Ο δρόμος του Γερμανικού Κάστρου

Αν θέλετε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα κάστρα στο μικρότερο χρονικό διάστημα στη Γερμανία, κάντε μια βόλτα στο δρόμο του κάστρου, ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Γερμανίας. Αυτή η θεματική διαδρομή είναι γεμάτη με 70 κάστρα και παλάτια, αρκετά για να σας κάνει να νιώσετε σαν βασιλιάς (ή βασίλισσα).

Τι είναι ο δρόμος του Κάστρου της Γερμανίας

Ο Δρόμος του Κάστρου , που ονομάζεται Burgenstraße στα γερμανικά, έχει μήκος πάνω από 1.200 χιλιόμετρα. Ξεκινάει από το Mannheim και σας οδηγεί σε όλη τη διαδρομή προς την Πράγα στην Τσεχική Δημοκρατία .

Είναι - φυσικά - διακεκομμένη με κάστρα και εικόνα τέλεια γύρω από κάθε γωνιά.

Πού είναι ο Γερμανικός δρόμος του Κάστρου

Το πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο με απευθείας πρόσβαση στην οδό Castle είναι στη Νυρεμβέργη (πληροφορίες αεροδρομίου για NUE). Ωστόσο, πρόκειται για μικρότερο αεροδρόμιο και οι διεθνείς πτήσεις συνήθως φτάνουν στο Μόναχο, τη Φρανκφούρτη επί του Μάιν ή τη Στουτγάρδη.

Από εκεί, μπορείτε είτε να πάρετε το Intercity Express (ICE) στο Mannheim, στη Νυρεμβέργη, στη Χαϊδελβέργη ή στο Bamberg , όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο κάστρο . Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε αυτοκίνητο από οποιοδήποτε σημαντικό κέντρο της πόλης ή το κέντρο μεταφορών. Διαβάστε για όλες τις επιλογές σας για να περάσετε τη Γερμανία .

Με αυτοκίνητο: Ο Δρόμος του Κάστρου αποτελείται από μια σειρά από μικρούς πίσω δρόμους με ευκολία στην παρακολούθηση. Στην πορεία περνάτε από πολλά ποτάμια και οδηγείτε μέσα από το θεαματικό τοπίο. Θα φτάσετε στη διαδρομή από τα ακόλουθα Autobahns (αυτοκινητόδρομοι): A3, A5, A6, A7, A9.

Με τρένο: Σχεδόν όλες οι πόλεις κατά μήκος της διαδρομής έχουν σιδηροδρομικό σταθμό και το τρένο ταξιδεύει κυρίως παράλληλα με την οδό Castle.

Στιγμιότυπα της Γερμανικής Οδού του Κάστρου

Ο ιστότοπος για την οδό Castle είναι στην αγγλική γλώσσα και έχει διαφορετικούς χάρτες διαδρομών που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το κάστρο και την οδήγηση . Επισημαίνει επίσης με αξιοσημείωτο τρόπο ποια κάστρα φιλοξενούν εστιατόρια ή ξενοδοχεία.

Πότε να επισκεφθείτε το δρόμο του Κάστρου της Γερμανίας

Δεν υπάρχει ποτέ κακός χρόνος να πάρετε τον δρόμο του κάστρου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (τέλη Μαΐου έως Σεπτεμβρίου) και γύρω από τα Χριστούγεννα είναι υψηλή εποχή. Όμως, καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, τα κάστρα έβαζαν σε διαφορετικά γεγονότα από τις παραστάσεις κοστουμιών περιόδου έως μουσικά φεστιβάλ σε περιηγήσεις φαντασμάτων. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα για ειδικές εκδηλώσεις και συμμετάσχετε στις κανονικές περιηγήσεις με ξεναγό και στους ανοιχτούς χώρους. Απολαύστε τις μεσαιωνικές περιόδους της κοιλιάς πρώτα με φαγητό σε καφετέριες και εστιατόρια ορισμένων κάστρων καθώς και περιστασιακές δεξιώσεις. Μπορείτε ακόμη και να κοιμηθείτε σαν βασιλιάς, παραμένοντας σε ένα από τα πολλά υπέροχα ξενοδοχεία κάστρο .

Χρήσιμες συμβουλές για το ταξίδι σας στο δρόμο του Κάστρου της Γερμανίας