Βοτανικός Κήπος των ΗΠΑ - Μουσείο Ζωικών Εγκαταστάσεων της Ουάσινγκτον

Ο Εθνικός Κήπος λειτουργεί από το 1850

Ο Βοτανικός Κήπος των ΗΠΑ, ή USBG, που ιδρύθηκε από το Κογκρέσο το 1820, είναι ένα ζωντανό μουσείο φυτών στο National Mall. Το Ωδείο άνοιξε ξανά τον Δεκέμβριο του 2001 μετά από μια τετραετή ανακαίνιση, παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό κήπο εσωτερικής διακόσμησης με περίπου 4.000 εποχιακά, τροπικά και υποτροπικά φυτά.

Ο Βοτανικός Κήπος των ΗΠΑ διοικείται από τον Αρχιτέκτονα του Καπιτώπου και προσφέρει ειδικά εκθέματα και εκπαιδευτικά προγράμματα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσης, ένα μέρος του USBG, Bartholdi Park βρίσκεται απέναντι από τη σέρα. Αυτός ο όμορφα διαμορφωμένος κήπος λουλουδιών έχει ως κεντρικό στοιχείο, μια κρήνη κλασικού στυλ που δημιουργήθηκε από τον Γαλλικό γλύπτη Frédéric Auguste Bartholdi, ο οποίος σχεδίασε επίσης το Άγαλμα της Ελευθερίας .

Ιστορία του Βοτανικού Κήπου

Το 1816, το Κολομβιανό Ινστιτούτο Προώθησης Τεχνών και Επιστημών στην Ουάσινγκτον, πρότεινε τη δημιουργία ενός βοτανικού κήπου. Ο στόχος ήταν να αναπτυχθούν και να παρουσιαστούν τόσο τα ξένα όσο και τα εγχώρια φυτά και να τα καταστήσουμε διαθέσιμα για να δουν και να απολαύσουν οι Αμερικανοί.

Ο Γιώργος Ουάσιγκτον, ο Τόμας Τζέφερσον και ο Τζέιμς Μάντισον ήταν μεταξύ εκείνων που κατέθεσαν την ιδέα ενός μόνιμου επίσημου βοτανικού κήπου στην Ουάσιγκτον, DC

Το Κογκρέσο δημιούργησε τον κήπο κοντά στους λόφους του Καπιτώλιου, σε οικόπεδο που εκτείνεται από την Πρώτη Οδό στην Τρίτη οδό μεταξύ της Πενσυλβανίας και της λεωφόρου του Μέριλαντ.

Ο κήπος παρέμεινε εδώ μέχρι το Κολομβιανό Ινστιτούτο να διαλύεται το 1837.

Πέντε χρόνια αργότερα, η ομάδα από την Αμερικανική εξερευνητική αποστολή προς τις νότιες θάλασσες έφερε μια συλλογή ζωντανών φυτών από όλο τον κόσμο στην Ουάσινγκτον, η οποία προκάλεσε ανανεωμένο ενδιαφέρον για την έννοια ενός εθνικού βοτανικού κήπου.

Αυτά τα φυτά τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά σε θερμοκήπιο πίσω από το κτίριο του παλαιού γραφείου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και αργότερα μεταφέρθηκαν στην πρώην τοποθεσία του κήπου του Κολομβιανού Ινστιτούτου. Το USBG λειτουργεί από το 1850 και μετακινείται στο σημερινό του σπίτι κατά μήκος της λεωφόρου Independence το 1933.

Είναι υπό την αρμοδιότητα της Μικτής Επιτροπής για τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου το 1856 και έχει εποπτεύεται από τον Αρχιτέκτονα του Καπιτώπου από το 1934

Ο Εθνικός Κήπος άνοιξε τον Οκτώβριο του 2006 ως επέκταση του USBG και λειτουργεί ως υπαίθριο παράρτημα και εργαστήριο εκμάθησης. Ο Εθνικός Κήπος περιλαμβάνει έναν κήπο νερού για τους πρώτους κυρίες, έναν εκτεταμένο κήπο με τριανταφυλλιές, έναν κήπο πεταλούδας και μια ποικιλία από τοπικά δέντρα, θάμνους και πολυετή φυτά.

Τοποθεσία του Βοτανικού Κήπου

Το USBG βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ κατά μήκος του First St. SW, μεταξύ του Maryland Ave. και το Πάρκο C St. Bartholdi βρίσκεται πίσω από το Ωδείο και είναι προσβάσιμο από την Ave Independence Ave. ή First St. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Federal Centre SW.

Η είσοδος στο Βοτανικό Κήπο είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το Bartholdi Park είναι προσβάσιμο από την αυγή μέχρι το σούρουπο.