Το UniverSoul Circus έρχεται στην Ουάσιγκτον

Το UniverSoul Circus θα επιστρέψει στην περιοχή της Washington DC σε μια νέα θέση κοντά στο FedEx Field. Η μοναδική μάρκα φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία διαθέτει ένα πολυπολιτισμικό, πολυεθνικό, μείγμα μουσικής, θεάτρου και τέχνες τσίρκου κάτω από τη μεγάλη κορυφή. Οι επισκέπτες του τσίρκου θα αντιμετωπίζονται σε μερικές από τις πιο αναπνευστικές και περιζήτητες πράξεις τσίρκου από όλο τον κόσμο. Όπως έχει γίνει συνηθισμένο σε όλη την ιστορία του, το UniverSoul Circus έχει κυκλώσει τον πλανήτη για να βρει το καλύτερο και μοναδικό ταλέντο για να το παρουσιάσει κάτω από τη μεγάλη κορυφή.



Ημερομηνίες: 22 Ιουνίου - 23 Ιουλίου 2017

Η φετινή χρονιά είναι η Ringmaster Lucky Malatsi της Νότιας Αφρικής, ένας πολυταξικός διασκεδαστής που φέρνει την απεριόριστη ενέργεια του στο κεντρικό δαχτυλίδι. Η Lucky, 27 ετών, ήταν με το UniverSoul Circus σε ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων κατά τη διάρκεια των 15 χρόνων της με την εταιρεία - από την Contortionist και την Hip Hop Dancer έως την Trapeze Artist. Ο Lucky έχει κάνει όλα αυτά και ταξιδεύει με τη σύζυγό του και με δύο μικρά παιδιά, όπου κάνουν το σπίτι τους στο τσίρκο.

Οι πράξεις του UniverSoul Circus

Επίσης, εμφανίζονται στο UniverSoul, τα Xtreme Bikes από το Σικάγο και την Νέα Υόρκη θα πάρουν την αδρεναλίνη σας αντλώντας μέσα από την οροφή με τρελά ακροβατικά μοτοσικλέτα Freestyle που θα πνίξουν το μυαλό σας. Και επιστρέφοντας μετά από λίγα χρόνια μακρυά από τη μεγάλη κορυφή είναι οι Bone Breaking Contortionists από τη Γουινέα. Οι οικογένειες θα γίνουν μάρτυρες μιας εκπληκτικής σειράς διεθνών ταλαντούχων ανθρώπων και ζώων, συμπεριλαμβανομένων των Roller Skaters (Αιθιοπία), των Ελεφάντων (ΗΠΑ), της Teeter Board & amp; (Μεξικό) με Ζέμπρες και Καμήλες, Αεροπορικά Μεταξωτά (Κίνα), Άλογα (Γκαμπόν, Γουινέα, Ρωσία) και πολυετείς αγαπημένες Καραϊβικές Χορευτές (Τρινιντάντ και Τομπάγκο).

Το UniverSoul Circus είναι ένας εξαιρετικά διαδραστικός συνδυασμός τσίρκο, θεάτρου και μουσικής που καλύπτει είδη όπως Pop, Classic R & B, Λατινικά, Hip Hop, Jazz και Ευαγγέλιο. Αγκαλιάζει και γιορτάζει τις μοναδικές και οικείες πτυχές της ποπ κουλτούρας σε παγκόσμιο επίπεδο φέρνοντας τους στο επίκεντρο της σκηνής με ένα cast από διεθνείς καλλιτέχνες.

Το UniverSoul Circus χαρακτηρίζεται ως ένα από τα τρία κορυφαία τσίρκα στην Αμερική μαζί με τους Ringling Brothers Barnum και Bailey και το Cirque du Soleil. Η φρέσκια προσέγγιση της UniverSoul στην φιλική προς την οικογένεια ζωντανή ψυχαγωγία έχει συγκεντρώσει ένα πολυπόθητο σημείο ως μία από τις δέκα κορυφαίες πολυάριθμες οικογενειακές εκδηλώσεις του Ticketmaster, μαζί με άλλα shows συμπεριλαμβανομένου του Sesame Street Live, Disney on Ice και του Radio City Christmas Spectacular. Το τσίρκο ιδρύθηκε το 1994 στην Ατλάντα από συναυλία και θεατρικό φορέα, Cedric Walker.

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια πωλούνται μέσω του Ticketmaster.com. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία και τη θέση του καθίσματος.

Τοποθεσία: FedEx Field, που βρίσκεται μακριά από I-495, Έξοδος 17B - Landover Rd., Στο Landover, Μέριλαντ.

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι η λεωφόρος Morgan Boulevard, η οποία απέχει περίπου 1,6 χλμ. Από το στάδιο. Δείτε ένα χάρτη

Ιστοσελίδα: www.universoulcircus.com

Διαβάστε περισσότερα για το Θερινό Θέατρο στην Ουάσιγκτον DC