Παιχνίδια για Τότς στο DC

Φέρτε κάποια χαρά Holiday σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Η εορταστική περίοδος είναι μια στιγμή για να δώσει, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο ενός παιδιού από δωρίζοντας στο Toys for Tots. Εάν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή της Ουάσινγκτον, και αισθάνεστε γενναιόδωροι στην εποχή της διανομής, το πρόγραμμα Toys for Tots της περιοχής διαθέτει πάνω από 400 τοπικές δωρεές, καθώς και πολλές ευκαιρίες εθελοντισμού στο χώρο. Το πρόγραμμα εκτελείται κάθε χρόνο από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να δωρίσουν παιχνίδια πρέπει να γνωρίζουν ότι όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι καινούργια, χωρίς περιτύλιξη και κατά προτίμηση γύρω στο εύρος τιμών των 10 $ ή άνω. Οποιοδήποτε άτομο, επιχείρηση ή οργανισμός μπορεί να κρατήσει μια μονάδα συλλογής παιχνιδιών ή να δωρίσει μεμονωμένα. Παρακάτω υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να συμμετέχετε σε αυτό το απίστευτο ετήσιο πρόγραμμα.

Ιστορία των παιχνιδιών για τους Τούλους

Toys for Tots ιδρύθηκε το 1947 όταν ο αμερικανός ναυτικός θίασος Bill Hendricks και μια ομάδα θαλάσσιων επιθεωρητών στο Λος Άντζελες συγκέντρωσαν και διέδωσαν 5.000 παιχνίδια για τα παιδιά που χρειαζόταν για τα Χριστούγεννα. Το 1948, το πρόγραμμα επεκτάθηκε και έγινε εθνική εκστρατεία.

Το 2016, το Toys for Tots συγκέντρωσε πάνω από 5,3 εκατομμύρια παιχνίδια αξίας 65,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκείνη τη χρονιά σημειώθηκε επίσης για δέκατο όγδοο συνεχόμενο χρόνο ότι το Ίδρυμα Toys for Tots κατέλαβε μια θέση στη λίστα "Φιλανθρωπία 400" του Χρονικού της Φιλανθρωπίας. Από τα 1,9 εκατομμύρια IRS αναγνωρίζονται 501 (γ) (3) μη κερδοσκοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Toys for Tots κατατάσσεται στον αριθμό 97.

Παιχνίδια για τοποθεσίες δωρεάς Tots

Με τόσα πολλά κέντρα δωρεάς στην περιοχή της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών στην Ουάσινγκτον, το Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια, το Toys for Tots διευκολύνει τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν μια δωρεά παιχνιδιών. Φυσικά, τα χρηματικά δώρα είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

Πώς να ζητήσετε παιχνίδια

Για να ζητήσετε ένα παιχνίδι, επικοινωνήστε με τον τοπικό συντονιστή καμπάνιας επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο.

Συνιστάται θερμά να υποβάλλετε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν, καθώς το αίτημα για παιχνίδια είναι γενικά υψηλότερο από τον αριθμό των παιχνιδιών που δωρίζονται. Τα παιχνίδια για τα Tots θα ήθελαν να παρέχουν παιχνίδια σε όλους όσους έχουν ανάγκη, ωστόσο, δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα είναι σε θέση να καλύψουν κάθε παραληφθείσα αίτηση.

Πώς να γίνετε Συντονιστής Τοπικής Καμπάνιας

Το Reserve Marine Forces κατευθύνει τις δραστηριότητες των τοπικών συντονιστών Toys for Tots, οι οποίοι συνεργάζονται με ένα ευρύ φάσμα φορέων κοινωνικής πρόνοιας, εκκλησιαστικών ομάδων και άλλων οργανώσεων για τη συλλογή και τη διανομή παιχνιδιών σε άπορα παιδιά της κοινότητας στην οποία διεξάγεται η τοπική εκστρατεία.

Για να είστε ένας επιτυχημένος συντονιστής Toys for Tots, θα πρέπει να έχετε άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, εξοικείωση με την τοπική περιοχή, ισχυρή ηθική εργασίας και εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες. Η συμμετοχή στην ετήσια εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλους τους νεοδιορισθέντες τοπικούς εκπροσώπους και για κάθε συντονιστή που δεν έχει συμμετάσχει σε επίσημη εκπαιδευτική συνάντηση τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτό το συνέδριο είναι απαραίτητο για την εκπαίδευση και την κατάρτιση ενός τοπικού συντονιστή και θα προετοιμάσει όλους για τις προκλήσεις που θα προκύψουν.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα καθήκοντα ενός συντονιστή και ζητήστε να γίνετε ένας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συντονιστή Corner.

Πώς να εθελοντήσετε στο πρόσωπο

Κάθε πτώση, οι εθελοντές χρειάζονται για να βοηθήσουν με τη συλλογή παιχνιδιών και τη διαλογή των παιχνιδιών, καθώς και να βοηθήσουν σε ζωντανές τοπικές εκδηλώσεις, όπως τουρνουά γκολφ, αγώνες ποδιών και αγώνες ποδηλάτων. Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε εθελοντικά σε μία από τις δημόσιες εκδηλώσεις, καλέστε τον συντονιστή εκδήλωσης Washingon, DC Toys for Toys στο 202-433-3152 / 0001.