Αεροδρόμια και αεροδρόμια κοντά στο Τορόντο

Πως θα φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο του Τορόντο Άλλοι Αεροδρόμια Βολικό στο Τορόντο Πάρκινγκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο

Τα αεροδρόμια του Τορόντο προσφέρουν αρκετές επιλογές. Η πόλη έχει ένα μεγάλο διεθνές αεροδρόμιο, αλλά αρκετά άλλα αεροδρόμια στην περιοχή μπορεί επίσης να είναι βολικό για την επίσκεψή σας.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Toronto Pearson (κοινώς γνωστό ως Toronto Airport, κωδικός YYZ) είναι το σημαντικότερο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την περιοχή του Τορόντο και το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Καναδά.

Βρίσκεται στο Mississauga, μέρος της ευρύτερης περιοχής Τορόντο, το αεροδρόμιο είναι στην πραγματικότητα περίπου 25 λεπτά από το κέντρο του Τορόντο χωρίς κυκλοφορία. Σε μια εκπληκτική εμφάνιση της ύπαρξης πίσω από το χρόνο, το αεροδρόμιο του Τορόντο δεν έχει ελαφρύ σιδηρόδρομο ή μετρό στο κέντρο του Τορόντο, έτσι ώστε να πάρει από και προς το αεροδρόμιο του Τορόντο είναι με ταξί, λιμουζίνα ή λεωφορείο.

Το Αεροδρόμιο Billy Bishop (κοινώς γνωστό ως Toronto Island Airport, κωδικός YTZ) βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς στο κέντρο του Τορόντο, κοντά στο Union Station και σε πολλά σημαντικά ξενοδοχεία και αξιοθέατα. Η μόνη αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί το κέντρο του Τορόντο είναι η Porter Airlines , μια αεροπορική εταιρεία κοντινών προορισμών με προορισμούς στο βορειοανατολικό τμήμα του Καναδά και η αμερικανική Porter έχει μια αναζωογονητική, πολιτισμένη προσέγγιση στο αεροπορικό ταξίδι και την εξυπηρέτηση πελατών - δωρεάν καπουτσίνο στο αεροδρόμιο;

Αφήνοντας το Τορόντο, αλλά στο άμεσο περιβάλλον, το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamilton (κωδικός YHM) προσφέρει πλεονεκτήματα στον τρόπο των πτήσεων με ανταγωνιστικές τιμές, μια βολική τοποθεσία για να εξερευνήσετε την περιοχή κρασιών Niagara και πιο οικονομικά καταλύματα.

Ο Χάμιλτον είναι περίπου μία ώρα νότια του Τορόντο.

Μακρύτερα νότια του Τορόντο υπάρχουν δύο άλλες επιλογές. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Buffalo Niagara (κωδικός BUF) είναι περίπου 2 ώρες μακριά από το Τορόντο, αλλά αν πετάξει από άλλο προορισμό των ΗΠΑ, μπορεί να είναι σημαντικά φθηνότερη από ό, τι πετούν στο Τορόντο. Επιπλέον, το αεροδρόμιο Buffalo είναι μικρότερο και ευκολότερο να μπει μέσα και έξω και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα τελωνεία στο αεροδρόμιο αλλά στα σύνορα ΗΠΑ / Καναδά.

Η τοποθεσία του Μπάφαλο θα σας επιτρέψει επίσης να οδηγήσετε στην περιοχή του Νιαγάρα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να σταματήσετε κατά μήκος του δρόμου στους καταρράκτες του Νιαγάρα ή να κάνετε γευσιγνωσία κρασιού στην περιοχή κρασιών Niagara.

Η πτήση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νιαγάρα είναι μια άλλη εναλλακτική λύση στα μεγαλύτερα, πιο συμφραζόμενα διεθνή αεροδρόμια, όπως το Τορόντο. Το αεροδρόμιο Niagara Falls βρίσκεται κοντά στα σύνορα ΗΠΑ / Καναδά και διαθέτει ένα τερματικό επιβατών ύψους 31,5 εκατομμυρίων δολαρίων, νέο από το 2009. Το αεροδρόμιο έχει γίνει ιδιαίτερα καυτό ειδικά για τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρίες Spirit και Vision στις πτήσεις μεταξύ Φλόριντα, NYC και Niagara Πτώσεις.