Σκηνοθεσία για το κρασί του Μόντρεαλ La Grande Dégustation 2017

Montreal Wine Show La Grande Dégustation: Το Ultimate Wine Event στην πόλη

Το La Grande Dégustation είναι το juggernaut των εκδηλώσεων του Μόντρεαλ που πρωτοεμφανίστηκαν τον Οκτώβριο του 2011 με 1.500 κρασιά, μπύρες και οινοπνευματώδη ποτά από 20 χώρες που προσφέρονται για γευσιγνωσία και αγοραπωλησία. Η επίδειξη κρασιού προσελκύει 13.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της.

Το 2017, η La Grande Dégustation είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2017 και διαθέτει 1.500 διαφορετικά κρασιά από περίπου 200 παραγωγούς. Μεταξύ αυτών είναι δύσκολες ιδιωτικές εισαγωγές, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι διαθέσιμες στο Κεμπέκ αλλά μπορούν να αγοραστούν σε τοποθεσία. Περισσότερα για τις τιμές και τις ημερομηνίες παράδοσης παρακάτω.

Montreal Wine Show La Grande Dégustation: Πώς λειτουργεί

Οι συμμετέχοντες καταβάλλουν πρώτα εισιτήριο για πρόσβαση στο εκθεσιακό χώρο (το εισιτήριο χορηγεί επιβάτες έναν οδηγό οίνου και ένα ποτήρι κρασιού). Οι συμμετέχοντες πρέπει στη συνέχεια να αγοράσουν εισιτήρια δοκιμής για να δοκιμάσουν τα διαθέσιμα κρασιά στην επίδειξη, τα οποία ποικίλουν στην τιμή, ανάλογα με το προϊόν. Κατά προσέγγιση, αναμένετε να περάσετε περίπου 60 δολάρια σε ένα βράδυ στο La Grande Dégustation, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων εισόδου και των εισιτηρίων γευσιγνωσίας.

Απολαύσατε μια ιδιωτική εισαγωγή; Αγοράστε στο σημείο

Ανακαλύψατε ένα στολίδι στο La Grande Dégustation αλλά δεν είναι διαθέσιμο στο SAQ ; Δεν είναι πρόβλημα.

Απλά πείτε στον εκπρόσωπο που σας απήγγειλε ένα δείγμα οποιουδήποτε κρασιού έπεσε το φανταχτερό σας ότι θα θέλατε να αγοράσετε ένα μπουκάλι. Ή μια περίπτωση. Ορισμένοι διανομείς / παραγωγοί πωλούν με το μπουκάλι. Μερικοί δεν το κάνουν. Απλά ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες και δείτε αν πληρούν τον προϋπολογισμό σας.

Πότε

3 μ.μ. έως 9 μ.μ., Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου
1 μ.μ. έως 9 μ.μ., Σάββατο, 4 Νοεμβρίου

Που

Τοποθετήστε Bonaventure

Να πάρει εκεί

Bonaventure Metro

Αδεια

$ 15 (λιγότερο εάν το εισιτήριο αγοράζεται online)
Τα κουπόνια γευσιγνωσίας κοστίζουν επιπλέον (1 δολάριο ανά κουπόνι, πολλές φορές απαιτούνται για μία δοκιμή)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα La Grande Dégustation για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό το προφίλ του Wine Show του Μόντρεαλ έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. οι εμπειρογνώμονες του χώρου υπόκεινται σε αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.