Επισκέπτης του Disney World τον Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Disney World , με γιορτές που αγκαλιάζουν τη μουσική, τη διακόσμηση και τη γοητεία ενός παλιομοδίτικου Χριστούγεννα. Νοέμβριος στο Disney World μπορεί να είναι ήρεμη ή χαοτική, ανάλογα με το πότε πάτε.

Όσο αργότερα φτάνετε τον μήνα, τόσο πιο γεμάτα θα είναι τα πάρκα , καθώς τα πλήθη θα κορυφώνονται γύρω από το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών. Μπορείτε να πάρετε ένα ξεκίνημα στις δικές σας διακοπές διακόσμηση και ψώνια και να πάρει μερικές εμπνευσμένες ιδέες διακόσμησης για το δικό σας σπίτι.

Όσον αφορά τον καιρό, το Orlando, Florida είναι ζεστό όλο το χρόνο, αλλά μπορεί να πάρει λίγο ψυχρό το βράδυ στο τελευταίο μέρος του Νοεμβρίου. Φέρτε το μαγιό σας εάν μένετε σε ένα θέρετρο της Disney, οι πισίνες θερμαίνονται σε μια άνετη θερμοκρασία και ίσως θελήσετε να κάνετε μια βουτιά. Σχεδιάστε το ταξίδι σας το Νοέμβριο για τις αρχές του μήνα για να ζήσετε την Disney στο καλύτερο της, με χαμηλά πλήθη και γραμμές και άνετους καιρούς και θερμοκρασίες .

Μεγέθη και γεγονότα πλήθους

Τα επίπεδα πλήθους θα διαφέρουν το Νοέμβριο, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλημμυρίζουν τα πάρκα ως προσεγγίσεις των Ευχαριστιών . Ταξιδέψτε στις αρχές του μήνα και απολαύστε τον καιρό, τη διακόσμηση και τα χαμηλά επίπεδα πλήθους. Μπορείτε να πάρετε τα ακόλουθα ειδικά γεγονότα όταν επισκέπτεστε Disney World τον Νοέμβριο. Κάποιοι χρειάζονται επιπλέον εισαγωγή, και οι περισσότεροι θα διαρκέσουν μέχρι τον Δεκέμβριο εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά:

Το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισκεφθείτε την Disney World αν προτιμάτε μια ήσυχη και χαλαρή εμπειρία διακοπών. Τα πάρκα θα είναι πολύ γεμάτα! Χρησιμοποιήστε το FastPass + και προετοιμαστείτε με διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε ενώ περιμένετε στη σειρά για βόλτες. και, αν πάτε κατά τη διάρκεια ενός μέγιστου χρόνου, χρησιμοποιήστε κάθε άλλη επιλογή που πρέπει να μειώσετε το χρόνο που περνάτε περιμένοντας στη σειρά, συμπεριλαμβανομένου του Rider Switch περνά και των απλών γραμμών αναβάτη .

Εάν βασίζεστε στο σύστημα μεταφοράς της Disney κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου διακοπών, αφήστε επιπλέον χρόνο για να φτάσετε από τόπο σε τόπο.

Καιρός και τι να συσκευάσει

Αν σκοπεύετε να μείνετε στο Disney World Resorts τον Νοέμβριο, γνωρίζοντας τι μέσες θερμοκρασίες και ποσότητα βροχοπτώσεων θα σας βοηθήσουν να πακετάρετε για το ταξίδι σας. Με μέσο ύψος 79 F και χαμηλά 57 F και μηνιαίο μέσο όρο βροχόπτωσης 2,4 ίντσες, μπορείτε να περιμένετε σχετικά θερμές, ξηρές ημέρες και νύχτες καθ 'όλη τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του μήνα.

Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να φέρετε ένα μαγιό, σορτς και μπλουζάκια, καθώς και μερικά πουλόβερ με μακριά μανίκια και μακρύ παντελόνι, αν πάρετε κρύο το βράδυ. Μην ξεχάσετε να συσκευάσετε το αυτογραφικό σας βιβλίο καθώς τα εορταστικά γεγονότα που ξεκινούν τον Νοέμβριο χαρακτηρίζονται από σπάνια χαρακτήρες Disney . Παρόλο που είναι Νοέμβριος, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα ηλιακό έγκαυμα, οπότε μην ξεχάσετε να προσθέσετε αντηλιακό στη λίστα συσκευασίας σας.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει χώρο στις αποσκευές σας για να επιστρέψετε με κάποια αναμνηστικά Disney και Χριστουγεννιάτικα καλούδια καθώς το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής διακοπών της Disney έρχεται το Νοέμβριο.

- Επεξεργασμένο από την Dawn Henthorn