Ιστορία της γειτονιάς του Cleveland Flats

Το Cleveland Flats, η περιοχή γύρω από τον ποταμό Cuyahoga που διχοτομεί την πόλη του Cleveland, υπήρξε ναυτιλιακή δύναμη από τις αρχές της δεκαετίας του 1900 και μια ζωντανή περιοχή ψυχαγωγίας από τη δεκαετία του 1980 και του 1990.

Η περιοχή χωρίζεται σε δύο τμήματα - την Ανατολική Τράπεζα και τη Δυτική Όχθη - με την Ανατολική Τράπεζα σήμερα μια πραγματική πόλη-φάντασμα, με επιβιβασμένα κτίρια και άδειους δρόμους όπου υπήρχαν κάποτε εκατοντάδες παραθεριστές.

Ιστορία

Το Cleveland Flats έχει μακρά ιστορία. Ένας από τους πρώτους αποίκους της περιοχής, ο Lorenzo Carter έκανε την περιοχή του το σπίτι του το 1796. (Ένα αντίγραφο της πρωτότυπης καμπίνας του εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί.) Αργότερα, καθώς το Κλίβελαντ εξελίχθηκε σε παγκόσμια ναυτιλιακή δύναμη, οι Flats στέγαζαν αποθήκες, και μπαρ για τους ναυτικούς.

Μέχρι τη δεκαετία του 1970, το Flats ήταν μια έρημη περιοχή στη σκιά του κέντρου της πόλης, με μερικά παράξενα ποτάμια εστιατόρια, όπως ο D'Poos και ο Fagan's. Η δεκαετία του 1980 και του 1990 σημείωσε αύξηση των ανθρώπων και των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών αλυσίδων, όπως το Hooter, το καβούρι του Joe και το Steakhouse του Landry. Τελικά, πιο κηλιδωτά σημεία, συμπεριλαμβανομένων αρκετών "κυρίων συλλόγων", δημιούργησαν κατάστημα και ότι, σε συνδυασμό με την έλλειψη χώρου στάθμευσης και τις φτηνές ευχάριστες ώρες, οδήγησαν στην πτώση της περιοχής.

Η Ανατολική Τράπεζα των Flats

Το καλοκαίρι του 2000, τρεις άνθρωποι πνίγηκαν στο ποτάμι μετά από μια νύχτα γλέντι, τσιμενίζοντας την αυξανόμενη φήμη της Ανατολής ως τόπο εγκληματικότητας και βίας στο δρόμο.

Το τελευταίο πλήγμα έπληξε το 2001, όταν μια task force ασφαλείας της πόλης έπεσε εννέα κλαμπ στην Ανατολική Τράπεζα, επιβιβάζοντας έξι από αυτούς επί τόπου. Οι ιδιοκτήτες σκύλων δέχθηκαν μήνυση, αλλά η Ανατολική Τράπεζα των Flats πήρε λίγο χρόνο για να ανακάμψει.

Σήμερα, η περιοχή έχει αναζωογονηθεί με τη βοήθεια 16 νέων μπαρ και εστιατορίων που ιδρύθηκαν από το 2013 και το άνοιγμα του Ιουλίου 2017, ενός μπαρ, εστιατορίου και καταστήματος 23.000 τετραγωνικών ποδιών, του Margaritaville του Jimmy Buffett.

Η Δυτική Όχθη των διαμερισμάτων

Η Δυτική Όχθη των Flats προχώρησε καλύτερα ιστορικά από τον ανατολικό γείτονά της. Η περιοχή εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για το Powerhouse , έναν πρώην σταθμό ηλεκτροπαραγωγής από τούβλο του 19ου αιώνα που στεγάζει το Howl στο καφέ της Σελήνης, τα παράθυρα στην αίθουσα του ποταμού IMPROV, τη λέσχη κωμωδίας IMPROV και την Rock Bottom Brewery. Η περιοχή είναι επίσης το σπίτι στο Jacobs Pavilion στο χώρο συναυλιών Nautica, καθώς και τις κρουαζιέρες δείπνου Queen Nautica .

Το μέλλον των διαμερισμάτων

Δεδομένου ότι τόσο η Ανατολική & Δυτική Όχθη των Flats έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη και ένα αναπτυξιακό έργο ύψους 750 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο έφερε έναν συνδυασμό κατοικιών και επιχειρήσεων, έναν κορεσμό από μοντέρνα μπαρ και εστιατόρια, και θαλάσσια ταξί που λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα για να διατηρήσουν τη ροή οι επισκέπτες κινούνται ομαλά.