Πώς θα φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στην Ορλεάνη με τρένο και αυτοκίνητο

Ταξιδεύοντας στην Ορλεάνη στην κοιλάδα του Λίγηρα

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και την Ορλεάνη .

Η Ορλεάνη βρίσκεται στις όχθες του ισχυρού και αργού ποταμού Λίγηρα , του μεγαλύτερου ποταμού στη Γαλλία. Στην περιοχή Loiret (45), η Ορλεάνη είναι περισσότερο γνωστή ως η πόλη της Joan of Arc. Είναι μια λιγότερο γνωστή πόλη από πολλά άλλα σε αυτή την τοποθεσία της Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO , όπως Blois στα νοτιοδυτικά ή Bourges στα νοτιοανατολικά της κοιλάδας του Λίγηρα, αλλά είναι μια ευημερούσα θέση με ένα γοητευτικό παλιό μέρος και έναν υπέροχο καθεδρικό ναό, είναι όμορφα φωτισμένη τη νύχτα.

Επίσης αξίζει να κάνετε check out είναι το Parc Floral de la Source du Loiret , ένας εκτεταμένος κήπος σχεδιασμένος γύρω από την πηγή του ποταμού Loiret. Η Ορλεάνη είναι μια πραγματική πύλη σε ένα μεγάλο μέρος της κοιλάδας του Λίγηρα, είτε πηγαίνετε ανατολικά μέχρι το Gien, το Cosne και το Nevers ή δυτικά κάτω από το γνωστότερο μέρος, πέρα ​​από τα μεγάλα αρχοντικά Chambord, Blois και Amboise όπου Leonardo da Vinci πέρασε τα τελευταία του χρόνια και στις Tours.

Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε τους πολύ διαφορετικούς κήπους που θα βρείτε όλη την κοιλάδα του Λίγηρα. Πρόκειται για μια πλούσια και εύφορη περιοχή, ευρύχωρη και ευγενική. Μερικοί από τους κήπους συνδέονται με τα μεγάλα χωριά. άλλοι είναι πιο απομονωμένοι. Οι μεγάλοι κήποι ξεκινούν από το Ainay-le-Vieil στο ανατολικό Λίγηρα μέχρι το Villandry στα δυτικά. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε κάθε χρόνο το φημισμένο Φεστιβάλ Κήπου στο Chaumont-sur-Loire , τη μικρότερη και διαφορετική απάντηση της Γαλλίας στο τελετουργικό λουλουδιών Chelsea του Λονδίνου.

Τέλος, η κοιλάδα του Λίγηρα είναι ένα καλό μέρος για να επισκεφθείτε το χειμώνα.

Ορισμένα από τα château είναι ανοιχτά όλο το χρόνο και πολλές από τις πόλεις διατηρούν καλές χριστουγεννιάτικες αγορές από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι το νέο έτος.

Παρίσι στην Ορλεάνη με το τρένο

Τα δρομολόγια απευθείας με το Intercity τρέχουν από το Παρίσι στην Ορλεάνη, αφήνοντας από το Gare d'Austerlitz , 55 quai d'Austerlitz, Παρίσι 13.

Υπάρχουν συχνές τρένες που παίρνουν από 1 ώρα 10 λεπτά.

Μεταφορικές συνδέσεις με το Gare d'Austerlitz

Μετρό

Για λεωφορεία, ανατρέξτε στον Χάρτη λεωφορείων του Παρισιού

Από το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle η ευκολότερη και ταχύτερη διαδρομή γίνεται μέσω του Tours για 3 ώρες και 50 λεπτά.

Οι δημοφιλείς άμεσες συνδέσεις με την Ορλεάνη περιλαμβάνουν το Blois στην κοιλάδα του Λίγηρα, το Bourges, το Tours, το Argenton και το Vierzon.

Ορλεάνη Ο σταθμός βρίσκεται στην πλατεία Place d'Arc, απέναντι από ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο, μόλις λίγα λεπτά από τους πολυσύχναστους δρόμους από το παλιό κέντρο.

Τουριστικό γραφείο
2 pl της Ευρώπης
Τηλ .: 00 33 (0) 2 38 24 05 05
Ιστοσελίδα του Γραφείου Τουρισμού

Κλείστε το τρένο σας

Παρίσι στην Ορλεάνη με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως την Ορλεάνη είναι 133 χλμ. Και το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Εάν οδηγείτε, ανατρέξτε στο άρθρο σχετικά με την Οδική Συμβουλή και την Οδήγηση στη Γαλλία .

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι

Που να μείνω

Διαβάστε τις κριτικές των πελατών, συγκρίνετε τις τιμές και κρατήστε το ξενοδοχείο σας Orléans με TripAdvisor