Δέλτα του Tigre - Υπό-τροπική χώρα των θαυμάτων

Σχετικά με το Δέλτα του ποταμού Paraná:

Το δέλτα του ποταμού Paraná είναι μια έκταση 14.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, όπου χιλιάδες νησιά και κολπίσκοι, κανάλια νερού, ποτάμια και ορμίσκοι σχηματίζουν μια υποτροπική περιοχή των θαυμάτων περίπου είκοσι μίλια βορειοανατολικά από το Μπουένος Άιρες. Δείτε αυτό το διαδραστικό χάρτη από την Expedia.

Η Paraná είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός της Νότιας Αμερικής, μετά τον Αμαζόνιο. Προέρχεται από τη νοτιοανατολική Βραζιλία στις παραλίες Paraíba και Grande, ρέει 1.600 μίλια (2.570 χλμ.) Από τη Βραζιλία, την Παραγουάη, την Ουρουγουάη και όταν ενώνει τον ποταμό της Ουρουγουάης με τις εκβολές του Río de la Plata, η περιοχή του δέλτα είναι γνωστή ως Tigre .

Γιατί Tigre ;:

Πολύ πριν οι εξερευνητές και οι άποικοι μπήκαν στην περιοχή του δέλτα, ο Yaguareté , ο Αμερικανός Jaguar ή ο Tiger, ο τίγρης έκαναν αυτή την περιοχή τον οικότοπό του. Μαζί με τα κουνούπια, τα πουλιά, τα ψάρια και την άφθονη βλάστηση, το Yaguareté ήταν ένα κοινό θέαμα. Επιτέθηκε σε ανθρώπους και βοοειδή και δίκαια φοβήθηκε. Τώρα σχεδόν εξαφανιστεί, το yaguareté ή leo onca είναι ένα Εθνικό Μνημείο και δίνει το άγριο όνομα και τη φήμη του σε μια περιοχή που είναι πλέον διάσημη για ξεκούραση και παραμονή.

Να φτάσετε εκεί:

Ελέγξτε τις πτήσεις από την περιοχή σας στο Μπουένος Άιρες. Μόλις εκεί μπορείτε να οδηγήσετε, να πάρετε λεωφορείο ή τρένο από το Μπουένος Άιρες. Το ταξίδι διαρκεί μία ώρα ή λιγότερο, και θα δείτε τις απόψεις του νερού. Αν πάρετε το τρένο, έχετε την επιλογή να κατεβείτε στα γραφεία κατά μήκος του δρόμου για να απολαύσετε τα ψώνια ή τα αξιοθέατα.

Το τρένο είναι μια περιπέτεια από μόνη της. Ονομάζοντας το Ferrocarril Ecologico, το τρένο τρέχει από το σταθμό Maipu στο Vicente Lopez μέχρι το σταθμό Tigre, κατά μήκος του Río de la Plata.

Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε τις πολυτελείς γειτονιές του San Isidro και Tigre και τα σπίτια των πλούσιων με θέα το Río de la Plata.

Σχετικά με τον Tigre:

Ανατρέξτε σε αυτόν τον λεπτομερή χάρτη για δραστηριότητες, τοποθεσίες, θέσεις για να μείνετε και να φάτε. Μεγέθυνση σε μια περιοχή για λεπτομέρειες και φωτογραφίες καταλυμάτων και εστιατορίων.

Με τον αριθμό των θέσεων διαμονής και των εστιατορίων, θα δείτε πόσο δημοφιλές είναι το Tigre και πόσοι επισκέπτες απολαμβάνουν την περιοχή ως ημερήσια εκδρομή, απόδραση για το Σαββατοκύριακο ή μια κρουαζιερόπλευρη τοποθεσία.

Το νερό είναι το κύριο αξιοθέατο. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα κανό ή ένα καγιάκ και να πετάξετε γύρω σας. Μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση μερικά από τα κανάλια.

Ή μπορείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα αρκετών ημερών σε μια μηχανή ή ιστιοφόρο για να χαλαρώσετε και να δείτε το δέλτα κοντά. Αναζητήστε τις προσφορές από αυτή τη δοκιμαστική περιοδεία του δέλτα του Tigre και των νησιών.

Το Tigre είναι μια όμορφη μικρή πόλη, όπου από τον κεντρικό σταθμό, το Estación Fluvial, μπορείτε να περιπλανηθείτε στην πόλη, να κάνετε βόλτα με βάρκα ή να απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα από τα τοπικά εστιατόρια.

Εάν παρακολουθήσατε το The Amazing Race 7 κατά τη διάρκεια της τέταρτης στάσης: Mendoza στο Μπουένος Άιρες και πέρα, οι διαγωνιζόμενοι αντιμετώπισαν μια πρόκληση να βρουν ένα συγκεκριμένο νησί στο Δέλτα του Tigre.

Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες του Tigre και τα αξιοθέατα του νερού. Το δέλτα κατέχει σημαντική θέση στην ιστορία της Αργεντινής. Το Μπουένος Άιρες είχε μια δύσκολη αρχή και οι έποικοι μετακόμισαν από εκεί στο Τίγκρε στη δεκαετία του 1580. Η εύφορη γη προσελκύει αγρότες των οποίων η συγκομιδή σιταριού τροφοδοτούσε τον αυξανόμενο πληθυσμό.

Σήμερα η γεωργική κληρονομιά της είναι παρούσα στην αγορά φρούτων όπου μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα.

ρουστίκ ύφασμα, έπιπλα και αξεσουάρ από ζαχαροκάλαμο και ιτιά, μαρμελάδες και μέλι και λουλούδια.

Το Tigre έχει τρεις εσωτερικές αποβάθρες. Το ένα είναι για σκάφη αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων των καταμαράν για περιήγηση στα αξιοθέατα. Μια δεύτερη δεξαμενή χειρίζεται τις βάρκες που φέρνουν τα τρόφιμα και όλες τις καθημερινές απαιτήσεις. Η τρίτη αποβάθρα είναι για τα ξύλινα σκάφη που φέρνουν στο εμπόριο λεύκες λεύκας και ιτιάς.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε: