Η έρευνα ZAGAT Goes Online

Κριτικές εστιατορίων Τώρα δωρεάν στο Διαδίκτυο

Για σχεδόν 20 χρόνια, οι Tim και Νίνα Ζαγκάτ (προφέρονται za-GAT, λένε με τη "γάτα") έχουν εκδώσει οδηγούς εστιατορίων με βάση βαθμολογίες που υποβάλλονται από τους διοργανωτές. Τα διακριτικά βιβλία με μπορντό χρώμα φέρνουν τις εφημερίδες για πολλές από τις πιο ευλογημένες πόλεις των ΗΠΑ και μερικούς διεθνείς προορισμούς. Οι έρευνες ZAGAT είναι μοναδικές στο βαθμό που αξιολογούν χωριστά τις ξεχωριστές ιδιότητες ενός εστιατορίου - τροφίμων, διακόσμησης και υπηρεσιών - που βασίζονται στις εισροές των καταναλωτών.

Οι Ζαγάτ τα τελευταία χρόνια έχουν διακλαδιστεί για να ερευνήσουν τους ταξιδιώτες σε ξενοδοχεία, θέρετρα, ιαματικά λουτρά, αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

Οι πωλήσεις για $ 9.95 και άνω, οι λεπτόι, φορητοί οδηγοί έχουν γίνει μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Γιατί λοιπόν οι Zagats δαπανούν 1 εκατομμύριο δολάρια για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο έτσι ώστε να μπορούν να δίνουν τη σκληρή δουλειά τους δωρεάν;

Ένα άρθρο της Wall Street Journal ανέφερε τον Tim Zagat, λέγοντας: "Αν δεν το κάναμε ... κάποιος άλλος θα καταλάβαινε ότι αυτό ήταν ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να εμπλακούν πολλοί άνθρωποι και να τους φέρουν στην ίδια διαδικασία έχω." Δεν θέλει να είναι άλλο Barnes & Noble ή Borders ... στέκεται δίπλα ενώ μια άγνωστη οντότητα όπως η Amazon.com τους χτύπησε στη διάτρηση, οι Zagats χρεώνονται στον online κόσμο και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καλή είδηση ​​για τους επισκέπτες στη Νέα Αγγλία .

Δύο από τους πρώτους οδηγούς αναθεώρησης εστιατορίων για να πάνε εντελώς online είναι για τη Βοστώνη και το Κοννέκτικατ.

Για τη Νέα Αγγλία που έσκασε δύο από τις πρώτες 20 online θέσεις δεν προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τους δεσμούς Zagats με αυτήν την περιοχή. Και οι δύο είναι οι ντόπιοι Νέα Υόρκη. Η Νίνα αποφοίτησε από το κολλέγιο Vassar στο Poughkeepsie της Νέας Υόρκης και ο Tim από το Χάρβαρντ στο Cambridge της Μασαχουσέτης. Και οι δύο είναι απόφοιτοι του New Haven, της Νομικής Σχολής του Yale του Κοννέκτικατ.

Άλλοι προορισμοί για τους οποίους τα αποτελέσματα και οι κριτικές του εστιατορίου είναι online είναι: Ατλάντα, Βαλτιμόρη, Σικάγο, Χαβάη, Λονδίνο, Λος Άντζελες, Λος Άντζελες, Νιου Τζέρσεϋ, Νέα Ορλεάνη, Νέα Υόρκη, Ορλάντο, Παρίσι, Φιλαδέλφεια, Σαν Ντιέγκο, Σαν Φρανσίσκο, νότια πολιτεία της Νέας Υόρκης, Τορόντο και Ουάσινγκτον, DC Άλλες τοποθεσίες έρχονται σύντομα.

Η ιστοσελίδα του zagat.com είναι εύκολη στην πλοήγηση, ενώ οι κριτικές των εστιατορίων είναι μερικά μόνο κλικ μακριά. Κοιτάζοντας προσεχώς τον οδηγό της Βοστώνης, είναι εύκολο να ψάξετε για εστιατόρια με οποιοδήποτε αριθμό κριτηρίων αξιολόγησης Zagat, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, του κόστους, της θέσης και των ειδικών χαρακτηριστικών. Θα μπορείτε επίσης να μηδενίσετε γρήγορα χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους στη δεξιά στήλη για να επιλέξετε κορυφαία επιλογές των κριτών από τρόφιμα, ντεκόρ, υπηρεσίες ή κουζίνα. σε καταλόγους από την κουζίνα? σε αλφαβητικό κατάλογο. ή σε καταχώρηση από γειτονιά. Τα κορυφαία συνολικά αγαπημένα είναι επίσης ορατά.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης δείγματος: Καθώς εισήγαγα τα κριτήρια αναζήτησης μου, ένα παράθυρο κειμένου δεξιά μου ακολούθησε τις επιλογές μου, δημιουργώντας δυναμικά μια επιβεβαίωση του αιτήματός μου: "Ψάχνω για ένα εστιατόριο που έχει βαθμολογία τροφίμων 20 ή καλύτερα , έχει βαθμολογία ντεκόρ 15 ή καλύτερα, έχει βαθμολογία υπηρεσίας 19 ή καλύτερα, κοστίζει $ 45 ή λιγότερο, βρίσκεται στην πλατεία του Χάρβαρντ ». Το αποτέλεσμα, όταν έκανα κλικ στο "βρείτε για μένα": έξι εστιατόρια για να διαλέξετε, με τον Cafe Celador τον κορυφαίο αγώνα.

Όταν έκανα κλικ στο σύνδεσμο για Cafe Celador για να μάθω περισσότερα για αυτό το εστιατόριο, μου ζητήθηκε να εγγραφώ για δωρεάν συμμετοχή. Η ιδιότητα του μέλους είναι δωρεάν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Τι συμβαίνει μετά την 1η Σεπτεμβρίου; Ένα ποσό που θα καθοριστεί ακόμη θα χρεωθεί και τα μέλη θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μπορούν να συμμετέχουν. Η δειγματοληψία των δωρεάν παροχών δωρεάν τώρα δεν θα υποχρεώσει τον επισκέπτη με οποιονδήποτε τρόπο. Οι αξιολογήσεις εστιατορίων, οι λειτουργίες αναζήτησης, τα ψώνια και πολλά άλλα χαρακτηριστικά του site θα παραμείνουν δωρεάν. Ποια είναι τα οφέλη της συμμετοχής;

Μου μπήκα αμέσως στη σελίδα του Cafe Celador, όπου ήμουν σε θέση να διαβάσω ότι «Κρυμμένο σε έναν παράδρομο, αυτό το« ρομαντικό »γαλλικό μπιστρό με το« πιο ζεστό υπόγειο στο Cambridge »έρχεται με« γοητεία και ύφος »και« συνεχώς αλλάζοντας το μενού "που περιλαμβάνει 'ενδιαφέρουσα' και 'καινοτόμα' ιταλικά και μεσογειακά πιάτα ...." Ακούγεται υπέροχο!

Ήμουν επίσης σε θέση να κάνετε κλικ στο κουμπί "Χάρτης" για να δείτε πού βρίσκεται το εστιατόριο και να πάρετε οδηγίες. Οι σχετικές πληροφορίες περιλαμβάνονται επίσης σε πράγματα όπως οι πιστωτικές κάρτες που γίνονται δεκτές, η πολιτική για το κάπνισμα και το εάν είναι διαθέσιμη η απόσυρση.

Εάν ανησυχούσατε για τους Ζαγάτς που δεν επωφελήθηκαν από αυτό το "δώστε το μακριά δωρεάν" επιχείρηση, φοβηθείτε! Το άρθρο "Wall Street Journal" ανέφερε ότι ο νέος ιστότοπος χτύπησε 80 πωλήσεις βιβλίων ενώ κοιμόταν κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του στο διαδίκτυο.