Εκπληξη! 5 λόγοι για διακοπές στο Γουέστμινστερ, Κολοράντο

Πεταλούδες, μονοπάτια, το μεγαλύτερο παγοδρόμιο του έθνους και άλλα κάνουν το Westy να ξεχωρίζει

Εδώ είναι ένας απροσδόκητος προορισμός διακοπών στο Κολοράντο που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Σας τοποθετεί ακριβώς στη μέση του Ντένβερ και του Μπόλντερ, με εύκολη πρόσβαση σε μεγάλα τμήματα μονοπατιών, νερού και πάρκων, αλλά είναι ακριβώς στην πόλη - σε κοντινή απόσταση από μπαρ, κινηματογράφο, αίθουσα μπόουλινγκ, arcade, το μεγαλύτερο μέρος του έθνους την αρένα πάγου και τον περίεργο ζωολογικό κήπο του κράτους.

Όταν μένετε εδώ, δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο, εκτός από τις γρήγορες ημερήσιες εκδρομές στο εμπορικό κέντρο Pearl Street, στα βουνά ή στο κέντρο του Ντένβερ. Η τοποθεσία, καθώς και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι το Westin στο Westminster είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά του Κολοράντο - ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Αυτό το ξενοδοχείο απέχει περίπου 30 λεπτά από το κέντρο του Ντένβερ και περίπου 20 λεπτά από το Boulder (ανάλογα με την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο 36 και το διακρατικό).

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε εάν προγραμματίζετε μια παραμονή το Σαββατοκύριακο σε αυτό το εκπληκτικό θέρετρο: τους πέντε αγαπημένους μας, εκπληκτικούς τρόπους για να απολαύσετε διακοπές στο Westminster.