Χριστούγεννα 2017 στο σταθμό Union στην Ουάσιγκτον, DC

Εποχιακές Εκδηλώσεις και Εκδήλωση Εκδρομών Μοντέλου Παραμονής στο σταθμό Union

Ποιος καλύτερος τρόπος να τερματίσετε μια ολόκληρη μέρα διακοπών από ό, τι να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους των καλαίσθητων αιθουσών του Union Station; Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Ουάσινγκτον, το εμπορικό κέντρο και το πολυτελές εμπορικό κέντρο, διαθέτουν ψυχαγωγία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι δώρο στον λαό της Ουάσιγκτον και σύμβολο της φιλίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Νορβηγίας. Το δέντρο συμβολίζει την ευγνωμοσύνη της Νορβηγίας για βοήθεια που έλαβε κατά τη διάρκεια και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Η τελετή φωτισμού χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι μια παράδοση της Ουάσινγκτον, DC κάθε καλοκαίρι από το 1997. Ο σταθμός Union είναι ένας από τους καλύτερους χώρους για ψώνια διακοπών στην Ουάσινγκτον, καθώς το ιστορικό κτίριο εκτίθεται εορταστικά κάθε χρόνο με τα μεγάλα στεφάνια και χιλιάδες ριπών φώτα. Υπάρχουν πολλές μεγάλες επιλογές για φαγητό, που κυμαίνονται από casual εστιατόρια στο δικαστήριο τροφίμων μέχρι εξαιρετικό φαγητό σε εστιατόρια όπως Thunder Grill και Legal Seafoods. Να είστε βέβαιος να ελέγξετε έξω την αμαξοστοιχία εκθέσεων στο West Hall.

Παιχνίδια για την εκστρατεία Tots

West Hall. Το αμερικανικό ναυτικό σωματείο Reserve "Toys for Tots" προωθεί ένα νέο παιχνίδι και παρέχει ένα απτό σημάδι ελπίδας στα παιδιά με οικονομικά μειονεκτήματα τα Χριστούγεννα. Ο σταθμός Union είναι ένας από τους κορυφαίους τόπους συλλογής για το πρόγραμμα στην πρωτεύουσα του έθνους, το οποίο ιδρύθηκε το 1947, όταν ο Μείζονος Στρατός των ΗΠΑ Marine Corps Bill Hendricks και μια ομάδα θαλάσσιων επιθεωρητών στο Λος Άντζελες συγκέντρωσαν και διέθεσαν 5.000 παιχνίδια σε παιδιά που χρειαζόταν τα Χριστούγεννα.

Το 1948, το πρόγραμμα επεκτάθηκε και έγινε εθνική εκστρατεία.

Παραγγελία μοντέλου αμαξοστοιχίας

24 Νοεμβρίου 2017 - 1η Ιανουαρίου 2018. Το εκθετήριο του τρένου της νορβηγικής γίγαντας θα παρουσιαστεί στη Δυτική Αίθουσα στο Union Station που θα ικανοποιεί τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Τα τρένα είναι χειροποίητα αντίγραφα των πραγματικών νορβηγικών αμαξοστοιχιών - κατασκευασμένα από έναν κατασκευαστή μοντέλων εμπειρογνωμόνων και σε ένα νορβηγικό τοπίο βουνών και φιόρδων.

Τελετή φωτισμού χριστουγεννιάτικων δέντρων

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 στις 6 μ.μ. Εκτός από τη Δυτική Αίθουσα. Το δέντρο θα διακοσμηθεί με εκατοντάδες στολίδια από πολικές αρκούδες. Ξεκινήστε την περίοδο των διακοπών σε αυτή την ειδική βραδιά καθώς το δέντρο φωτίζεται από τον Πρέσβη της Νορβηγίας. Η Παιδική Χορωδία της Ουάσιγκτον θα οδηγήσει σε μια συνάθροιση των Χριστουγέννων και το Santa θα επισκεφθεί μαζί με τα παιδιά.

Σχετικά με το σταθμό Union

Ο Union Station είναι αποθήκη μεταφοράς καθώς και ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς χώρους της πρωτεύουσας του έθνους. Βρίσκεται στη λεωφόρο Massachusetts 50, NE, Washington, DC και έχει μια στάση του μετρό στην κόκκινη γραμμή. Το ιστορικό κτήριο βρίσκεται βόρεια του κτιρίου Capitol και βορειοανατολικά του National Mall. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά από τα πιο αξιοθέατα της πρωτεύουσας του έθνους. Union Station είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός για την Amtrak , το τρένο MARC (Maryland Rail Commuter Service) και το VRE (Virginia Railway Express). Οι Ώρες Λιανικής είναι Δευτέρα - Σάββατο, 10:00 π.μ. - 9:00 μ.μ., Κυριακή, μεσημέρι - 6:00 μ.μ. Το γκαράζ διαθέτει περισσότερα από 2000 χώρους και είναι ανοιχτό 24 ώρες.