε πόσα μπορείτε να φάτε μόνοι σας. Η εταιρεία ψαριών του Μισσούρι παίρνει μόνο μετρητά, αλλά διαθέτει ΑΤΜ στις εγκαταστάσεις.

Pint Size Bakery - 3825 Watson Road, St. Louis, (314) 645-7142
Το Pint Size Bakery είναι ένα μικρό κατάστημα στο νότιο St. Louis που κάνει πραγματικά ένα όνομα για τον εαυτό του. Το κατάστημα ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση μικρών παρτίδων παραδοσιακών απολαύσεων με τα καλύτερα τοπικά συστατικά. Το κατάστημα πωλεί μια ποικιλία από muffins, μπισκότα, brownies και scones. Υπάρχουν επίσης τα δημοφιλή σπεσιαλιτέ μόνο το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένων των νόστιμα αλατισμένα κρουασάν καραμέλας. Ένα άλλο επίδομα για άτομα με αλλεργίες τροφίμων: Το Pint Size Bakery είναι χωρίς φυστίκι.

Federicofer's Bakery - 9005 Gravois Road, Affton, (314) 832-5116
Η μονάδα αρτοποιίας της Federhofer στην Affton είναι εδώ και 50 χρόνια και πολλοί πελάτες συνεχίζουν να επιστρέφουν για τις γλυκές απολαύσεις που σερβίρονται καθημερινά.

Είναι ένας αγαπημένος προορισμός για μπισκότα, ντόνατς, κέικ καφέ, μπισκότα και μπακλαβά. Η εταιρεία Federhofer προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία ειδικών περιστατικών και κέικ διακοπών.

Gooey Louie - 6483 Chippewa, St. Louis, (314) 352-2253 ή 14628 Μάντσεστερ, Ballwin, (636) 527-5600
Ο Gooey Louie είναι διαφορετικός από τους άλλους αρτοποιούς αυτής της λίστας, δεδομένου ότι ειδικεύεται σε μία απόλαυση: το St.

Λούτρινα κέικ του Louis. Τα κέικ του Gooey Louie είναι χειροποίητα με όλα τα φυσικά συστατικά, τα οποία τα ξεχώρισαν από πολλούς στην περιοχή. Το φούρνο προσφέρει κέικ σε διάφορες γεύσεις, όπως σοκολάτα, βατόμουρο και πρωτότυπο. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν από λίγο ένα παγωμένο βούτυρο, το Gooey Louis είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Russell's - 5400 Murdoch Avenue, St. Louis, (314) 553-9994 ή 952 Brockwood Center, Fenton, (636) 343-8900
Το Russell's είναι κάτι περισσότερο από ένα αρτοποιείο. Είναι επίσης ένα καφέ που σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Και πραγματικά, όλα στο μενού είναι υπέροχα, αλλά τα γλυκά και τα επιδόρπια ξεχωρίζουν. Υπάρχει μια μεγάλη θήκη επίδειξης γεμάτη με τεράστια μπισκότα, καραμέλες, muffins και αρκουδάκια. Μπορείτε επίσης να πάρετε κέικ από το κομμάτι ή να πάρετε σπίτι ολόκληρο ένα. Το κέικ σοκολάτας του Russell αξίζει κάθε θερμίδα.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερα γλυκά; Στη συνέχεια, ελέγξτε έξω αυτά τα άρθρα: Top Σοκολάτα Καταστήματα του Σαιντ Λούις , Γιατί Αγίου Λουιζάνους Αγάπη Ted Drewes Κατεψυγμένα Custard και St. Louis 'Αγαπημένα Έπιπλα Donut .