Κρουαζιέρες αξιοθέατος Goodtime III του Κλίβελαντ

Το Goodtime III είναι το μεγαλύτερο πλοίο αξιοθέατων του Κλίβελαντ. Το ευρύχωρο πλοίο των τεσσάρων ορόφων λειτουργεί ένα κανονικό πρόγραμμα της λίμνης Erie και του ποταμού Cuyahoga, που διηγείται κρουαζιέρες από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο καθώς και περιοδικές κρουαζιέρες με θέμα, κρουαζιέρες χορού και κρουαζιέρες ευτυχίας ωρών την Παρασκευή.

Αγκυροβολημένο δίπλα στο Hall of Fame Rock και Roll στην αποβάθρα του 9ου οδικού άξονα του Cleveland, το πλοίο μεταχειρίζεται τους επισκέπτες σε μια εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Κλήβελαντ καθώς και μια χαλαρωτική κρουαζιέρα.

Ιστορία

Το πρώτο πλοίο Goodtime έφυγε από τη λίμνη Erie μεταξύ 1924 και 1935 από το Κλήβελαντ στο Cedar Point . Η γραμμή αναζωπυρώθηκε το 1958 με το Goodtime II και την επόμενη Goodtime III. Τα πλοία Goodtime έχουν φιλοξενήσει αρκετούς διασημότητες με τα χρόνια, όπως οι Halle Berry, Peter Jennings, Willard Scott και Drew Carey.

Το πλοίο

Το Goodtime III διαθέτει τέσσερα καταστρώματα, όπως ένα ευρύχωρο κατάστρωμα ηλίου, ένα ημι-κλειστό 2ο κατάστρωμα και ένα κλιματιζόμενο κατώτερο κατάστρωμα. Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1.000 επιβάτες και διαθέτει τρία μπαρ, ένα περίπτερο παραχώρησης και δύο dance floors.

Τακτικές κρουαζιέρες του Κλήβελαντ

Το Goodtime III εκτελεί τακτικά δρομολόγια από τις 15 Ιουνίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου για τις κρουαζιέρες στα αξιοθέατα της λίμνης Erie και Cuyahoga River. Οι κρουαζιέρες δύο ωρών περιγράφονται από τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα Larry Morrow και ταξιδεύουν κατά μήκος της ακτογραμμής της λίμνης Erie στο κέντρο της πόλης καθώς και των περιοχών Flats και Oxbow του ποταμού Cuyahoga πριν επιστρέψουν στην αποβάθρα του East Ninth Street.

Ειδικά γεγονότα

Εκτός από το κανονικό πρόγραμμα αξιοθέατων, το Goodtime III εκτελεί τακτικές κρουαζιέρες χορού, κρουαζιέρες γεύματος και κρουαζιέρες ευχάριστης ώρας μόνο την Παρασκευή το βράδυ. Η εταιρεία φιλοξενεί επίσης περιοδικές ειδικές κρουαζιέρες, όπως η κρουαζιέρα brunch της μητέρας και του πατέρα, η κρουαζιέρα πυροτεχνημάτων 4ης Ιουλίου και η κρουαζιέρα του Octoberfest.

Ναύλωση της Goodtime III

Το Goodtime III αποτελεί ιδανικό μέρος για μια γαμήλια δεξίωση, μια εταιρική συνάντηση ή ένα ιδιωτικό πάρτι. Το πλήρες πλοίο ή ένα συγκεκριμένο κατάστρωμα είναι διαθέσιμο για ναύλωση. Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 400-600 για δείπνο, 800 για κοκτέιλ και 1,000 για κρουαζιέρα στα αξιοθέατα. Το προσωπικό της Goodtime III μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις πτυχές του σχεδιασμού των πάρτι, όπως τροφοδοσία, μουσική, λουλούδια και πολλά άλλα. Καλέστε 216 861-5110 για περισσότερες πληροφορίες.

Οδηγίες και Χώρος στάθμευσης

Το Goodtime III είναι αγκυροβολημένο στην καρδιά του κεντρικού Κλίβελαντ, στην προβλήτα του East Ninth Street, δίπλα στο Rock and Roll Hall of Fame. Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης στη προβλήτα για $ 8 ανά αυτοκίνητο. Επιπλέον, διατίθεται πάρκινγκ στο δημοτικό πάρκινγκ του Cleveland, σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Στοιχεία επικοινωνίας

Goodtime III Κρουαζιέρες
825 E Ενάτη Αγ. Αποβάθρα
Cleveland, ΟΗ 44114
216 861-5110
Επίσημη Ιστοσελίδα Goodtime III