Ασυνήθιστες παραδόσεις του Πάσχα στη Γερμανία

Το Πάσχα στη Γερμανία είναι μια εορταστική περίοδος. Για τους θρησκευτικούς, αυτή είναι η εποχή για την οικογένεια με καλές υπηρεσίες Κυριακής. Για τα παιδιά, θα διακοσμηθούν τα πασχαλινά αυγά, το Oster Deco (διακοσμήσεις του Πάσχα) και τα σοκολατάκια καταναλώνονται.

Το Πάσχα σημαίνει επίσης ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο, καθώς η Μεγάλη Παρασκευή και η Δευτέρα του Πάσχα είναι αργίες στη Γερμανία. Οι γερμανικές σχολικές διακοπές είναι συνήθως γύρω από αυτή τη φορά (περίπου δύο εβδομάδες), που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι στη Γερμανία κάνουν αυτή τη φορά για να ταξιδέψουν . Ενώ τα καταστήματα, τα κυβερνητικά γραφεία και οι τράπεζες είναι κλειστά, γνωρίζουμε ότι τα ξενοδοχεία, τα μουσεία , τα τρένα και οι δρόμοι θα είναι πολύ γεμάτοι. Ό, τι κι αν κάνετε για να γιορτάσετε αυτές τις διακοπές, η Γερμανία είναι έτοιμη να απολαύσει την άνοιξη . Λουλούδια είναι σε άνθιση και οι άνθρωποι είναι διακοπές.

Αν προτιμάτε να αποφύγετε λαγουδάκια για κάτι πιο ενδιαφέρον, η Γερμανία εξακολουθεί να σας καλύπτει. Δέντρα που καλύπτονται από αυγά; Μια φωτιά του Πάσχα; Ένα μουσείο αφιερωμένο στο αυγό; Ελέγξτε, ελέγξτε και ελέγξτε. Εδώ είναι πέντε ασυνήθιστες παραδόσεις και θέσεις του Πάσχα στη Γερμανία.