Το Μεγάλο Αμερικανικό Rib Cook-Off και το Φεστιβάλ Μουσικής του Marc

*** Ενημέρωση 2016 *** Το Great American Rib Cook-off και Music Festival ακυρώθηκε για το 2016. Το μέλλον αυτού του γεγονότος είναι άγνωστο. *****

___________________________________________________________________________________

Το Great American Rib Cook-off και το Φεστιβάλ Μουσικής, που πραγματοποιήθηκε κάθε Σαββατοκύριακο Ημέρας Μνήμης στο κέντρο του Κλίβελαντ είναι η ανεπίσημη έναρξη της θερινής σεζόν του Βορειοανατολικού Οχάιου.

Η εκδήλωση, που ξεκίνησε το 1992, περιλαμβάνει ζωντανή μουσική (περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου). Το BBQ έχει νευρώσεις με όλα τα εξαρτήματα. και πολλή διασκέδαση.

Οι ημερομηνίες 2015 είναι 22-25 Μαΐου. Και πάλι φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Pavilion Jacobs της Nautica.

Το φαγητό:

Η τετραήμερη Rib Cook-off διαθέτει δέκα πλοία BBQ από όλη την πολιτεία και τη χώρα. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι εστιατόρια από τη Βιρτζίνια, το Τέξας, τη Νότια Καρολίνα και τη Μινεσότα. Το Βορειοανατολικό Οχάιο θα εκπροσωπείται από τον Jack με το Massonon με βάση το Bone. Απονέμονται βραβεία για τις μεγαλύτερες ραβδώσεις, τη μεγαλύτερη σάλτσα και την επιλογή του λαού.

Η μουσική:

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Rib Cook-Off είναι ότι όλες οι συναυλίες συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εισόδου. Η σύνθεση του 2015 περιλαμβάνει την Αμερική, το Panther Steel και τον Michael Stanley και τους Resonators.

Ώρες και εισδοχή:

Το Μεγάλο American Rib Cook-Off και το Φεστιβάλ Μουσικής είναι ανοιχτά την Παρασκευή (22 Μαΐου) από το μεσημέρι έως τις 23:00, το Σάββατο (23 Μαΐου) από το μεσημέρι έως τις 23:00, την Κυριακή (24 Μαΐου) από το μεσημέρι έως τις 23:00 και τη Δευτέρα έως τις 8μμ.

Οι τιμές εισόδου 2015 είναι $ 6 με ένα κουπόνι διαθέσιμο στο διαδίκτυο ή από τα καταστήματα της Marc στο NE Ohio.

(Διαφορετικά, η είσοδος είναι $ 8.) Τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Στην είσοδο περιλαμβάνεται η ψυχαγωγία. οι τιμές των τροφίμων διαφέρουν. Δευτέρα, Ημέρα Μνήμης, είναι Ημέρα Δολάριο. όλοι εισέρχονται για μόνο $ 1. Επίσης, η είσοδος είναι ελεύθερη από το μεσημέρι έως τις 15:00 την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Ξενοδοχεία κοντά στο Marc's Great American Rib Cook-Off:

Το Hilton Garden Inn, στο Carnegie, είναι το επίσημο ξενοδοχείο του Rib Cook-Off και προσφέρει ένα ειδικό πακέτο "Concerts in the City". Άλλες καλές επιλογές περιλαμβάνουν το Cleveland Renaissance Hotel (τιμές check) και το Ritz Carlton Hotel (τιμές check), τόσο σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον χώρο.

Χώρος στάθμευσης και μεταφορά:

Υπάρχει άπλετος χώρος στάθμευσης στην περιοχή Nautica, δίπλα στο Pavilion.

Εκπτώσεις:

$ 2 εισιτήρια έκπτωσης διατίθενται στα καταστήματα της περιοχής Marc.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Το Μεγάλο Αμερικανικό Rib Cook-Off και το Φεστιβάλ Μουσικής του Marc
Jacobs Pavilion στο Nautica
2014 Sycamore
Cleveland, ΟΗ 44113

(ενημέρωση 4-28-15)