Λάβετε βοήθεια στην Αριζόνα. Καλέστε 2-1-1.

Κοινοτικές Υπηρεσίες Πληροφόρησης και Παραπομπής / 211 Αριζόνα

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε ότι κινδυνεύετε ή αντιμετωπίζετε έκτακτη ανάγκη, σταματήστε να το διαβάσετε και καλέστε 9-1-1.

Οι κοινοτικές υπηρεσίες πληροφοριών και παραπομπών ιδρύθηκαν το 1964 στην Αριζόνα και ενσωματώθηκαν ως ιδιωτική, μη κερδοσκοπική οργάνωση 501 (c) (3).

Στη συνέχεια, το 2004, το Διοικητικό Συμβούλιο για το 2-1-1 δημιούργησε ένα σχέδιο υλοποίησης για τη σωστή διάδοση πληροφοριών σχετικά με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφές στην Αριζόνα, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, τις προειδοποιήσεις για την εθνική ασφάλεια και την ανακούφιση από καταστροφές.

Το σύστημα 2-1-1 ήταν ένα κρατικό σύστημα που επέτρεπε στο κοινό να έχει ευκολότερη πρόσβαση στις πληροφορίες και στις παραπομπές της κοινότητας, των κοινωνικών υπηρεσιών και της εθνικής ασφάλειας. Τη διαχειρίστηκε η Κοινοτική Υπηρεσία Πληροφόρησης και Παραπομπής.

Το 2008 το έργο 2-1-1 της Αριζόνα τερματίστηκε, αλλά αναστήθηκε το 2011. 11 Φεβρουαρίου 2012 ανακηρύχθηκε "Ημέρα 2-1-1 Αριζόνα" καθώς η Αριζόνα εντάχθηκε στο εθνικό σύστημα 2-1-1. Οι κάτοικοι της Αριζόνα έχουν έναν εύκολο να θυμόμαστε αριθμό, 2-1-1, για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε προγράμματα κοινότητας, υγείας και ανθρώπινων υπηρεσιών και να συντονίσουμε τις εθελοντικές ανάγκες με ευκαιρίες εντός του κράτους. Σήμερα, το εθνικό σύστημα 2-1-1 προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερο από το 90% του πληθυσμού των ΗΠΑ. Στην Αριζόνα, πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν κάθε χρόνο την υπηρεσία αυτή

Η κλήση 2-1-1 εντός της Αριζόνα ή η μετάβαση στο διαδίκτυο στο 211Arizona.org σας δίνει πρόσβαση στις υπηρεσίες πληροφοριών και παραπομπών της Αριζόνα. Για τις υπηρεσίες που απευθύνονται ειδικά στο Maricopa County , επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του νομού.

Επικοινωνήστε με την Κοινοτική Πληροφόρηση και Παραπομπή

2-1-1 Αριζόνα
2200 N Κεντρική Λεωφόρο, Σουίτα 211
Phoenix, ΑΖ 85004
2-1-1 ή 877-211-8661

211arizona.org

Τι κάνει 2-1-1;

Βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν οργανισμούς που μπορούν να τους βοηθήσουν στις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, των ρούχων, του καταφυγίου, της υγειονομικής περίθαλψης, της βοηθητικής βοήθειας, των βετεράνων υπηρεσιών, της ψυχικής υγείας και των ομάδων υποστήριξης και πολλά άλλα.

Η οργάνωση συντονίζεται με ανοιχτές τηλεφωνικές γραμμές για κακοποίηση παιδιών, ενδοοικογενειακή βία και εμπορία ανθρώπων.

Το CIR είναι ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό και όχι κυβερνητικό οργανισμό. Είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Οι καλούντες μπορούν να παραμείνουν ανώνυμοι, αν και συλλέγουν βασικές δημογραφικές πληροφορίες (ηλικία, φυλή, επίπεδο εισοδήματος, κλπ.), Ώστε να μπορούν να δείξουν στους πιθανούς δωρητές που θα βοηθήσουν κάνοντας δωρεές. Η οργάνωση άρχισε να λειτουργεί στην Αριζόνα το 1964.

Ποιος είναι πιο πιθανό να επωφεληθεί από τις παρεχόμενες υπηρεσίες;

Όποιος έχει ανάγκη σε όλη την Αριζόνα.

Υπάρχουν απαιτήσεις πρόσβασης στις υπηρεσίες;

Όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Οι καλύτερες ώρες για να καλέσετε είναι αργά το απόγευμα στις βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα.