Οι νεαροί πιγκουίνοι του Aviary μεγαλώνουν

Μια ματιά πίσω από τις σκηνές της καθημερινής ζωής των πτηνών

Το εθνικό πτηνοτροφείο στο Πίτσμπουργκ είναι ο πρώτος ζωολογικός κήπος του έθνους. Είναι σπίτι για περισσότερα από 500 πουλιά από περισσότερα από 150 διαφορετικά είδη από όλο τον κόσμο. Πολλά από αυτά τα πλάσματα είναι εξωτικά, απειλούνται, και σπάνια παρατηρούνται σε ζωολογικούς κήπους.

Μεταξύ αυτών των πτηνών είναι οι Αφρικανοί πιγκουίνοι, που ζουν στο δημοφιλές εκθετήριο Penguin Point του Volvi. Οι Αφρικανοί πιγκουίνοι είναι «κρίσιμα απειλούνται» και το κλουβί εργάζεται για να εξασφαλίσει ότι το είδος είναι γύρω για τις μελλοντικές γενιές, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου Aviary Robin Weber.

Έξι πιγκουίνοι έχουν εκκολαφθεί στο Volvier κατά τα τελευταία τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των πιό πρόσφατων δύο πιγκουίνων το Δεκέμβριο του 2014 με το όνομα Happy και Goldilocks.

Αυτά είναι ήδη γεμάτα, αλλά εξακολουθούν να έχουν τα "νεανικά φτερά" τους, ελαφρότερα γκρι φτερά σε σύγκριση με τον ασπρόμαυρο χρωματισμό των παλαιότερων ομολόγων τους. Θα αρχίσουν να μεγαλώνουν φτερά ενηλίκων όταν είναι περίπου 18 μηνών, σύμφωνα με τον Chris Gaus, ανώτερο καλλιεργητή, που επιβλέπει τους πιγκουίνους.

Οι Αφρικανοί πιγκουίνοι μεγαλώνουν περίπου 6 έως 10 κιλά και 18 ίντσες ψηλοί. Μπορούν να τρώνε το 14-20 τοις εκατό του σωματικού τους βάρους κάθε μέρα.

«Περνάμε πολλά ψάρια», είπε ο Gaus. "Οι νεαροί δεν είναι επιλεκτικοί. Θα τρώνε μια ποικιλία ψαριών. "

Το νεαρό ζευγάρι εξακολουθεί να υπολογίζει την επικράτειά τους και είναι πολύ περίεργα, συχνά συγκεντρώνοντας γύρω από τα πόδια των μελών του προσωπικού που καθαρίζουν το οικοσύστημά τους. Όταν οι επισκέπτες έρχονται για μια ματιά, οι νεαροί πιγκουίνοι μπαίνουν μέχρι το παράθυρο για να κοιτάξουν πίσω τους, είπε ο Gaus.

Οι νέοι πιγκουίνοι έχουν μια μεγάλη ομάδα φίλων. Δεκαεννέα πιγκουίνους ζουν στο Penguin Point - 10 αρσενικά και 9 θηλυκά.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την καθημερινή ζωή των πιγκουίνων στο Penguin Point και μπορούν ακόμη να δουν τα ζώα μέσω υποθαλάσσιου παραθύρου για να αποκτήσουν θέα 360 μοιρών. Πρόσθετες πιγκουίνοι συναντήσεις επιτρέπουν σε μικρές ομάδες να πάρουν "μύτη σε ράμφος" με τα ζώα.

Για να δείτε τους πιγκουίνους ανά πάσα στιγμή, δείτε το Penguin Cam.

Οι Αφρικανοί πιγκουίνοι χαρακτηρίζονται ως "κρίσιμα απειλούνται," που σημαίνει ότι το είδος μπορεί να εξαφανιστεί στο φυσικό περιβάλλον. Μόνο 18.000 ζευγάρια αναπαραγωγής παραμένουν στην άγρια ​​φύση. Το 1900, υπήρχαν περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια πιγκουίνους. Τα ζώα ζουν στη νότια και νοτιοδυτική ακτή της Αφρικής.

Ο Gaus αποδίδει την παρακμή τους στη ρύπανση και στη μείωση του εφοδιασμού σε τρόφιμα εξαιτίας της ρύπανσης και της υπεραλίευσης.

Το πτηνό αποτελεί μέρος ενός προγράμματος αναπαραγωγής που ονομάζεται «σχέδιο επιβίωσης ειδών» που εργάζεται για την αναδημιουργία του είδους.

Το κλουβί διαθέτει επίσης ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο για τα πτηνά, όπου ο Δρ. Pilar Fish αναπτύσσει πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται από άλλους ζωολογικούς κήπους. Μεταξύ των εργασιών της είναι μια διαδικασία αντιμετώπισης των σπασμένων ποδιών των πτηνών με μακριά πόδια και μια θεραπεία για μυκητιακή πνευμονία.

Επίσης, ειδικεύεται στη διατήρηση, αναπαραγωγή, κτηνοτροφία, ερευνητικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και στην προσπάθεια εξοικονόμησης ζώων από την εξαφάνιση.

Το Volvira είναι προσανατολισμένο στη διατήρηση και επιδιώκει να "εμπνεύσει τον σεβασμό στη φύση", δήλωσε ο Weber.

Το Volvira, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά στην οδό 700 Arch Street, είναι ένας προορισμός όλων των ηλικιών, δημοφιλής για οικογένειες, νυχτερινές μέρες, μικρά παιδιά και ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Το Aviary διαθέτει εκθεσιακά παράθυρα, πρακτικές εμπειρίες, διαδραστικές εκδηλώσεις και ευκαιρίες για να ταΐσουν τα πουλιά.

Είναι ανοιχτό από 10-5 καθημερινά, με μερικές εξαιρέσεις όπως σημειώνεται εδώ.