Φεστιβάλ Εβραϊκού Κινηματογράφου της Ουάσιγκτον το

Το εβραϊκό φεστιβάλ της Ουάσιγκτον είναι ένα ετήσιο γεγονός που προωθεί τη διατήρηση του εβραϊκού πολιτισμού προβάλλοντας ταινίες με εβραϊκά θέματα και ενθαρρύνοντας ένα διάλογο για διάφορα θέματα. Το φεστιβάλ κινηματογράφου, με τη χορηγία του DCJCC της Ουάσινγκτον, διαθέτει παγκόσμιες, Ανατολικές ακτές και μεσο-ατλαντικές πρεμιέρες, σκηνοθέτες και εμφανίσεις, καθώς και μια επιμελημένη σειρά προβολών, εκδηλώσεων και άλλων προγραμμάτων.

Το φετινό Φεστιβάλ περιλαμβάνει 69 ταινίες και πάνω από 150 προβολές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εβραϊκών προοπτικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Η σύνθεση του 2016 περιλαμβάνει μια ποικιλία θεμάτων με έμφαση στις ζωές των καλλιτεχνών και στα άτομα LGBTQ.

Ημερομηνίες: 17-28 Μαΐου, 2017 (Λεπτομέρειες Προγράμματος που θα ανακοινωθούν)

2016 Στιγμιότυπα Φεστιβάλ

Χώροι Φεστιβάλ

Εισιτήριο: Εκτός από τα εισιτήρια αξίας 13 $, η WJFF θα προσφέρει πλήρεις κάρτες εισιτηρίων για $ 150 και εισιτήρια VIP Access για $ 250. Τα πλήρη περάσματα φεστιβάλ για τους προστάτες ηλικίας 30 ετών ή νεότερης είναι διαθέσιμα για $ 30. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.wjff.org