Αναθεώρηση: Τυπικό σακίδιο μεταφοράς αποσκευών

Είναι ένα σακίδιο! Είναι μια βαλίτσα! Είναι και οι δύο!

Οι μεταφορικές αποσκευές έρχονται σε μια σειρά σχημάτων, μεγεθών και διαμορφώσεων και ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τον τύπο ταξιδιού, ορισμένα είναι πιο χρήσιμα από άλλα. Ενώ μια βαλίτσα είναι ιδανική για εύκολη συσκευασία και γρήγορη πρόσβαση στα περιεχόμενα, ένα σακίδιο είναι πολύ πιο εύκολο στο σώμα όταν πρέπει να μεταφέρετε την τσάντα σας για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Το Standard Luggage προσπαθεί να προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων με το Carry-On Backpack του, ένα κομμάτι αποσκευών που μετατρέπει μεταξύ τριών διαφορετικών στυλ αποσκευών.

Η εταιρεία έστειλε ένα δείγμα για να προσπαθήσει για το μέγεθος, και εδώ είναι πώς τα κατάφερε.

Εμφανίσεις και προδιαγραφές

Το Standard Backpack Carry-On Backpack έρχεται σε μαύρο χρώμα, με πορτοκαλί ή teal accents που μπορείτε να εναλλάσσετε καθώς η διάθεση σας μεταφέρει. Πρόκειται για μια σχετικά σαφή βαλίτσα με τη συνήθη διαμόρφωσή της, αν και αυτές οι προεκτάσεις βοηθούν να το διακρίνετε στη ζώνη αποσκευών.

Όταν έφτασε, η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι η τσάντα ήταν εκπληκτικά μεγάλη για τη μεταφορά - ήμουν σχεδόν βέβαιο ότι θα ήταν πολύ μεγάλο για να επιβιβαστούν σε διεθνείς πτήσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία, η χωρητικότητα 21,5 "x 13,5" x 7,5 "(συμπιεσμένο) ταιριάζει στις παραμέτρους για κάθε μεταφορέα, συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων επιλεκτικών αεροσκαφών όπως η Ryanair της Ευρώπης.

Δεν υπάρχει έκπληξη, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το μεταφέρετε. Σαν βαλίτσα, υπάρχουν και επάνω και πλευρικές λαβές και αποσπώμενο ιμάντα ώμου. Τραβήξτε τους πίσω ιμάντες από το ειδικό τμήμα τους και σκουπίστε τις πόρπες και γίνεται σακίδιο γεμάτο με ιμάντα στέρνου για τη μεταφορά βαρύτερων φορτίων.

Ο κύριος χώρος ανοίγει επίπεδη για εύκολη συσκευασία, με ένα ζευγάρι ταινιών συμπίεσης για να τσιμπήσουν τα πάντα κάτω. Υπάρχουν δύο τσέπες στο μπροστινό μέρος, ένα μεγαλύτερο για έγγραφα και ένα μικρότερο για πράγματα όπως βιβλία.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα ηλεκτρονικών μέσων με ένα γεμισμένο μανίκι για φορητούς υπολογιστές μέχρι 15 ", ένα δεύτερο μανίκι για δισκία ή e-readers, καθώς και αρκετές τσέπες για διαβατήρια, επαγγελματικές κάρτες και τα παρόμοια.

Η τσάντα διαθέτει 35 λίτρα γρανάζι, επεκτάσιμη σε 45 λίτρα και ζυγίζει 3.7 λίβρες. Το ύφασμα είναι ανθεκτικό στο νερό, αλλά υπάρχει μια κάλυψη βροχής για όταν ο καιρός είναι πραγματικά δυσάρεστος και σφύριγμα ασφαλείας για τρομακτικές καταστάσεις. Τα φερμουάρ για τα κύρια και τα πίσω διαμερίσματα είναι κλειδωμένα, αλλά όχι οι μπροστινές τσέπες.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Διαμονή με έναν φίλο σε όλη την πόλη για μια εβδομάδα, άφησα το συνηθισμένο σακίδιο μου στο σπίτι και χρησιμοποίησα αυτές τις αποσκευές. Το κύριο διαμέρισμα εγκαθιστά εύκολα ρούχα για αρκετές ημέρες, συμπεριλαμβανομένου ενός ανταλλακτικού ζευγαριού παπουτσιών, χωρίς να χρειάζεται να επεκταθεί. Οι ιμάντες συμπίεσης κράτησαν τα πάντα ασφαλείς και δημιούργησαν επιπλέον χώρο στην κορυφή για να τοποθετήσουν μεγαλύτερα αντικείμενα όπως ένα σακάκι.

Ο φορητός υπολογιστής μου και το Kindle τοποθετούνται εύκολα στο τμήμα ηλεκτρονικών ειδών, μαζί με μια πλούσια συλλογή φορτιστών, προσαρμογέων ταξιδιού, ακουστικών και φορητών μπαταριών.

Η τσάντα ήταν σταθερή και ισορροπημένη με περίπου 20 κιλά βάρος σε αυτό, και άνετα να μεταφέρεται ως σακίδιο για μεγάλες περιόδους. Ένιωθε ανθεκτικό και καλοφτιαγμένο, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά όπως φερμουάρ YKK. Ωστόσο, το ορθογώνιο σχήμα και το μεγαλύτερο μέγεθος ξεχωρίζουν.

Ο σύντροφός μου σχολίασε ότι μου φαινόταν ότι είχα δέσει μια βαλίτσα στην πλάτη μου, και αυτό ήταν βασικά αυτό που είχα κάνει.

Ήταν επίσης λίγο ογκώδες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και σε πολυσύχναστους χώρους, και ήταν δύσκολο να αποφευχθεί η πρόσκρουσή του στους ανθρώπους ή η παρακμή του.

Οι λαβές ήταν ωφέλιμες για ελιγμούς στις μικρές αποστάσεις και η ανύψωση της θήκης από τους κορμούς και επάνω στα ράφια ήταν αρκετά εύκολη. Όπως και οι περισσότερες παρόμοιες σακούλες, ωστόσο, όταν υπάρχει κάποιο πραγματικό βάρος μέσα, θα είχα περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσω τον ιμάντα ώμου από ό, τι προσπαθώ να το μεταφέρω σαν χαρτοφύλακα.

Τελικές σκέψεις

Το τυπικό σακίδιο μεταφοράς αποσκευών δεν είναι για όλους. Αν χρειάζεστε κάτι με τροχούς, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού και είναι λίγο μεγάλο για να το χρησιμοποιήσετε ως daypack ενώ εξερευνούμε τον προορισμό σας (η εταιρεία κάνει μια μικρότερη μετατρέψιμη τσάντα για το σκοπό αυτό).

Από την άλλη πλευρά, είναι μια καλά κατασκευασμένη αποσκευή, με χώρο για πολυήμερες εκδρομές.

Περιλαμβάνει έξτρα όπως μια κουκούλα βροχής, λουράκι ώμου και μεταβλητά decals που άλλες εταιρείες θέλουν να πληρώσετε, γεγονός που κάνει την τιμή καταλόγου των $ 179 να φαίνεται καλή τιμή. Ακόμα καλύτερα, συμπεριλαμβάνεται δωρεάν διεθνής ναυτιλία.

Η χωριστή, χωριστή ηλεκτρονική μονάδα προστατεύει τα εργαλεία σας, ενώ παράλληλα καθιστά την ασφάλεια του αεροδρομίου λιγότερο οδυνηρή, και η δυνατότητα επέκτασης του κύριου διαμερίσματος σας δίνει περισσότερες επιλογές, σε βάρος της παραμονής σας σε όρια μεταφοράς.

Αν είστε μετά από μια ευέλικτη, ανθεκτική μεταφορά σε λογική τιμή, το Standard Luggage Carry-On Backpack αξίζει μια ματιά.