Δεν Κάμπινγκ στο νησί Nantucket

Αλλά υπάρχουν κοντινά καταλύματα σε κοντινή απόσταση

Παρόλο που δεν μπορείτε να κατασκηνώσετε στις παραλίες του νησιού Nantucket, υπάρχουν πολλά καταλύματα στο νησί και κοντά στο Αμπέλι της Μάρθας και το Cape Cod.

Σύμφωνα με την Nantucket Online, "προκειμένου να προστατευθεί το εύθραυστο περιβάλλον του νησιού, απαγορεύεται και να τιμωρείται με πρόστιμο ύψους έως και 200 ​​$ το κάμπινγκ (συμπεριλαμβανομένης μόνο της διανυκτέρευσης στην παραλία στον υπνόσακο)." Υπάρχει κάμπινγκ στο Αμπέλι της Μάρθας, όμως, στο Οικογενειακό Campground.

Παρόλο που δεν επιτρέπεται η κάμπινγκ στο νησί Nantucket, υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος για να δείτε και να δείτε εκεί . Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, φροντίστε να δείτε τα κορυφαία αξιοθέατα του νησιού, όπως το Critter Cruise Monomoy Charter, η Πρώτη Εκκλησία της Εκκλησίας, ο Παλαιός Μύλος του Nantucket, το Nantucket Whaling Museum και το Nantucket Shipwreck & Lifesaving Museum.

Αν σας αρέσει το ύπαιθρο, υπάρχουν επίσης πολλές παραλίες για χαλάρωση, εξερεύνηση και απολαμβάνοντας το νερό το καλοκαίρι. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε τους τρεις φάρους του νησιού ή να λάβετε μέρος σε πολιτιστικές παραδόσεις στους πλακόστρωτους δρόμους της ιστορικής πόλης του νησιού.

Επισκεφθείτε τις παραλίες και τους φάρους του Nantucket

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη ημερήσια εκδρομή από το Cape Cod, το νησί Nantucket απέχει μόλις 26 μίλια από την ακτή της Μασαχουσέτης και προσφέρει πολλές μεγάλες δραστηριότητες όλο το χρόνο - αν και η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι πιο δημοφιλείς περιόδους για τους τουρίστες που επισκέπτονται.

Από την παραλία Coatue στη βορειοανατολική ακτή έως την παραλία Madaket στην δυτική άκρη, οι παραλίες του Nantucket είναι από τους καλύτερους και δημοφιλέστερους προορισμούς στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν θα βρείτε πολλά κύματα στη βόρεια ακτή, όπως προστατεύεται από τον ήχο Nantucket, αλλά οι νότιες ακτές έχουν μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα.

Ωστόσο, ισχυροί βόρειοι άνεμοι προκαλούν μερικές φορές αυτές τις συνθήκες να αντιστραφούν, γι 'αυτό φροντίστε να ελέγξετε τους ανέμους που επικρατούν πριν επιλέξετε την παραλία που θα επισκεφθείτε.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος να περάσετε την ημέρα στο νησί είναι να επισκεφθείτε τους τρεις φάρους του Nantucket. Το πιο δημοφιλές είναι στο Brant Point, το οποίο βλέπει κανείς όταν φτάνει με πλοίο στο νησί, και είναι παράδοση να ρίχνει μια δεκάρα στο νερό όταν φεύγει για να εξασφαλίσει μια επίσκεψη επιστροφής.

Πού να μείνετε όταν επισκέπτεστε το νησί του Nantucket

Παρόλο που μπορεί να μην μπορείτε να στρατοπεδεύσετε νόμιμα στην παραλία στο νησί Nantucket, υπάρχουν λίγα μέρη στην πόλη Nantucket όπου μπορείτε να περάσετε τη νύχτα, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ώρες της ημέρας στις παραλίες ή τους φάρους.

Το Harbourview Nantucket είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταλύματα του νησιού, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να μείνετε σε μία από τις 11 εξοχικές κατοικίες σε μια εγκατάσταση σε στιλ θέρετρου. Αυτά τα εξοχικά σπίτια μοιάζουν με τυπικά εξοχικά σπίτια ψαράδων στο εξωτερικό, αλλά διαθέτουν μοντέρνους και φωτεινούς εσωτερικούς χώρους με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και κορυφαίες συσκευές και ανέσεις.

Υπάρχουν πολλά άλλα θέρετρα και ξενοδοχεία, πολλά από τα οποία βρίσκονται μέσα σε ιστορικά κτήρια, όπως το Jared Coffin House, το Wauwinet, το Seven Sea Street Inn, το Beachside στο Nantucket και το Century House.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να φτάσετε σε ένα πορθμείο και να επιστρέψετε προς την ηπειρωτική Μασαχουσέτη στο Αμπέλι της Μάρθας, το οποίο διαθέτει όχι μόνο μια σειρά από θαυμάσια θέρετρα και πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και ένα οικογενειακό κάμπινγκ όπου μπορείτε να σκαρφαλώσετε σε μια σκηνή και να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια.