Έξι σημαίες πάνω από τη Γεωργία

Νέο για το 2016

Η Dive Devil Dive θα μετατραπεί σε μια περιπέτεια εικονικής πραγματικότητας . Επίσης, διαβάστε για τις διευρυμένες περιοχές για μικρά παιδιά, DC Super Friends και Bugs Bunny Boomtown, στην προεπισκόπηση όλων των νέων εκδρομών στα πάρκα Six Flags για τη σεζόν του 2016 .

Παρουσίαση πάρκου

Το εξαιρετικά δημοφιλές πάρκο Six Flags διαθέτει μια υπέροχη συλλογή από βόλτες και σουβέρ που περιλαμβάνει τα πάντα, από τα παραδοσιακά ξυλόγλυπτα μέχρι την υπερβολική γλάσο.

Αλλά το πάρκο δεν είναι μόνο για τις συγκινήσεις? έχει επίσης πολλά αξιοθέατα για όσους δεν έχουν παγωμένο νερό στις φλέβες τους, συμπεριλαμβανομένης μιας περιπέτειας rafting στον ποταμό Thunder και ενός κλασικού καρουσέλ.

Περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο πάρκο νερού, Hurricane Harbour, που περιλαμβάνεται στην είσοδο. Ανάμεσα στα αξιοθέατα της είναι μια πισίνα με κύματα, νεροτσουλήθρες και μια διαδραστική δομή νερού.

Όπως και με όλες τις τοποθεσίες Six Flags, το πάρκο Georgia προσφέρει το Fright Fest. Η ετήσια γιορτή Απόκριες περιλαμβάνει στοιχειωμένους λαβύρινθους, ειδικές εκθέσεις και άλλα χαρακτηριστικά για να σηματοδοτήσουν τις διακοπές.

Χαρακτηριστικά του πάρκου

Απόκριες

Έξι σημαίες Fright Fest 2015

Χριστουγεννιάτικο γεγονός

Έξι διακοπές σημαίες διακοπές στο πάρκο 2015

Νέο για το 2015

Το Τζάκερ Χάος Coaster
Διαβάστε για το θρίλερ που μοιάζει με περιπέτεια και περισσότερο στην προεπισκόπηση όλων των νέων εκδρομών στα πάρκα Six Flags για τη σεζόν του 2015 .

Νέα για το 2014: Νέο πάρκο νερού
Ένα πλήρες υδάτινο πάρκο, Hurricane Harbour, που περιλαμβάνει μια πισίνα με κύματα και νέους πύργους.

Νέο για το 2013: SkyScreamer
Ένα τεράστιο περιστρεφόμενο βήμα ταλάντευσης ανεβαίνει 240 πόδια και φτάνει ταχύτητες 40 mph.

Τηλέφωνο και τοποθεσία:

Πληροφορίες για το πάρκο: (770) 739-3400.
Austell, Γεωργία. (κοντά στην Ατλάντα)

Εισιτήρια και Πληροφορίες Εισόδου:

Η μειωμένη τιμή για τα παιδιά (κάτω από 48 "), 2 και κάτω είναι δωρεάν, ενώ τα εισιτήρια με έκπτωση είναι συχνά διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Για πρόσθετη αμοιβή, το πάρκο προσφέρει το πρόγραμμα Pass-to-the-the-γραμμών Flash Pass. VIP περιηγήσεις διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση (η οποία είναι αρκετά υψηλή).

Πληροφορίες ξενοδοχείου:

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία κοντά στο πάρκο στο TripAdvisor.

Κατευθύνσεις:

Από Augusta: I-20W για έξοδο 47 ή 46Α.

Από το Montgomery: I-85E στη Γεωργία, στη συνέχεια I-285N έως I-20W. Πάρτε την έξοδο 47 ή 46Α.

Από το Greenville: SW στις I-185 έως I-85 στη Γεωργία. Συνεχίστε στο I-85 έως το I-285 Δυτικά έως το I-20 West. Πάρτε την έξοδο 47 ή 46Α.

Από το Νάσβιλ: I-40E έως I-24 στη Γεωργία. Ακολουθήστε το I-24 στο Tennessee. Συνεχίστε στις Ι-24Ε έως I-75 στη Γεωργία. Πάρτε I-75 σε I-285W σε I-20W. Πάρτε την έξοδο 47 ή 46Α.

Επίσημη ιστοσελίδα:

Έξι σημαίες πάνω από τη Γεωργία