Ημερολόγιο γεγονότων Ιανουαρίου

Μάθετε τι συμβαίνει γύρω από το Albuquerque τον Ιανουάριο. Βρείτε ένα μέρος για να περάσετε χρόνο σε εσωτερικούς χώρους και να παραμείνετε ζεστοί, ή να επιλέξετε μια υπαίθρια δραστηριότητα αναψυχής. Υπάρχει αφθονία για να σας κρατήσει απασχολημένος σε αυτό που είναι ένας από τους πιο κρύους μήνες στο Albuquerque. Καπέλο μακριά σε ένα νέο έτος.

Εάν γνωρίζετε κάποιο γεγονός που θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο, παρακαλώ στείλτε μου email στο albuquerque@aboutguide.com.

Πρώτη Παρασκευή ARTScrawl
Με πάνω από 20 διαφορετικές γκαλερί σε όλη την πόλη που συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα επισκεφτούν για να μάθετε τι συμβαίνει με συντεχνίες, μεμονωμένους καλλιτέχνες και τρέχουσες εκπομπές.

Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός.
Για το 2016: 1 Ιανουαρίου

Πρώτη Παρασκευή Fractals
Τέχνη και επιστήμη συναντιούνται κάτω από τον πλανήτη θόλο για αυτές τις ζωντανές παρουσιάσεις. Το Fractals Rock έχει περισσότερη ροκ μουσική και λιγότερη ομιλία. Δείτε το στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού.
Για το 2016: 8 Ιανουαρίου

Τζούντιν Σάντορ: Αφιέρωμα του Έλβις
Ο Justin Shandor θα εκτελέσει το απόλυτο αφιέρωμα του Elvis στο Καζίνο Isleta. Η παράσταση αρχίζει στις 8 μ.μ.
Για το 2016: 8 Ιανουαρίου

Εργαστήρια οικογενειακής τέχνης
Αυτά τα χέρια σε εργαστήρια ενθαρρύνουν τη δημιουργική σκέψη και τις εξερευνήσεις στην τέχνη. Δωρεάν με γενική είσοδο στο Μουσείο του Albuquerque.
Για το 2016: Σάββατο 1 μ.μ. - 2:30 μ.μ.

Ιστορίες στον ουρανό
Τα παιδιά και οι ενήλικες εξερευνητές τους μπορούν να απολαύσουν την ιστορία τους ακολουθούμενη από χειροτεχνίες και παιχνίδια στο Μουσείο Μπαλλών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για βρέφη για έξι χρόνια. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.
Για το 2016: Δύο προβολές: Τετάρτη, 9:30 π.μ. - 10:15 μ.μ. και 11 - 11:45 π.μ.

Mumm είναι ο Λόγος
Το διαδραστικό μυστήριο του θεάτρου δείπνου μπορεί να συνοδεύεται από δείπνο τεσσάρων πιάτων ή όχι αν το επιλέξετε. Δείτε το στο Foul Play Cafe στο εσωτερικό του Sheraton Uptown την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ.
Για το 2016: Μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου

Κυριακή Chatter
Κάθε εβδομάδα στην Κυριακή Chatter , οι προστάτες συγκεντρώνονται για να ακούσουν κλασική μουσική, ποίηση και πολλά άλλα.

Βρείτε έναν διαφορετικό χώρο κάθε εβδομάδα.
Για το 2016: Κυριακές: 3 Ιανουαρίου, 10, 17, 24

Kadomatsu στον ιαπωνικό κήπο
Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με την ιαπωνική παράδοση του Kadomatsu, τη ρύθμιση των ρυθμίσεων πεύκου και μπαμπού. Η παράσταση είναι ελεύθερη με γενική είσοδο στους Βοτανικούς Κήπους.
Για το 2016: Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου

Ελεύθερη κοινοτική όπερα: Πειρατές της Penzance
Η όπερα θα διοργανωθεί στο Santa Fe στο Ναό της Σκωτίας. Οι δωρεάν παραστάσεις είναι προσιτές σε όλες τις ηλικίες και δεν χρειάζονται εισιτήρια. Η παράσταση συμπυκνώνεται σε περίπου μία ώρα.
Για το 2016: 8 - 10 Ιανουαρίου

Albuquerque Comic Con
Δείτε προβολές anime, καλλιτέχνες κόμικς και γιορτάστε τους αστέρες όπως ο Peter Mayhew, ο Chewbacca των Star Wars και ο Jason David Frank ο πράσινος ρεύμας, στο ετήσιο γεγονός που συνεχίζει να μεγαλώνει. Αγοράστε online εισιτήρια μπροστά για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ο φετινός ειδικός όρος είναι ο Michael Dorn, επίσης γνωστός ως Star Trek Lt. Wharf, και ο Nichelle Nichols, επίσης γνωστός ως Lt. Ohuru.
Για το 2016: 8 -10 Ιανουαρίου

Παγίδα θανάτου
Το θέατρο Adobe παρουσιάζει ένα παιχνίδι με ανατροπές, στροφές και εκπλήξεις, και πολλά γέλια. Δείτε τα Σαββατοκύριακα στο Adobe.
Για το 2016: 8 - 31 Ιανουαρίου

Χωριουδάκι
Το Vortex Theatre παρουσιάζει την κλασική τραγωδία του Σαίξπηρ.
Για το 2016: 8 Ιανουαρίου - 7 Φεβρουαρίου

Φεστιβάλ χειμώνα πουλιών και νυχτερίδων
Ενώστε το προσωπικό και τους εθελοντές του Κέντρου Φύσης του Rio Grande για το Φεστιβάλ Χειμώνας Πουλιών και Νυχιών, για να μάθετε για τις νυχτερίδες του Νέου Μεξικού, μερικά από τα ειδικά έργα που συμβαίνουν στο κέντρο και πολλά άλλα. Θα υπάρχουν ομιλητές, περιπατημένοι περιπατητές πουλιών, περιπάτους στη φύση, πτηνά διάσωσης και χειροτεχνίες για παιδιά.
Για το 2016: 9 Ιανουαρίου

Santa Fe Snowshoe Classic
Ο χιονοδρομικός αγώνας 3,6 μιλίων βρίσκεται σε κυλιόμενο έδαφος στα 10.000 πόδια. Υπάρχει μια απόσταση απόσταση μιλίων για τα παιδιά. Οι χιονοδρομικοί ενοικιαζόμενοι από την REI θα είναι διαθέσιμοι στον αγώνα.
Για το 2016: 10 Ιανουαρίου

Οι τέσσερις εποχές του Μπουένος Άιρες
Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού θα εκτελέσει το Four Seasons του Astor Piazzolla, το οποίο συνδυάζει την τζαζ και το τανγκό με την κλασσική μουσική. Ο David Felberg εμφανίζεται ως σολίστ και αγωγός. Δείτε το στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.


Για το 2016: 10 Ιανουαρίου

Μηχανή Dave Rawlings
Ο βραβευμένος κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα εμφανιστεί με μέλη της μπάντας από το Led Zeppelin, τους Punch Brothers και άλλα. Δείτε το στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Για το 2016: 11 Ιανουαρίου

Διεθνές Θέατρο Φεστιβάλ
Το 16ο ετήσιο φεστιβάλ επαναστάσεων ξεκινάει με ένα κόμμα που ξεκινάει το μεγάλο εργαστήριο του Tricklock Performance Laboratory. Οι ερμηνευτές από όλο τον κόσμο θα εκτελέσουν μια ποικιλία έργων σε διαφορετικές τοποθεσίες.
Για το 2016: 12 - 30 Ιανουαρίου

Peking Acrobats
Το θεαματικό χορό έρχεται στο Popejoy με μια βαρύτητα που αψηφεί το κατόρθωμα μετά το άλλο.
Για το 2016: 15 Ιανουαρίου

Ταινίες του Χίτσκοκ
Δείτε μερικές από τις ταινίες του Hitchcock στο KiMo Theatre, για να συμπεριλάβετε το Παράθυρο πίσω, τη Rebecca και το Vertigo. Rebecca οθόνες 15 Ιανουαρίου? Vertigo 22 Ιανουαρίου και πίσω παράθυρο 29 Ιανουαρίου.
Για το 2016: 15, 22 και 29 Ιανουαρίου

Παρέλαση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Αν και ο Αιδεσιμότατος Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου, οι διακοπές για να γιορτάσουν τη ζωή και τη δουλειά του πραγματοποιούνται την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου. Το MLK Parade παρέχει μια κοινοτική φωνή προς τιμήν του την Κυριακή πριν από τις επίσημες αργίες.
Για το 2016: 16 Ιανουαρίου

Αρχική σελίδα Albuquerque και αναδιαμόρφωση
Η επίδειξη διαθέτει ιδέες αναδιαμόρφωσης, συμβουλές τοπίου, έπιπλα και εξοπλισμό για το σπίτι και τον κήπο και πολλά άλλα. Βρείτε περισσότερους από 300 θαλάμους και επαγγελματίες εμπειρογνώμονες για να σας βοηθήσουν με τις ιδέες στο σπίτι σας. Βρείτε το στο New Mexico Expo.
Για το 2016: 16 - 17 Ιανουαρίου

Χάμα Χιλή Σκι Classic
Η ετήσια εκδήλωση σκι αντοχής περιλαμβάνει αγώνες ελεύθερου και κλασσικού στυλ, καθώς και κούρσες με χιονοπέδιλα και συνδυασμένες χιονοδρομικές και χιονοδρομικές εκδηλώσεις. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο Εθνικό Δρυμό του Rio Grande.
Για το 2016: 16-18 Ιανουαρίου

Spielberg Classics
Δείτε Jurassic Park, Jaws και Raiders της χαμένης κιβωτού στη μεγάλη οθόνη στο θέατρο KiMo. Δείτε τις σιαγόνες 16 Ιανουαρίου, επιδρομείς 23 Ιανουαρίου και Jurassic Park 30 Ιανουαρίου.
Για το 2016: 16 Ιανουαρίου, 23 και 30

Οδήγηση της κυρίας Daisy
Μια χήρα και ο αφροαμερικάνικος σοφέρ της ανακαλύπτουν τη φιλία παρά τις πολύ διαφορετικές ζωές. Δείτε το στο Popejoy Hall για μια μόνο επίδειξη.
Για το 2016: 17 Ιανουαρίου

Δωρεάν είσοδος στα εθνικά πάρκα
Τα εθνικά πάρκα προσφέρουν πολλές ελεύθερες ημέρες εισόδου κάθε χρόνο το Σαββατοκύριακο του Martin Luther King Jr είναι ένα. Στο Albuquerque, έχουμε το Εθνικό Πάρκο Petroglyph, το οποίο διαθέτει τέσσερα μονοπάτια πεζοπορίας. Ωστόσο, δεν χρεώνουν την είσοδο αν και χρεώνουν ένα τέλος στάθμευσης. Ο κατάλογος για τα πάρκα αμοιβών εισόδου στο Νέο Μεξικό περιλαμβάνει τα Aztec Ruins, Bandelier, Capulin, Carlsbad, Chaco, El Morro, Fort Union, Gila, Pecos και White Sands.
Για το 2016: 18 Ιανουαρίου

Kyle Kinane με ειδικούς επισκέπτες
Ο Kinane έχει εμφανιστεί στο Comedy Central, το Conan και το Comedy Bang! Πάταγος! Εκτελεί με ειδικούς επισκέπτες στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Για το 2016: 19 Ιανουαρίου

Τρίτη Πέμπτη: Νέα εργασία με το μεξικάνικο κασσίτερο
Η Τρίτη Πέμπτη του Μουσείου του Albuquerque παρουσιάζει την τέχνη του έργου κασσίτερου. Δείτε τον τακτοποιητή Jason Delgado από τις 5 έως τις 8:30 μ.μ. σε αυτή την ελεύθερη εκδήλωση.
Για το 2016: 21 Ιανουαρίου

Monster Truck Tour
Η ενέργεια σύνθλιψης του αυτοκινήτου επιστρέφει στο Santa Ana Star Center.
Για το 2016: 22 Ιανουαρίου - 23 Ιανουαρίου

QSolo
Το Aux Dog Theatre και η Sol Acting Academy παρουσιάζουν ένα ειδικό φεστιβάλ τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές.
Για το 2016: 22 Ιανουαρίου - 31 Ιανουαρίου

Αγώνας Snowshoe Peak Sandia
Ο ετήσιος αγώνας για χιονοπέδιλα είναι 5k (3,2 μίλια). Ο αγώνας ξεκινάει από το κατώτερο πάρκινγκ του Sandia Crest House και περνάει από το Εθνικό Δρυμό. Εγγραφείτε στο διαδίκτυο ή στο REI.
Για το 2016: 23 Ιανουαρίου

Μότσαρτ, Μότσαρτ, Μότσαρτ!
Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού θα παρουσιάσει τον Μότσαρτ με τη διοργάνωση του Grant Cooper. Δείτε το στο Popejoy Hall.
Για το 2016: 23 Ιανουαρίου

KOB Health Fair
Η έκθεση έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση της υγιεινής και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για δοκιμές και προβολές, πολλές δωρεάν, ενώ οι προμήθειες διαρκούν. Περισσότεροι από 200 πωλητές θα είναι εκεί, και δωρεάν γυρίσματα για εκείνους τους 9 και μεγαλύτερους, ενώ τα προμήθειες διαρκούν. Βρείτε το στο New Mexico Expo.
Για το 2016: 23-24 Ιανουαρίου

Συναυλία για παιδιά του Frank Leto
Ο βραβευμένος συνθέτης και μουσικός Frank Leto θα παρουσιάσει τα αρχικά του τραγούδια σε αυτή τη διαδραστική συναυλία. Δείτε το στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Για το 2016: 28 και 29 Ιανουαρίου

Ηλίθια F *** ing Bird
Το έργο κέρδισε το βραβείο Charles MacArthur και το βραβείο Helen Hayes. Δείτε το στο Cell Theatre.
Για το 2016: 28 Ιανουαρίου - 14 Φεβρουαρίου

Οι παραγωγοί
Ένας παραγωγός προγραμματιστής και ένας λογιστής που θέλουν να φτιάξουν ένα flop, αλλά καταλήγουν σε ένα blockbuster. Δείτε το στο Popejoy Hall.
Για το 2016: 28 - 31 Ιανουαρίου

Δράκουλα
Η Lucy, ο πατέρας της οποίας είναι ο γιατρός που είναι υπεύθυνος για ένα ιατρείο, έχει μια μυστηριώδη ασθένεια και ένας ειδικός πιστεύει ότι έχει δαγκωθεί από ένα βαμπίρ. Δείτε το στο Μικρό Θέατρο του Albuquerque.
Για το 2016: 29 Ιανουαρίου - 14 Φεβρουαρίου

Matanza
Το ετήσιο Matanza θα πραγματοποιηθεί στο Eagle Park στη Belen το Σάββατο 30 Ιανουαρίου από τις 7 π.μ. - 2 μ.μ. Η εισδοχή είναι αμοιβή και στη συνέχεια είναι το μόνο που μπορείτε να φάτε από τη Χιλή, τα biscochitos, τις τορτίλες και φυσικά το χοιρινό. Στην εκδήλωση οι μάγειροι ανταγωνίζονται για διάφορες κατηγορίες τροφίμων και οι επισκέπτες γευρίζουν. Θα υπάρξει επίσης ψυχαγωγία, παιδική κούρσα και έκθεση καλών τεχνών και χειροτεχνίας. Αυτό το μοναδικό γεγονός είναι το μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο. Το κόστος εισόδου είναι 15 € για ενήλικες, με παιδιά 12 ετών και κάτω από δωρεάν.
Για το 2016: 30 Ιανουαρίου

Σούπερ Bowl Benefit
Το μεγάλο χρηματικό έπαθλο προς όφελος της Roadrunner Food Bank έχει δεκάδες συμμετέχοντα εστιατόρια. Φάτε αλμυρές σούπες και επιδόρπια απολαμβάνοντας την ψυχαγωγία. Τα βραβεία λαμβάνουν χώρα στο συμβάν. εισιτήρια για σχέδια διαθέσιμα για αγορά στην εκδήλωση.
Για το 2016: 30 Ιανουαρίου