Ένα μικρό κομμάτι για το Lakewood, Ohio

Το Lakewood Ohio, το δεύτερο μεγαλύτερο από τα προάστια του Κλήβελαντ, είναι μια ποικιλόμορφη κοινότητα περίπου 57.000 κατοίκων. Με το συνδυασμό πολυώροφων διαμερισμάτων και πολυκατοικιών, μονοκατοικιών και διπλασιάσεων, η πόλη είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη μεταξύ Νέας Υόρκης και Σικάγο.

Το Lakewood φιλοξενεί επίσης δεκάδες εστιατόρια, εκκλησίες, πάρκα και γκαλερί τέχνης.

δημογραφικά στοιχεία

Σύμφωνα με την απογραφή του 2010, υπάρχουν 52.113 κάτοικοι στο Lakewood.

Περίπου το 88% του πληθυσμού είναι λευκό, με 6% Αφρο-Αμερικανός και 4% Ισπανόφωνος. Μια μειοψηφία του πληθυσμού είναι παντρεμένη (30%) και η μέση ηλικία είναι 35 ετών. Το μέσο εισόδημα νοικοκυριού ανήλθε σε 42.602 δολάρια.

Το Lakewood είναι μια πολύ διαφορετική κοινότητα με μεγάλο αριθμό ομοφυλόφιλων, πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά και μεγάλο αριθμό νέων επαγγελματιών.

Περιοχές στο Lakewood

Το Lakewood έχει αρκετές ξεχωριστές γειτονιές. Μεταξύ αυτών είναι:

Ψώνια

Το Lakewood προσφέρει πληθώρα μοναδικών αγορών. Η λεωφόρος Madison είναι επενδεδυμένη με μεταχειρισμένα έπιπλα και αντίκες εμπόρους. Επιπλέον, στο κέντρο της πόλης Lakewood (στην λεωφόρο Ντιτρόιτ) υπάρχει μια ζωντανή εμπορική περιοχή, με καταστήματα όπως το Pavilion (διακόσμηση στο σπίτι), το Yard σας (διακοσμητικά κήπου), τα Hixson's (είδη δώρων και δώρων) και το Joann Fabrics.

Εστιατόρια

Το Lakewood είναι γνωστό για τα πολλά εστιατόρια του - όλα από ένα γωνιακό μπαρ μέχρι ένα κομψό εστιατόριο δίπλα στη λίμνη.

Μεταξύ των καλύτερων είναι:

Εκδηλώσεις

Το Lakewood φιλοξενεί μια ποικιλία ετήσιων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας έκθεσης Lakewood Art Fair, η οποία διοργανώνεται κάθε Αύγουστο, η γιορτή του 4ου Ιουλίου στο Lakewood Park και η καλοκαιρινή εβδομαδιαία αγορά του Lakewood Farmers 'Market.

Τέχνες & Πολιτισμός στο Λέικγουντ

Το Lakewood φιλοξενεί το Κέντρο Τεχνών του Beck, το οποίο φιλοξενεί ένα τακτικό πρόγραμμα θεατρικών παραγωγών καθώς και οθόνες οπτικής τέχνης.

Η πόλη διαθέτει επίσης πολλές γκαλερί τέχνης και καταστήματα με αντίκες.

Εκπαίδευση

Το σχολικό σύστημα του Lakewood City αποτελείται από έξι δημοτικά σχολεία, δύο γυμνάσια, ένα γυμνάσιο και ένα σχολείο τεχνικής κατάρτισης. Επιπλέον, η Λέικγουντ είναι το σπίτι του Γυμνασίου του Αγίου Έντουαρντ, μιας πασίγνωστης, ιδιωτικής, καθολικής σχολής για αγόρια στις τάξεις 9-12.

Πάρκα

Το Lakewood διαθέτει 69 πάρκα στα όρια των πόλεων της και φτάνει στην Κρατική Κρουαζιέρα των Cleveland Metroparks . Ανάμεσα στις πολλές εγκαταστάσεις υπάρχουν εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γήπεδα μπέιζμπολ και Winterhurst Ice Rink.