Ποιες είναι οι χειρότερες γειτονιές στο Τζάκσονβιλ;

Με πολλούς τρόπους, αυτό που αποτελεί μια "κακή" γειτονιά είναι στο μάτι του θεατή. Για παράδειγμα, ορισμένοι μπορεί να φοβούνται τη φασαρία, τη φασαρία και την κυκλοφορία σε ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένες συνοικίες και αντίστροφα. Παραμένει ένα πρότυπο που πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τον προσδιορισμό μιας "κακής" γειτονιάς που ποτέ δεν αποτυγχάνει: το ποσοστό της εγκληματικότητας.

Η ασφάλεια θα πρέπει να είναι εξαιρετικά ανησυχητική για κάθε κάτοικο του Τζάκσονβιλ. Δεν έχουν γίνει πολλές μελέτες για τον προσδιορισμό των ποσοστών εγκληματικότητας που σχετίζονται με τη γειτονιά, αλλά υπήρξαν μερικές.

Το 2010, η First Coast News ξεκίνησε να βρει την πιο επικίνδυνη γειτονιά του Τζάκσονβιλ, αναλύοντας τα στοιχεία του εγκλήματος που συγκεντρώθηκαν από την JSO.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, η πιο επικίνδυνη περιοχή στο Τζάκσονβιλ βρίσκεται στο Northside του Τζάκσονβιλ, ακριβώς γύρω από το 1000 μπλοκ του Kings Rd. Αυτή η περιοχή βρίσκεται κοντά στο Κολλέγιο Edward Waters.

Μια άλλη μελέτη που καταγράφει τις πιο επικίνδυνες γειτονιές στην Αμερική βρήκε διαφορετικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τη μελέτη του DailyFinance.com, η περιοχή μεταξύ Broad Street και Beaver St. (ανάμεσα στο κέντρο του Τζάκσονβιλ και το Σπρίνγκφιλντ) είναι η τέταρτη πιο επικίνδυνη "γειτονιά" - όχι μόνο στο Τζάκσονβιλ, αλλά σε όλη την Αμερική.

Μετά από την περιήγηση σε τοπικά μηνύματα και φόρουμ, έχω διαπιστώσει ότι η κυρίαρχη πεποίθηση για τους κατοίκους του Τζάκσονβιλ είναι ότι η πλειοψηφία του Northside και του Westside είναι εγκληματική. Αυτό, σύμφωνα με τα δεδομένα, δεν είναι απλά αλήθεια. Όλες οι περιοχές του Τζάκσονβιλ, είτε πρόκειται για την περιοχή Southside, Arlington, Mandarin ή για Intracoastal περιοχή, έχουν τσέπες από περιοχές που έχουν πληγεί από εγκληματικές δραστηριότητες - ορισμένα μπλοκ σε όλες τις περιοχές της πόλης έχουν απλώς υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.