Αμερικανοί Βετεράνοι με Αναπηρία για Μνημείο Ζωής στην Ουάσιγκτον

Ένα νέο μνημείο που τιμάει τους αναπήρους βετεράνους στην πρωτεύουσα του έθνους

Ο Αμερικανός βετεράνος με αναπηρία για τη ζωή Memorial χρησιμεύει ως εθνικό δημόσιο αφιέρωμα στα πάνω από τρία εκατομμύρια Αμερικανούς βετεράνους που ζουν με ειδικές ανάγκες και τις αμέτρητες εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν πεθάνει. Το Memorial βρίσκεται σε μια τριγωνική περιοχή 2.4 στρεμμάτων απέναντι από τον Βοτανικό Κήπο των ΗΠΑ και στο προσκήνιο του Καπιτώπου των ΗΠΑ, ώστε τα μέλη του Κογκρέσου να υπενθυμίζονται συνεχώς στο ανθρώπινο κόστος του πολέμου και στην ανάγκη στήριξης των βετεράνων της Αμερικής.

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα οργάνωσε μια συνάθροιση περισσότερων από 3.000 βετεράνων με ειδικές ανάγκες, βετεράνοι, φιλοξενούμενους και αξιωματούχους στις 5 Οκτωβρίου 2014 για την αφοσίωση του μνημείου. Οι εθνικοί ηγέτες που μίλησαν κατά τη διάρκεια της τελετής περιελάμβαναν τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Robert McDonald, τον υπουργό Εσωτερικών Sally Jewell και τον ηθοποιό και μουσικό Gary Sinise, εθνικό εκπρόσωπο του Μνημείου.

Τοποθεσία
150 Ουάσιγκτον, SW (Ουάσιγκτον Ave. και Δεύτερος St. SW) Washington DC. Το μνημείο βρίσκεται νότια του National Mall, κοντά στο κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ και στο Capitol Hill. Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στην περιοχή είναι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς . Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Federal Centre και το Capitol South. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall .

Ο Αμερικανός βετεράνος με αναπηρία για Life Memorial μεταφέρει μια αλληλεπίδραση δύναμης και ευπάθειας, απώλεια και ανανέωση με μια αστεροειδή αντανακλαστική πισίνα που χρησιμεύει ως το επίκεντρο.

Τρεις τοίχοι από πλαστικοποιημένο γυαλί με κείμενο και εικόνες και τέσσερα χάλκινα γλυπτά θα μιλήσουν για την ιστορία της έκκλησης του βετεράνου με αναπηρία, το τραύμα, την πρόκληση της επούλωσης και την ανακάλυψη του σκοπού. Ο σχεδιασμός Memorial σχεδιάστηκε από τον Michael Vergason Landscape Architects, Ltd. και έλαβε τελικές εγκρίσεις από την Επιτροπή Καλών Τεχνών το 2009 και την Εθνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το 2010.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε με ιδιωτικές συνεισφορές. Το Μνημείο χρησιμεύει για να εκπαιδεύσει, να ενημερώσει και να υπενθυμίσει σε όλους τους Αμερικανούς το ανθρώπινο κόστος του πολέμου, και οι θυσίες που βίωσαν οι βετεράνοι με αναπηρία, οι οικογένειές τους και οι φροντιστές τους, για λογαριασμό της αμερικανικής ελευθερίας.

Ιστοσελίδα : www.avdlm.org

Το LIFE Memorial Foundation, Inc., ιδρύθηκε το 1998 με τις προσπάθειες του φιλάνθρωπου Lois Pope, πρόεδρος του ιδρύματος, Arthur Wilson, εθνικός βοηθός των Αμερικανών Βετεράνων με Αναπηρία. και ο πρόσφατος Τζέσε Μπράουν, πρώην γραμματέας των βετεράνων υποθέσεων. Το Ίδρυμα ιδρύθηκε ως μη κερδοσκοπικό 501 (c) (3) και συγκεντρώνει τα ιδιωτικά κεφάλαια ύψους 81,2 εκατομμυρίων δολαρίων που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την ανέγερση και τη διαρκή διατήρηση του πρώτου μνημείου του έθνους αφιερωμένο στους βετεράνους που ζουν και έχουν πεθάνει

Αξιοθέατα κοντά στο αναμνηστικό μνημόσυνο Βετεράνων