Απογευματινό τσάι στο Λας Βέγκας στο Bellagio

Συχνά βλέπω τη ζωή μου σε σύγκριση με αυτό που μπορώ ή μήπως δεν έκανα μόλις πριν από δέκα χρόνια και γελάω. Δεν υπάρχει λόγος να γράφω για το απογευματινό τσάι. Κανένας. Μηδέν. Θα έπρεπε να σας πω ποια είναι τα καλύτερα μπαρ το απόγευμα του Λας Βέγκας ή πού μπορείτε να πάτε για χαρούμενη ώρα στο Λας Βέγκας. Αντ 'αυτού, σκέφτομαι τα τρόφιμα και το τσάι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Στην υπεράσπισή μου έγραψα για τα μεγάλα κοκτέιλ στο Petrossian Bar μέσα στο Bellagio Las Vegas και η αλήθεια είναι το λεπτό που έχω κάνει με το τσάι, πιθανότατα θα έχω ένα Hemingway Daiquiri στο μπαρ.

Πολλοί μπορούν να ειπωθούν για τη νυχτερινή ζωή στο Λας Βέγκας καθώς και τα απογεύματα από τις πισίνες που εξυπηρετούν τους ανθρώπους του κόμματος που κρατούν τα φώτα στο Λας Βέγκας, αλλά αυτά που δεν ακούμε αρκετά είναι τα μικρά πράγματα που είναι εξίσου σημαντικά και για μένα (OH, δεν μπορώ να πιστέψω ότι πληκτρολογώ αυτό) είναι εξίσου διασκεδαστικό. Μιλώ για το απογευματινό τσάι στο Bellagio Las Vegas στο Petrossian Bar.

Η εμπειρία απογευματινού τσαγιού στο Λας Βέγκας

Θα παραδεχτώ ότι σε πολλές περιπτώσεις περπάτησα στο πίσω μέρος του μπαρ και κάθισα για υπηρεσία τσαγιού. Η μετάβαση από την ώρα του γεύματος σε ευτυχισμένη ώρα έως αργά το απόγευμα γίνεται με λίγο απογευματινό τσάι. Δεν πρόκειται να πάω όλα τα παραδοσιακά και να εξηγήσω την ιστορία της τέχνης του τσαγιού το απόγευμα, αλλά θα σας πω ότι κάθε μέρα πρέπει να καθίσετε και να αγκαλιάσετε αυτό που πολλές άλλες κουλτούρες κάνουν σε τακτική βάση. Θα μπορούσαμε να επιδιώξουμε ένα siesta ή μπορούμε να χαλαρώσουμε με μερικά σνακ, τσάι και συνομιλία.

Η περιοχή ακριβώς έξω από το κεντρικό δωμάτιο του Petrossian Bar είναι αποκλειστικά για το Tea Service καθημερινά και θα εκπλαγείτε από την εξάπλωση. Ο πύργος των δακτύλων είναι εντυπωσιακός και κομψός. Κάθε φορά που έχω απογευματινό τσάι στο Bellagio, αισθάνομαι σαν απάτη, σαν να έρχεται κάποιος και να με ρωτάει τι προσπαθώ να αποδείξω.

Σχεδόν πάντα το εξηγώ στον διακομιστή που γελούσε στη σκέψη ότι με συνόδευα για να μην είμαι αρκετά κατάλληλος για τσάι και σάντουιτς. Νομίζει ότι είμαι καρύδι και μου θυμίζει ότι όλοι έχουν τσάι ακόμα και την εργατική τάξη.

Αυτό είναι αρκετά καλό για μένα.

Το σκηνικό είναι κομψό και είστε αρκετά κοντά για να ακούσετε τον πιανίστα που παίζει τακτικά στο μεγάλο πιάνο. Ο πύργος των γλυκών και των σάντουιτς είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να περιμένετε από ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Τα scones είναι ένα λεπτό κομμάτι του παραδείσου και το μαλακό άσπρο ψωμί στο σάντουιτς μου θυμίζουν τα καλοκαιρινά απογεύματα της παιδικής ηλικίας μου. Είναι κομψό και διασκεδαστικό. Έχω φανεί περισσότερες γυναίκες από ό, τι οι άνδρες που απολαμβάνουν το τσάι, αλλά αυτό σημαίνει μόνο ότι οι γυναίκες έχουν βρει το μυστικό για την απογευματινή χαλάρωση.

Απογευματινό τσάι στο Bellagio Las Vegas

Μέσα στο Petrossian Bar

Υπηρεσία απογευματινού τσαγιού από τις 13:00 έως τις 16:00

Απογευματινό Τσάι Κόστος:

35,00 δολάρια ανά άτομο

2,00 δολάρια επιπλέον ανά άτομο για τσάι Jasmine

13,00 δολάρια επιπλέον ανά άτομο για το αφρώδες κρασί