Τα καλύτερα κάστρα και παλάτια στη Γερμανία

Κάντε ένα ταξίδι μέσα από το παρελθόν της Γερμανίας και επισκεφθείτε τα καλύτερα κάστρα

Υπάρχουν σήμερα πάνω από 25.000 κάστρα στη Γερμανία. Ορισμένα είναι μόνο ερείπια, αλλά πολλά από αυτά είναι καλά διατηρημένα και φιλοξενούν μουσεία, εστιατόρια και ακόμη και ξενοδοχεία που είναι ανοιχτά στο κοινό.

Η χώρα είναι γεμάτη με κάστρα επειδή κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, η Γερμανία χωρίστηκε σε πολλές μικρές, ανταγωνιστικές φεουδαρχικές πολιτείες και αρχηγοί. Αυτοί οι ασταθείς χρόνοι ενθάρρυναν την κατασκευή ασφαλών και οχυρωμένων κάστρων στη Γερμανία.

Ο δρόμος του Κάστρου είναι γεμάτος με 70 κάστρα και παλάτια. έχει μήκος 625 μίλια και σας οδηγεί σε μικρούς δρόμους πίσω από τη νοτιοδυτική Γερμανία προς την Τσεχική Δημοκρατία .

Τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι τα κάστρα της Χαϊδελβέργης, του Bamberg και της Νυρεμβέργης, το 1000 ετών Hotel Castle Colmberg και η καλύτερα διατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Γερμανίας, Rothenburg ob der Tauber .

Υπάρχουν τόσα πολλά κάστρα για να επισκεφτείτε στη Γερμανία, ίσως να είστε συγκλονισμένοι με επιλογές. Εδώ προσφέρουμε τα καλύτερα κάστρα στη Γερμανία.

Θέλετε να επισκεφθείτε ένα κάστρο; Η Γερμανία έχει καλύψει.