Περιηγήσεις λεωφορείων περιπέτειας πράσινης χελώνας

Πάρτε το λεωφορείο για μια μεγάλη πράσινη περιπέτεια

Η εταιρεία περιοδείας του λεωφορείου Green Tortoise Adventure Travel ο ίδιος προσφέρει ως "προσιτές περιπέτειες με έκτακτους ανθρώπους" και υπάρχει αλήθεια σε αυτή τη διαφήμιση!

Η Green Tortoise ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια με ένα λεωφορείο και "η συνειδητοποίηση ότι τα όμορφα μέρη, το καλό φαγητό και οι κοινωνικοί άνθρωποι ήταν τα μοναδικά απαραίτητα για την ικανοποίηση των ταξιδιωτικών εμπειριών". Σήμερα, έχουν ταξιδέψει πάνω από 500.000 τυχοδιώκτες γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική σε σύγχρονα λεωφορεία εξοπλισμένα με έθιμο καμπίνες και καναπέδες που μετατρέπονται σε άνετα κρεβάτια τη νύχτα.

Περιηγήσεις πράσινης χελώνας

Οι εκδρομές Green Tortoise δεν είναι περιηγήσεις στα αξιοθέατα, αλλά οι διακοπές περιπέτειας κυμαίνονται σε τιμές από 189 δολάρια για μια απόδραση Yosemite Σαββατοκύριακου έως 1795 δολάρια για μια ξενάγηση 27 ημερών στην Αλάσκα. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα μας ταξίδια που αναφέρονται παρακάτω, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από το Σαν Φρανσίσκο, και μάθετε τι είναι αποθηκευμένο για εσάς (κάθε σελίδα διαθέτει ένα βοηθητικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής κράτησης):

Ή απλά κατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα της Green Tortoise για να αναζητήσετε μια περιήγηση που σας ταιριάζει - υπάρχουν δεκάδες για να επιλέξετε!

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε

Το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιηγήσεων Green Tortoise εγκαταλείπουν από το Σαν Φρανσίσκο, αν και μερικοί φεύγουν από το Μεξικό ή την Κεντρική Αμερική.

Εάν βρίσκεστε στην ανατολική ακτή, θα χρειαστεί να υπολογίσετε μερικά επιπλέον έξοδα ταξιδίου για να φτάσετε πρώτα στην Καλιφόρνια.

Δεύτερον, οι περιηγήσεις Green Tortoise είναι περιστασιακές υποθέσεις. Παρόλο που πρόκειται για επαγγελματική και σφιχτή στολή, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια είναι ευέλικτα και μπορεί να αλλάξουν ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, ανάλογα με την κρίση του οδηγού σας.

Προσπαθήστε να μην σας αφήσει να σας ενοχλήσει - αλλάζοντας το μυαλό σας στο μισό της διαδρομής είναι μία από τις χαρές του ταξιδιού και ο οδηγός σας δεν θα επέλεγε να πάει κάπου αλλού αν δεν το νόμιζαν ότι αξίζει τον κόπο. Μου αρέσει αυτό το απροσδιόριστο τρόπο ταξιδιού και συνιστούμε να το αγκαλιάσει κανείς σε τουλάχιστον ένα ταξίδι.

Επιπλέον, μην περιμένετε ότι θα έχετε κάποιον να σας περιμένει ενώ βρίσκεστε σε μία από αυτές τις εκδρομές. Θα αναμένετε να βοηθήσετε με το μαγείρεμα και τον καθαρισμό ενώ βρίσκεστε στο λεωφορείο και εάν δεν τραβάτε το βάρος σας, θα ενοχλείτε όλους τους επιβάτες. Βουρτσίστε τις ικανότητές σας μαγειρικής πριν φύγετε, επειδή η προετοιμασία ενός πιάτου για 20 άτομα μπορεί να είναι μια τρομακτική προοπτική, αν δεν το έχετε κάνει πριν.

Τέλος, φροντίστε να ελέγξετε προσεκτικά τις πληροφορίες κράτησης και το κόστος σας - για παράδειγμα, το 70% του φαγητού σας καλύπτεται συνήθως, αλλά μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον έξοδα διατροφής ή άλλα έξοδα, όπως είσοδο στο Εθνικό Πάρκο. Πριν κάνετε κράτηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια δίκαιη ιδέα για το τι θα κοστίσει το ταξίδι σας και αν θα μπορέσετε να το χρηματοδοτήσετε. Και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει αρκετά χρήματα για να σας διαρκέσει μέσα από την περιπέτεια - το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να παραλείψετε να επισκεφθείτε το Yosemite επειδή δεν έχετε αρκετά μετρητά για να πληρώσετε για να εισέλθετε.

Τι να Pack

Τι είναι αυτό να κάνετε μια ομαδική περιοδεία;

Ομαδικές εκδρομές είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κάνετε φίλους και πάντα προτείνω να τους επιλέγετε αν είστε σόλο ταξιδιώτης. Ο τύπος των ανθρώπων που κάνουν ομαδικές εκδρομές είναι οι ταξιδιώτες που αγαπούν να συναντούν τους ανθρώπους και είναι ανοιχτοί σε νέες συνδέσεις. Έχω ακόμα να ξεκινήσω μια ομαδική περιοδεία και στη συνέχεια να πηγαίνω στο σπίτι χωρίς μια ειδησεογραφία Facebook γεμάτη από νέα πρόσωπα.

Κάνω επαφή

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τις εκδρομές της Green Tortoise, μπορείτε να στείλετε email στο info@greentortoise.com, να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους ή να καλέσετε την πολύ φιλική συμμορία Green Tortoise στο 1-800-TORTOISE.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.