Πώς να κερδίσετε χρήματα στο ζωολογικό κήπο Ατλάντα

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επόμενη επίσκεψή σας με αυτές τις εξοικονομήσεις

Από το 1889, το Zoo Atlanta είναι ένα από τα πιο ιστορικά και κλασικά αξιοθέατα της Ατλάντα με περισσότερα από 200 ζώα, συμπεριλαμβανομένων των γιγαντιαίων πανδών (μόνο τρεις άλλες ζωολογικοί κήποι στη χώρα μπορούν να ισχυριστούν ότι). Οχι μόνο ο ζωολογικός κήπος συμμετέχει σε προσπάθειες διατήρησης σε παγκόσμιο επίπεδο, υποστηρίζοντας τα κόκκινα παντίδια στο Νεπάλ, την ασιατική κρίση των χελωνών και τα γορίλλια στην Κεντρική Αφρική, αλλά δεσμεύεται επίσης να υπηρετεί την κοινότητα της Ατλάντα μέσα από καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, οικογενειακές διανυκτερεύσεις και αμέτρητες εκπαιδευτικές δραστηριότητες παιδιά και ενήλικες, όπως η Keeper για μια εμπειρία ημέρας και οι άγριες συναντήσεις.

Αν και μια δοκιμασμένη και αληθινή εγκατάσταση της Ατλάντα, η επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο Ατλάντα δεν είναι φθηνή. Τέσσερις οικογένειες μπορούν να περιμένουν να πληρώσουν $ 82 ($ 22.99 για ενήλικες και $ 17.99 για παιδιά ηλικίας 3-11) + φόρο. Αν και το κόστος αξίζει τον κόπο, η τιμή μπορεί να απομακρύνει τους ανθρώπους.

Μη φοβάσαι! Για να σας κρατήσουμε επικεντρωμένο στα απίστευτα ζώα, θα δείτε μάλλον να μην τονίζετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων για την επόμενη επίσκεψή σας στο Zoo Atlanta.

Γίνετε Ετήσιος Μέλος

Εάν γνωρίζετε ότι θα επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο περισσότερο από μία φορά το χρόνο, εξετάστε την αγορά ετήσιας συνδρομής. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πακέτα μελών με βάση τη συχνότητα και τα αξιοθέατα, οπότε επιλέξτε τι είναι σωστό για την οικογένειά σας. Η καλύτερη τιμή είναι η οικογενειακή κάρτα, η οποία περιλαμβάνει 2 ενήλικες και έως 4 παιδιά μέχρι 18 ετών για 119 δολάρια (η οποία ανέρχεται σε $ 45 για μια οικογένεια 2 ενηλίκων και 2 παιδιά κάτω των 12 ετών μετά από δύο επισκέψεις!). Ακόμα καλύτερα, τα παιδιά στο δελτίο δεν πρέπει να ονομάζονται, πράγμα που σημαίνει ότι οι φίλοι των παιδιών σας μπορούν να προσθέσουν και ετικέτες στην επίσκεψη.

Αγοράστε ένα CITYPass

Αν γνωρίζετε ότι θα επισκεφθείτε άλλα αξιοθέατα της Ατλάντα , η αγορά ενός CITYPass θα σας δώσει την καλύτερη εξοικονόμηση. Για μόλις 73,25 δολάρια για τους ενήλικες και 59,35 δολάρια για τα παιδιά 3-12, θα έχετε πρόσβαση στο Zoo Atlanta, το Ενυδρείο της Γεωργίας , στην αίθουσα ποδοσφαίρου του κολλεγίου ποδοσφαίρου και στο Inside CNN Studio Tour (εξοικονόμηση 55 δολαρίων!)

Αγοράστε ένα Combo Ticket

Οι λάτρεις των ζώων χαίρονται! Αν δεν έχετε χρόνο να επισκεφθείτε κάθε αξιοθέατο της Ατλάντα, επωφεληθείτε από το ειδικό εισιτήριο συνδυασμού του Zoo Atlanta με το Ενυδρείο της Γεωργίας . Οι ενήλικες κοστίζουν 53,00 δολάρια και τα παιδιά 3-12 είναι μόλις 43,50 δολάρια (μια οικογένεια τεσσάρων θα εξοικονομήσει 33 δολάρια με το εισιτήριο συνδυασμού).

Πηγαίνετε με μια ομάδα

Λένε, τόσο περισσότερο το πιο ευχάριστο . Θα πρέπει να πούμε όσο πιο φθηνά. Είναι αλήθεια: ομάδες ηλικίας 10 ετών και άνω δικαιούνται ειδικές τιμές με έκπτωση στο ζωολογικό κήπο. Ομαδικά εισιτήρια ξυρίζουν 4 δολάρια από το κόστος των γενικών εισιτηρίων εισόδου. Οι ενήλικες κοστίζουν 18,99 δολάρια και τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι 13,99 δολάρια.

Φέρτε το Στρατιωτικό σας ID

Τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων λαμβάνουν $ 4 από το κόστος γενικής αποδοχής έως και 6 επισκεπτών. Θυμηθείτε να φέρετε το στρατιωτικό σας αναγνωριστικό εάν έχετε ένα. Ωστόσο, αυτή η προσφορά δεν ισχύει για τις online αγορές εισιτηρίων, οπότε φροντίστε να φτάσετε νωρίς για να νικήσετε τις γραμμές στο γραφείο εισιτηρίων του ζωολογικού κήπου.

Φέρτε το αναγνωριστικό σπουδαστών σας

Κάντε ένα διάλειμμα από τη μελέτη και θυμηθείτε να φέρετε το αναγνωριστικό φοιτητή σας όταν επισκέπτεστε το ζωολογικό κήπο. Οι σπουδαστές κολλεγίων εξοικονομούν $ 4 στο κόστος εισδοχής. Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την προσφορά σε αγορές στο διαδίκτυο, έτσι ώστε τα εισιτήρια πρέπει να εξαργυρωθούν στην είσοδο του εισιτηρίου του ζωολογικού κήπου.

Χρησιμοποιήστε την εταιρεία Atlanta Checker Cab για μια βόλτα

Αν είστε έξω από την πόλη και διαμένετε σε ένα από αυτά τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία, θα λάβετε μια δωρεάν βόλτα από και προς το Zoo Atlanta και το ξενοδοχείο σας.

Απλά καλέστε 404-351-1111. Αυτές οι εκδρομές είναι ευγενική προσφορά της εταιρίας Atlanta Checker Cab Company, η οποία συνεργάζεται με το ζωολογικό κήπο για να διευκολύνει την επίσκεψη σε αυτό το κλασικό αξιοθέατο της Ατλάντα για τους επισκέπτες εκτός πόλης.

Φέρτε το δικό σας φαγητό

Περάστε τις υπερτιμημένες παραχωρήσεις! Το ζωολογικό κήπο Atlanta επιτρέπει στους επισκέπτες να φέρουν τα δικά τους τρόφιμα και ποτά στη μονάδα τους. Έχουν τραπέζια πικνίκ στις περιοχές KIDZone και Grand Patio του ζωολογικού κήπου που είναι διαθέσιμα για χρήση χωρίς επιπλέον κόστος. Ζητούν μόνο να μην φέρετε σε γυάλινα δοχεία, καλαμάκια ή αλκοόλ.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Zoo της Ατλάντα

Ελέγξτε την ιστοσελίδα τακτικά για ειδικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα. Τα ελεύθερα γεγονότα που έρχονται μόλις αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνουν την Ασιατική Κληρονομιά και την Ημέρα του Πατέρα στο ζωολογικό κήπο. Αυτά τα συμβάντα είναι εξαιρετικές επιλογές για να σας βοηθήσουν να αποκομίσετε τη μέγιστη αξία από την επίσκεψή σας και να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια ενώ βρίσκεστε σε αυτήν.

Πληροφορίες Ζωολογικής Ατλάντα

Διεύθυνση: 800 Cherokee Ave. SE Ατλάντα, GA 30315

Ιστοσελίδα: zooatlanta.org