Ρωτήστε Suzanne: Υπάρχουν όλα τα αποκλειστικά οικογενειακά θέρετρα στη Χαβάη;

Η πραγματική εξωχρηματιστηριακή τιμολόγηση είναι αόριστη στην κατάσταση Aloha

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τον προγραμματισμό οικογενειακών διακοπών; Ρωτήστε την Suzanne Rowan Kelleher, τον ανταποκριτή οικογενειακών διακοπών στο.

Ερώτηση: Ο σύζυγός μου και μου αρέσει η ευκολία ενός all-inclusive θέρετρο και θα ήθελα πολύ να βρω ένα στη Χαβάη. Προσπαθώ να βρω ένα φιλικό προς την οικογένεια, αλλά δεν έρχονται με τίποτα. Τι μου λείπει; Μπορείτε να συστήσετε ένα; - Catherine T. από την Bend, OR

Η Suzanne λέει: Έχετε πάει στην αναζήτηση του Χαβάη Holy Grail.

Στο 50ο κράτος, είναι σπάνιο να δει κανείς ένα θέρετρο προσφέροντας παραδοσιακές τιμές all-inclusive που περιλαμβάνουν δωμάτιο, όλα τα γεύματα, ποτά, παιδικά κλαμπ και ένα πλήθος δραστηριοτήτων. Από τη δική μου γνώση, το πιο κοντινό σε ένα κλασικό all-inclusive θέρετρο στη Χαβάη είναι η Travaasa Hana στο Maui και δεν είναι ιδιαίτερα φιλική προς την οικογένεια.

Αυτό που είναι σχετικά κοινό είναι η ημι-συμπεριλαμβανόμενη, ή η "all-inclusive" της Χαβάης, "τιμολόγηση. Αυτό είναι συνήθως ένα πακέτο (συχνά με ελάχιστη παραμονή) που περιλαμβάνει καταλύματα, ένα γεύμα και ίσως μια εμπειρία (όπως κρουαζιέρα ή luau) και / ή ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Το σκεπτικό είναι ότι η Χαβάη είναι ένα ασφαλές μέρος και οι ταξιδιώτες γενικά ξοδεύουν πολύ χρόνο για να εξερευνήσουν έξω από το θέρετρο.

Αντί για ένα θέρετρο all-inclusive, επιλέξτε ένα θέρετρο φιλικό προς τα παιδιά με μια σειρά από ανέσεις και δραστηριότητες και σκεφτείτε να επισκεφθείτε όταν τα πλήθη είναι λεπτά και οι τιμές είναι χαμηλές. Συνήθως, αυτό σημαίνει Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, εξαιρουμένων των διακοπών όπως το Πάσχα, η Ημέρα Εργασίας και άλλα μεγάλα Σαββατοκύριακα διακοπών.

Ενώ είναι εύκολο να βρείτε θέρετρα που προσφέρουν πολλές δωρεάν δραστηριότητες, δεν είναι συνηθισμένο να βρείτε θέρετρα που συνδυάζουν τα γεύματα με την τιμή. Έτσι, με την κατανόηση ότι αυτά δεν είναι all-inclusive θέρετρα με την αληθινή έννοια, αυτές οι Χαβάης ιδιότητες έρχονται πιο κοντά από τους περισσότερους περιστασιακά προσφέροντας Χαβάης-inclusive ή all-inclusive πακέτα.

Γιατί μπορεί να μην θέλετε ένα ολοκληρωμένο θέρετρο στη Χαβάη

Υπάρχουν ιστορικοί λόγοι για τους οποίους το Μεξικό και η Καραϊβική είναι γεμάτες με all-inclusive θέρετρα, και αντίστροφα υπάρχουν κάποιες καλές αιτίες για τους οποίους τα all-inclusive θέρετρα ποτέ δεν πιάστηκαν πραγματικά στη Χαβάη. Τα περισσότερα all-inclusive θέρετρα έχουν δημιουργηθεί με την προσδοκία ότι οι επισκέπτες θα περάσουν τη συντριπτική πλειοψηφία του χρόνου τους σε περιουσία, η οποία δεν έχει απαραίτητα νόημα στη Χαβάη.

Ψάχνετε για οικογενειακές διακοπές; Εδώ μπορείτε να ζητήσετε από την Suzanne την ερώτησή σας.