Όρος Ντόρα Καιρός

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στο Όρος Ντόρα

Το όρος Ντόρα , που βρίσκεται βόρεια του Ορλάντο στην Κεντρική Φλόριντα, φιλοξενεί τις δίδυμες αγορές του Renninger και μερικές από τις καλύτερες παλιομοδίτικες αγορές στο Νότο . Η πόλη απολαμβάνει μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 81 ° και μια μέση χαμηλή 59 °, αλλά προσέξτε ... θερμοκρασίες του καλοκαιριού είναι ύπουλες!

Ενώ η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο όρος Ντόρα ήταν 101 ° το 1991, οι θερμοκρασίες στις υψηλές μέσες έως υψηλές δεκαετίες του 90 δεν είναι σπανιότατοι τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μια πολύ ψυχρή 16 ° ήταν η ρεκόρ χαμηλή θερμοκρασία το 1985, αλλά είναι απίθανο να δείτε το χιόνι, αν η θερμοκρασία ξανακάνει αυτό το κρύο. Κατά μέσον όρο, ο πιο ζεστός μήνας της Ντόρας είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος με τις μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Αύγουστο.

Τα άνετα παπούτσια θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας όταν συσκευάζετε για μια απόδραση ή διακοπές στο όρος Ντόρα. Είτε περιηγείστε στα καταστήματα της πόλης όπου το έδαφος είναι αρκετά λοφώδες, είτε περπατάτε μέσα ή έξω από το Renninger, θα περπατάτε πολύ. Casual είναι ο κώδικας ενδυμασίας στο Mount Dora, οπότε αφήστε τις μέσες θερμοκρασίες να είναι ο οδηγός σας για το τι να συσκευάσετε. Φέρτε ένα μαγιό, αφού τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν θερμαινόμενες πισίνες και η ηλιοθεραπεία σπανίως δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Η εποχή του Ατλαντικού τυφώνα τρέχει από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. αλλά, το Mount Dora, όπως και τα περισσότερα της Φλόριντα, δεν έχει επηρεαστεί από έναν τυφώνα τα τελευταία χρόνια. Οι τελευταίες θύελλες που πυροδότησαν την πόλη ήταν το 2004 και το 2005.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε αυτές τις συμβουλές για ταξίδια στη Φλώριδα κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα για να κρατήσετε την οικογένειά σας ασφαλή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Εάν αναζητάτε καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο Mount Dora, αυτοί είναι οι ειδικοί μηνιαίοι μέσοι όροι:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .