Κράτηση αεροπορικών εταιρειών

Συμβουλές και κόλπα για την πτήση στις εγχώριες αεροπορικές εταιρείες του Μεξικού

Στο παρελθόν, οι ταξιδιώτες με προϋπολογισμό δεν σκέφτηκαν καν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στο Μεξικό, αφού οι ναύλοι ήταν υπερβολικοί και τα δρομολόγια πτήσης ήταν περιορισμένα. Ταξίδευαν ως επί το πλείστον με λεωφορεία και ιδιωτικά αυτοκίνητα και πέρασαν πολλές ώρες στο δρόμο. Η εξυπηρέτηση λεωφορείων στο Μεξικό μπορεί να είναι εξαιρετική - με ποικίλα επίπεδα εξυπηρέτησης και καλής κάλυψης σε όλη τη χώρα, αλλά το Μεξικό είναι μια πολύ μεγάλη χώρα και το ταξίδι λεωφορείου μεταξύ προορισμών μπορεί να διαρκέσει υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ταξιδιώτες του προϋπολογισμού μπορούν να χαρούν ότι το τοπίο των αεροπορικών ταξιδιών στο Μεξικό έχει αλλάξει και τώρα είναι τόσο προσιτό και βολικό.

Δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, Aeromexico και Mexicana de Aviacion, κυριάρχησαν στην αγορά αεροπορικών ταξιδιών του Μεξικού για πολλά χρόνια. Ήταν δημόσιος, και οι ναύλοι ήταν υπερβολικοί, τόσο πολύ ώστε η πτήση δεν ήταν επιλογή για τους περισσότερους ταξιδιώτες. Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες ιδιωτικοποιήθηκαν και αργότερα η Μεξικάννα έπαψε τη δραστηριότητά της και αρκετές μεξικανικές αεροπορικές εταιρείες με έκπτωση μπήκαν στη σκηνή, δημιουργώντας ανταγωνισμό και μειώνοντας τα αεροπορικά εισιτήρια.

Υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις. Οι ταξινομητές ταξιδιών συχνά δεν περιλαμβάνουν τις μεξικανικές αεροπορικές εταιρείες με έκπτωση στις αναζητήσεις τους. Έτσι, η εύρεση και κράτηση πτήσεων μπορεί να απαιτήσει αρκετή έρευνα - θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα κάθε αεροπορικής εταιρείας, να συνδέσετε την προέλευση, τον προορισμό και τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε και να συγκρίνετε τις τιμές. Κατά την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων στις μεξικανικές αεροπορικές εταιρείες, λάβετε υπόψη αυτά τα σημεία: