Κύκλος της Αμερικής F1 Race Track στο Ώστιν

Ενθουσιώδεις αγώνες και όμορφοι άνθρωποι αφθονούν στο κύκλωμα του Austin της Αμερικής

Βρίσκεται κοντά στη μικροσκοπική πόλη Elroy, 14 μίλια νοτιοανατολικά από το κέντρο του Ώστιν , το Circuit of the Americas αγώνα δρόμου έχει μετατρέψει την αγροτική περιοχή σε ένα παγκόσμιο hotspot. Το F1 είναι το πιο λαμπερό από όλα τα αγωνιστικά αθλήματα, με φιλάθλους από το Dubai στο Mexico City. Κάθε αγώνας της Formula 1 συνοδεύεται από λαμπερά κόμματα μόνο με πρόσκληση στην πίστα και στο κέντρο του Ώστιν. Οι οπαδοί των αγώνων που δεν σχετίζονται με τα βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας δεν μπορούν να προσκληθούν σε όλα τα μέρη, αλλά μπορούν ακόμα να απολαύσουν τη δράση στην πίστα.

Ο κόσμος έρχεται στο Ώστιν

Για τον ετήσιο αγώνα Grand Prix, φτάνουν μέχρι και 40.000 οπαδοί στο Austin από άλλες χώρες. Οι άνθρωποι από το Μεξικό και τον Καναδά αποτελούν ένα μεγάλο μέρος του διεθνούς πλήθους, αλλά οπαδοί από την Ισπανία, την Ιταλία, την Αγγλία και τη Νότια Αμερική συρρέουν επίσης στο Austin για τον αγώνα.

Τι λένε οι ντόπιοι

Το σοκ από αυτοκόλλητο είναι η συχνότερη καταγγελία από τους Austinites. Όλα είναι ακριβά, συμπεριλαμβανομένου χώρου στάθμευσης, φαγητού και ποτών. Οι ίδιες οι εγκαταστάσεις κερδίζουν υψηλό έπαινο και η διαχείριση της κυκλοφορίας είναι εξαιρετική, παρόλο που ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην πίστα έχει μόνο δύο λωρίδες.

Τι είναι το ειδικό για το κομμάτι;

Στο κύριο Grand Prix της Formula 1 των Ηνωμένων Πολιτειών, το κομμάτι του κυκλώματος της Αμερικής (COTA) είναι το πρώτο στην Αμερική που κατασκευάστηκε από το έδαφος ειδικά για τον αγώνα Grand Prix. Η αλλαγή ύψους του τροχού των 133 ποδιών προκαλεί τους οδηγούς και δίνει στους οπαδούς διάφορα διαφορετικά πλεονεκτήματα.

Η καλύτερη θέα είναι από τον πύργο παρατήρησης 251 ποδιών. Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Miró Rivera, ο εικονικός πύργος διαθέτει λαμπερούς κόκκινους σωλήνες που καλύπτουν τη μία πλευρά του πύργου και ανεβαίνουν πάνω από την κορυφή για να σχηματίσουν ένα θόλο.

Άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο COTA

Εκτός από τα γεγονότα της Formula 1, το κομμάτι φιλοξενεί και άλλους τύπους αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων MotoGP, X Games, αγώνες αυτοκινήτων vintage και ακόμη και γεγονότα που εκτελούνται από ανθρώπους.

Οι οπαδοί της μουσικής μπορούν να δουν μεγάλες ενέργειες, από το Pitbull έως το Sting, στο αμφιθέατρο 5.200 θέσεων του στίβου. Ορισμένες από τις παραστάσεις είναι συναυλίες μετά την κούρσα, αλλά ο χώρος παρουσιάζει και παρουσιάζει σε μη αγώνες.

Να πάρει εκεί

Ο πιό επιδεικτικός τρόπος να φτάσετε στην πίστα είναι με το ελικόπτερο. Για ένα ωραίο κομμάτι αλλαγής, μπορείτε να πάρετε μια βόλτα από το κέντρο μέσω Alamo Ελικόπτερα. Για όσους μπορεί να είναι λίγο πιο συνειδητοί από τον προϋπολογισμό, υπάρχει επίσης ένα λεωφορείο $ 5 που παίρνει στη γωνία του 4ου και του Trinity στο κέντρο της πόλης, κοντά στο συνεδριακό κέντρο του Ώστιν.

Κύκλωμα της Αμερικής
9201 Κύκλωμα της λεωφόρου Americas, Austin, TX 78617
(512) 301-6600