Πριν ταξιδέψετε με την EF Tours

Πριν ταξιδέψετε με την EF Tours - πώς να εγγραφείτε και να πληρώσετε για μια περιοδεία στην εκπαιδευτική ομάδα EF, πακέτο για ένα ταξίδι EF και να πληρώσετε για ένα EF ταξίδι.

Μάθετε περισσότερα για το EF Tours

Η EF είναι μια μαζική εκπαιδευτική εταιρεία που προσφέρει παγκόσμια ομαδικά ταξίδια σε φοιτητές όλων των ηλικιών και σύντροφοι - γονείς, sibs, συζύγους, όποιον. Οι εκδρομές συνοδεύονται από τουλάχιστον έναν ενήλικα και διαρκούν χρόνο. Διαβάστε ένα προφίλ εταιρείας EF και διαβάστε για να βρείτε ένα ταξίδι EF και πηγαίνετε.

Εύρεση ενός ταξιδιού EF

Τα ταξίδια EF προωθούνται από εκπαιδευτικούς ή ενδιαφερόμενους ενήλικες, οι οποίοι γίνονται "ηγέτες ομάδων" και υπογράφουν συμμετέχοντες. Ρωτήστε στο συμβουλευτικό γραφείο σας, καλέστε το EF να μάθετε αν ένας δάσκαλος στην περιοχή σας σχεδιάζει ένα ταξίδι ή ζητήστε από τον αγαπημένο σας εκπαιδευτή (πώς για την ΤΑ;) να εξετάσει το ενδεχόμενο προγραμματισμού κάποιου ταξιδιού. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα υπάρχον ταξίδι ή να συνδυάσετε σχολεία για να δημιουργήσετε μια πλήρη ομάδα (βλάψτε για 20). Αν η ομάδα σας δεν είναι αρκετά μεγάλη, θα πληρώσετε περισσότερα ή θα σας ζητηθεί να συμμετάσχετε σε άλλη ομάδα (κάντε το).

Πόσο κοστίζει?

Τα έξοδα ταξιδιού ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό, αλλά η EF εγγυάται τις χαμηλότερες τιμές στην ταξιδιωτική βιομηχανία φοιτητικών ομάδων. Κατανοήστε ότι τα περισσότερα ταξίδια εκπαιδευτικών ομάδων είναι οικονομικά - δηλαδή μη κεντρικά, φτηνά ξενοδοχεία και φθηνά γεύματα. Οι πτήσεις μπορεί να έχουν layovers - φτηνότερες πτήσεις κάνουν. Γνωρίζετε ότι τα πράγματα πέρα ​​από τον EF, όπως τα τέλη αεροδρομίου, ενδέχεται να επηρεάσουν την τελική τιμολόγηση.

Η EF γράφει: "Λόγω του μεγέθους μας, είμαστε σε θέση να διαπραγματευτούμε εξαιρετικές τιμές χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα". Είναι αλήθεια, από την εμπειρία μου.

Αποφασίστε πώς να πληρώσετε

Το μεγάλο ερώτημα: πώς να καταλήξουμε στα χρήματα; Ένας δάσκαλος στην Virginia Beach διανύει ταξίδια στις φοιτητικές ομάδες μέσω του προγράμματος δανείου σπουδαστών του σχολείου - αξίζει να ζητήσετε από το διαχειριστή σας.

Η EF Tours προσφέρει ένα αυτόματο σχέδιο πληρωμής - εξαιρετικά προσιτό από $ 50 / μήνα και άνω, χρεώνεται μηνιαίως στην πιστωτική σας κάρτα. Είστε ο απόλυτος δικαστής για τη δαπάνη των χρημάτων που φέρνετε μαζί. θυμηθείτε ότι το μεσημεριανό γεύμα δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος της περιοδείας EF.

Conisder που ζητά από τους γονείς να πληρώσουν - τα ταξίδια είναι τόσο διευρυμένα όσο το κολέγιο.

Εγγραφείτε με ένα ταξίδι EF

Μόλις αποφασίσετε να πάτε, η εγγραφή είναι μια γρήγορη διαδικασία - ο δάσκαλος ή ο ενήλικας που διοργανώνει το ταξίδι πιθανότατα θα διανείμει πληροφορίες εγγραφής ή μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά με ένα ποσό εγγραφής των $ 95 (χαρακτηριστικό των φοιτητικών εταιρειών φοιτητικών ταξιδιών). Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω τηλεφώνου: 1-800-665-5364.

Μόλις εγγραφείτε σε ομαδικά ταξίδια και πληρώσετε τα χρήματά σας, έχετε συνάψει συμβατική δέσμευση με την εταιρεία που διοργανώνει το ταξίδι. Κατανοήστε τι υπογράφετε και λέτε.

Προετοιμασία με podcasts EF

Η EF Tours διαθέτει δύο νέους βοηθούς ταξιδιού τεχνολογίας ταξιδιού για το 2006, οι οποίοι έχουν ως στόχο την ενσωμάτωση της διεθνούς εμπειρίας, μέσω φοιτητικών ταξιδιών και τεχνολογίας. Εάν είστε ένας από τους πολλούς φοιτητές που προτιμούν να φορούν ακουστικά από τους οδηγούς, θα βρείτε το EF στο iTunes ή το TourCasts, σπουδαίους οδηγούς ταξιδιού μέσω του iPod. Και η EF παρουσιάζει επίσης το iStory Tours: ταξιδεύοντας με τη δική σας τεχνολογία της Apple.

Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να κατεβάσετε περιηγήσεις με τα πόδια και πολλά άλλα, τα οποία διηγούνται οι διευθυντές της EF, για να σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε τα ταξιδιωτικά γούστα σας.

Λάβετε πληροφορίες πριν την αναχώρηση

Ο ηγέτης της ομάδας σας μπορεί να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα EF - ρωτήστε αν δεν ακούτε για ένα. Χρησιμοποιήστε το για να βρείτε λίστες συσκευασίας, εγγραφείτε αν δεν το έχετε και κάντε λήψη πληροφοριών πριν την αναχώρηση, όπως χρονοδιαγράμματα και διευθύνσεις ξενοδοχείων. Μεγάλη συμβουλή: η μεταπήδηση των ηπείρων, ενώ οι αποσκευές είναι πολλές.

Στην ομάδα σας θα ανατεθεί ένας σύμβουλος ταξιδιών EF μετά την εγγραφή - χρησιμοποιήστε αυτόν τον πόρο. Θα στείλει εισιτήρια, χρονοδιαγράμματα και πληροφορίες τελευταίας στιγμής στον αρχηγό της ομάδας, καθώς και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις δυνατότητες διαπίστευσης.

Εγγραφείτε για πίστωση

Η EF προσφέρει σχολική διαπίστευση για ταξίδια. εγγραφείτε καλά πριν ταξιδέψετε.

Πάρτε μια πιστωτική εξάμηνο για $ 100 μέσω του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Ουάσινγκτον και EF και ελέγξτε τις δυνατότητες διαπίστευσης στο σχολείο με το σχολείο σας - πείτε τους ότι η EF διαθέτει το δικό της εκπαιδευτικό πάνελ και απασχολεί κάποιον πλήρους απασχόλησης στο γραφείο της στις ΗΠΑ για να χειριστεί τα σχολεία για ταξίδι. Ο δάσκαλός σας μπορεί να επιλέξει να παρέχει ανεξάρτητες πιστωτικές μονάδες: προτείνετε. Ο σύμβουλος της περιοδείας EF σας (παραπάνω) μπορεί να σας βοηθήσει.