Ανασκόπηση του Harborview Nantucket

Μόλις η φαλαινοθηρική πρωτεύουσα του κόσμου, το Nantucket βρίσκεται 30 μίλια από την ακτή του Cape Cod της Μασαχουσέτης. Στην αιχμή των φαλαινοθηρικών του ημερών τον 19ο αιώνα, το μικροσκοπικό νησί έγινε πολύ ευημερούσα. Σήμερα, ο τουρισμός κάνει την τοπική οικονομία «γύρο».

Εκτός από εκατοντάδες χιλιόμετρα πανέμορφης ακτογραμμής και παραλίες, οι επισκέπτες προσελκύονται από την αγαπημένη ιστορική πόλη του νησιού (επίσης αποκαλούμενη Nantucket) με τους πλακόστρωτους δρόμους, τα πανέμορφα πανδοχεία, τα εξαιρετικά εστιατόρια και τα καταστήματα Tony.

Ολόκληρο το κέντρο της πόλης είναι μια επίσημη Εθνική Ιστορική Περιοχή που περιλαμβάνει περισσότερες από 800 κατασκευές σε ένα τετραγωνικό μίλι που πριν από το 1850.

Οι περισσότεροι επισκέπτες φτάνουν με πλοίο με τα πόδια στο λιμάνι του Nantucket και μετά περπατούν με τα πόδια, ποδήλατο, ταξί ή λεωφορείο. (Είναι δυνατόν, αλλά ακριβά, να φέρει ένα αυτοκίνητο στο πορθμείο.) Ένα εύκολο τεσσάρων λεπτών με τα πόδια από την προβλήτα, το Harborview Nantucket είναι μια βολική και εξαιρετικά άνετη επιλογή για οικογένειες που αναζητούν μια πολυτελή διαμονή.

Δεν είναι αρκετά μια ενοικίαση διακοπών, αλλά όχι ένα ξενοδοχείο, το Harbourview Nantucket αποτελείται από 11 άψογα σχεδιασμένα πολυτελή εξοχικά σπίτια που πλαισιώνουν ένα πράσινο γκαζόν δίπλα σε ένα λιμάνι του λιμανιού όπου σκάφη bob στο νερό. Έξω, αυτά τα σπίτια μοιάζουν με παραδοσιακά νησιώτικα σπίτια ψαράδων με το γκρίζο κέδρινο κούνημα και την λευκή διακόσμηση. Στο εσωτερικό, το βλέμμα είναι μοντέρνο και ελαφρύ, με μια νέα παλέτα κρέμας και πράσινο ανοιξιάτικο και ένα πλήθος κουδουνιών και σφυρίχτρων.

Κάθε εξοχικό σπίτι διαθέτει μια πανέμορφη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κορυφαίες συσκευές. Κάθε δωμάτιο, φαίνεται, έχει μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλώδιο. Τα υπνοδωμάτια είναι ντυμένα με ποιοτικά κλινοσκεπάσματα και διαθέτουν πτώμα νεκρά πανέμορφα μπάνια με ντους ψεκασμού. Κάθε εξοχικό σπίτι έχει δικό του προστατευμένο με κωδικό, δωρεάν wi-fi.

Το ακίνητο είναι μια θαυμάσια όαση σε αυτή την πολυσύχναστη μικρή πόλη, και θα έκανε μια σούπερ οικιακή βάση για συγκεντρώσεις ή επανασύνδεση πολλών γενεών.

Μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματα στο εξοχικό σας (υπάρχει ένα παντοπωλείο λίγα τετράγωνα μακριά) ή να επωφεληθούν από τα πολλά υπέροχα εστιατόρια στο Nantucket. Υπάρχουν μέρη στην πόλη για ενοικίαση ποδηλάτων και είστε μόλις ένα τετράγωνο από μια στάση λεωφορείου, όπου μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο για την παραλία των παιδιών, Surfside Beach, ή μισή δεκάδα άλλα. Η ίδια η πόλη είναι ένα πολύτιμος λίθος, κάθε δρόμος πιο γλυκό από το επόμενο, και οι οικογένειες δεν πρέπει να χάσετε μια επίσκεψη στο φαλαινοθηρικό μουσείο.

Ενώ το Harborview Nantucket προσφέρει υπηρεσία θυρωρού και καθαριότητας, δεν αποτελεί θέρετρο. Δεν υπάρχει εστιατόριο, πισίνα, γυμναστήριο ή σπα. Δωρεάν δραστηριότητες περιλαμβάνουν paddle επιβίβασης, καγιάκ, ιστιοπλοΐα, και παιχνίδια γκαζόν όπως τρύπα καλαμποκιού, bocce και δαχτυλίδι πετάγματος. Υπάρχει μια μικρή, αμμώδης παραλία ιδανική για μικρά παιδιά γιατί το νερό είναι προστατευμένο και εξαιρετικά ήρεμο. Ένα άλλο ωραίο perk είναι το μικρό ενυδρείο touch-pool στους χώρους, το οποίο είναι επίσης δωρεάν.

Οι τιμές δεν είναι φθηνές, αλλά για τις οικογένειες που αναζητούν ευρύχωρες ανασκαφές, ιδιωτικότητα, πολυτέλεια και μια θέση δολοφόνων σε ένα από τα πιο πολυπόθητα καλοκαιρινά σημεία της Νέας Αγγλίας, το Harborview Nantucket μπορεί να είναι μόνο το εισιτήριο.

Καλύτερες κατοικίες: Και οι 11 κατοικίες είναι όμορφα σχεδιασμένες και επιπλωμένες με το ίδιο πρότυπο. Οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ σπιτιών δύο, τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων.

Το υπνοδωμάτιό μας μπορούσε εύκολα να κοιμηθεί έξι άτομα, ή ακόμα και εφτά, αν κοιμόταν κάποιος στον καναπέ του καθιστικού. Οι ομάδες πολλαπλών γενεών μπορούν να κάνουν κράτηση γειτονικών μονάδων.

Καλύτερη εποχή: Το Harborview Nantucket είναι ανοιχτό από τον Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Όπως και τα περισσότερα ξενοδοχεία, το ακίνητο χρησιμοποιεί ένα μοντέλο τιμολόγησης κύματος με βάση την προσφορά και τη ζήτηση. Το καλοκαίρι είναι εποχή αιχμής στο Nantucket και οι τιμές αντικατοπτρίζουν αυτό στο Nantucket Harborview. Πριν από την Ημέρα Μνήμης και μετά την Ημέρα Εργασίας, τα ποσοστά μπορούν να φθάσουν όσο το 60% χαμηλότερα.

Επισκέφτηκε: Ιούλιος 2016

Ελέγξτε τιμές στο Harborview Nantucket

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.