Τα καλύτερα γεγονότα του Τορόντο τον Αύγουστο

Ελέγξτε μερικά από τα καλύτερα γεγονότα που συμβαίνουν τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος είναι γύρω από τη γωνία και είναι μαρμελάδα γεμάτο με πράγματα διασκέδασης που κάνουν στην πόλη. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον μήνα, κατευθυνόμενοι προς ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ και δραστηριότητες που προσφέρονται τον Αύγουστο.

Γεύση του Κρινού του Ντανφόρθ (7-9 Αυγούστου)

Η γεύση του Danforth επιστρέφει για ένα ακόμη έτος και ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ δρόμου του Καναδά προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες ετησίως. Αναμείνετε τους τόνους των τροφίμων - φυσικά, αλλά οι πωλητές θα αντιπροσωπεύουν επίσης τη γαστρονομική πολυμορφία της περιοχής.

Εκτός από τη γέμιση για νόστιμα τρώει θα υπάρξει ζωντανή διασκέδαση, δεκάδες δωρεάν δραστηριότητες και μια περιοχή μόνο για τα παιδιά.

Φεστιβάλ μπύρας στρογγυλής τέχνης (8-9 Αυγούστου)

Οι οπαδοί της μπίρας Craft θα πρέπει να σημειώσουν στις 8 και 9 Αυγούστου στο ημερολόγιο και να σχεδιάσουν μια επίσκεψη στο Roundhouse Craft Beer Festival. Η γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί στο Roundhouse Park, θα παρουσιάσει μόνο μπύρες από τους ζυθοποιούς βιοτεχνών του Οντάριο. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν την Μιουζίεμ Μιουζίεμ Ζυθοποιία, τη Ζυθοποιία Πτηνών Μαϊμούδων, τη Ζυθοποιία του Ουέλινγκτον, τη Μπύρα Μπύρας και πολλά άλλα. Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό με τα τρόφιμα από κάποια από τα καλύτερα φορτηγά τροφίμων του Τορόντο.

Το Φεστιβάλ Τροφίμων και Ποτών στο Τορόντο (8 Αυγούστου)

Αυτή η πλούσια εμπειρία φαγητού και ποτού πραγματοποιείται στο Historic Fort York και θα περιλαμβάνει 100 τοις εκατό vegan πιάτα, βιοτεχνική μπύρα, κρασί και οινοπνευματώδη ποτά. Αυτό είναι το πρώτο όλος-vegan φεστιβάλ του Τορόντο για το 19 και πάνω σύνολο. Ορισμένοι πωλητές που προσβλέπουν στη δειγματοληψία περιλαμβάνουν το Yamchops, το Bakeshop του Tori, το Bunners, τον Καρδινάλιο Κανόνα και την Κουζίνα Απελευθέρωσης των Ζώων σε πολλά άλλα.

Γλυκά (15-16 Αυγούστου)

Οποιοσδήποτε με ένα σοβαρό γλυκό δόντι θα θέλει να ελέγξει το Sweetery, το μοναδικό φεστιβάλ φαγητού του Τορόντο για να επικεντρωθεί αποκλειστικά σε γλυκά αντικείμενα. Το επιδόρπιο και η γλυκιά εκδήλωση θα επικεντρωθεί στο Front and Portland και θα περιλαμβάνει αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα επιδορπίων, καταστήματα κέικ και πολλά άλλα από το Τορόντο που θα παρουσιάσουν τις καλύτερες απολαύσεις τους.

Οι συγκεκριμένοι προμηθευτές δεν είναι ακόμη καταχωρημένοι, οπότε ελέγξτε τον ιστότοπο πιο κοντά στο συμβάν για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μεγάλο στο φεστιβάλ Bloor (22-23 Αυγούστου)

Στις 22 και 23 Αυγούστου η οδός Bloor μεταξύ Dufferin και Lansdowne θα φιλοξενήσει το Big on Bloor Festiva l. Ο καλοκαιρινός δρόμος χωρίς αυτοκίνητο προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε την ποικιλία των επιχειρήσεων στη γειτονιά, μια περιοχή όπου ανοίγουν τακτικά νέα μπαρ, καφετέριες, καταστήματα και εστιατόρια.

Μήκος κύματος στρατοπέδου (28-30 Αυγούστου)

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου το Camp Wavelength αναλαμβάνει το Artscape Gibraltar Point για ένα τριήμερο camping και μουσικό φεστιβάλ. Εάν δεν αισθάνεστε σαν κάμπινγκ, υπάρχουν διαθέσιμα περάσματα μιας ημέρας. Εάν θέλετε να στείλετε τη νύχτα, ένα κάμπινγκ σας επιτρέπει να εισέλθετε και να κάνετε μια νυχτερινή κάμπινγκ για τις βραδιές Παρασκευής και Σαββάτου. Οι πράξεις που παίζουν το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνουν το Μετεωρολογικό Σταθμό, το Σκεφτείτε και το ξύλινο ουρανό μεταξύ άλλων.

TaiawanFest (28 έως 30 Αυγούστου)

Το Harbourfront Center φιλοξενεί το TaiwanFest, το οποίο γιορτάζει τα τρόφιμα, τις τέχνες και τον πολιτισμό της Ταϊβάν σε διάστημα τριών ημερών. Κατά τη διάρκεια του ελεύθερου φεστιβάλ θα υπάρξει ζωντανή μουσική, παραστάσεις, μαγειρικές διαδηλώσεις και ακόμη και μια καραόκε και χορευτική πρόκληση.

Καναδική Εθνική Έκθεση (21 Αυγούστου-7 Σεπτεμβρίου)

Ένα σίγουρο σημάδι του καλοκαιριού που έρχεται στο τέλος είναι η έναρξη της καναδικής εθνικής έκθεσης. Πάρτε την ετήσια επιδιόρθωση βόλτες σας, δοκιμάστε την τύχη σας παίζοντας καρναβάλι παιχνίδια, δείτε μια επίδειξη ή επισκεφθείτε το κτίριο τροφίμων για να γεμίσετε με βαθιά τηγανητά καλούδια. Υπάρχει κάτι στο CNE για κάθε ηλικία και επίπεδο ενδιαφέροντος.