Δεκέμβριος στο Άμστερνταμ: Τι να περιμένετε

Ταξιδιωτικές Συμβουλές, Καιρός & Εκδηλώσεις

Τι να μην αγαπάς για το Άμστερνταμ τον Δεκέμβριο; Η πόλη είναι πλούσια σε πνεύμα διακοπών: οι περίφημες πλατείες μετατρέπονται σε χειμερινές αγορές διακοπών και παγοδρόμια και οι πάγκοι ανταμείβουν όσους έχουν γενναία την ύπαιθρο με εποχιακές λιχουδιές όπως το koek en zopie , το chocolademelk warfare (ολλανδικό ζεστό κακάο, πλουσιότερη από την αμερικανική έκδοση) και Gluhwein (γερμανικό ζυμωμένο κρασί, επίσης γνωστό ως wassel).

Οι ολλανδικές διακοπές του Sinterklaas γιορτάζονται στις 5 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία οι οικογένειες εμπορεύονται τα δώρα και διαβάζουν τα ειδικά ποιήματα που συνθέτουν το ένα στο άλλο.

Οι τουρίστες έχουν την ίδια ποικιλία αστρικών εκθεμάτων μουσείων και ζωντανών παραστάσεων, όπως στην υπόλοιπη πολιτιστική περίοδο, αλλά με πολύ λιγότερα πλήθη - και εκείνοι που μπορούν να περάσουν μερικά ονόματα από τη λίστα των Χριστουγέννων τους εδώ, θα βρουν επίσης σημαντικά καταστήματα ανοικτής χρήσης από ό, τι στις ΗΠΑ Συγκρίνετε αυτό με άλλες συμβουλές και εκδηλώσεις για ταξίδια στο Άμστερνταμ όλο το χρόνο.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Δεκέμβριος Θερμοκρασίες & Βροχή

Sunrise & Sunset τον Δεκέμβριο

Ετήσια Φεστιβάλ & Εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο

Sinterklaas
5 Δεκεμβρίου
Για να προετοιμαστούν για το Sinterklaas - τον τίτλο τόσο του άνδρα όσο και την ημέρα του ονόματός του - τα ολλανδικά παιδιά θα βάλουν τα παπούτσια τους δίπλα στο τζάκι πριν από τον ύπνο, με την ελπίδα ότι θα εγκαταλείψει τις περιποιήσεις τους. Τα δημοφιλή αγαπημένα περιλαμβάνουν τα γράμματα σοκολάτας και μια ποικιλία από καρυκεύματα με καρυκεύματα, από τα τούβλα speculaas μέχρι το δάγκωμα μεγέθους pepernoten και kruidnoten . Η γιορτή κορυφώνεται στις οικογενειακές γιορτές στις 5 Δεκεμβρίου, γνωστή και ως Sinterklaas Eve.

Kerst (Ημέρα των Χριστουγέννων)
25 Δεκεμβρίου
Όχι μόνο υπάρχει Sinterklaas, αλλά τα Χριστούγεννα γιορτάζεται επίσης στις Κάτω Χώρες. Σημειώστε ότι κάποια μουσεία είναι κλειστά την ημέρα των Χριστουγέννων.

Tweede Kerstdag (Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων)
26 Δεκεμβρίου
Εάν το πνεύμα των διακοπών σας εξακολουθεί να μην είναι κορεσμένο, υπάρχει ακόμα μια μέρα των Χριστουγέννων που παρατηρείται εδώ στις Κάτω Χώρες. Οι Ολλανδοί λαμβάνουν αυτές τις εθνικές διακοπές για να επισκεφθούν συγγενείς ή να ψωνίσουν, ειδικά για έπιπλα - μια παράδοση που επαναλαμβάνεται με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Oud en Nieuw (Πρωτοχρονιά)
31 Δεκεμβρίου
Το "Oud en Nieuw", ή το παλιό και το νέο, είναι αυτό που κάνουν οι ολλανδοί παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και το Άμστερνταμ είναι ικανά να ξεκινήσουν το νέο έτος με πάρτι σε όλη την πόλη. Από εκθέσεις κωμωδίας μέχρι χορευτικά πάρτυ με μουσική, όλοι μπορούν να βρουν μια γιορτή για να ταιριάξουν τα γούστα τους. δείτε τη συσσωμάτωσή μας στα πάρτι της Πρωτοχρονιάς στο Άμστερνταμ .

Οι τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου είναι επίσης η μόνη εποχή του έτους, όταν επιτρέπονται οι πωλήσεις πυροτεχνημάτων, οπότε αποθηκεύστε τις και τις αποθέστε με την υπόλοιπη πόλη στις 31.