Γλυκές συνταγές στο Pierre Hermé: Ζαχαροπλαστεία, Macarons & More

Κομψά γλυκά στο καλύτερο τους

Ο Pierre Hermé θα μπορούσε απλώς να διεκδικήσει τον τίτλο του πιο γνωστού σεφ ζαχαροπλαστείου παγκοσμίως. Ιδιαίτερα λατρεμένος για τα πάντοτε δημιουργικά μακαρόνια με τέλεια υφή, αυτά τα ελαφριά, ευάερα αρτοσκευάσματα που παρασκευάζονται με αμύγδαλα, ζάχαρη και γκανάκι ή γέμιση με κρέμα που δεν πρέπει να συνδυάζονται με μπισκότα καρύδας παρόμοιας ονομασίας - ο Ερμέ ονομαζόταν «ο Πικάσο της ζύμης "από το περιοδικό Vogue. Το περιοδικό Observer της Βρετανίας κάποτε θεωρούσε το κέικ σοκολάτας του ένα από τα "πενήντα καλύτερα πράγματα που τρώνε στον κόσμο".

Έχει, φυσικά, κερδίσει τις λεγεώνες απόκρημνες φαγητού και τους επίδοξους σεφ ζαχαροπλαστικής που παραθέτουν το όνομά του όταν εξηγούν γιατί άρχισαν το εμπόριο.

Εκτός από τα εικονικά μακαρόνια του, παραδοθέντα σε γεύσεις παραδοσιακά ως φιστίκια ή ως εκλεκτικά όπως το τσάι matcha, το γκρέιπφρουτ-μοσχοκάρυδο και το foie-gras, η Herme κάνει επίσης εξαιρετικά γλυκά και γκουρμέ σοκολάτες, που πωλούνται σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από το Παρίσι.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Οι καλύτεροι μακαρόνι στο Παρίσι

Είτε μπείτε στον πειρασμό από ένα ομαλό κομμάτι ganache, ένα κουτί macarons για να πάρετε σπίτι, ή ένα melt-in στόμα σας eclair, εσείς ουσιαστικά δεν μπορεί να πάει στραβά με την επίσκεψη μπουτίκ Hermé. Αφεθείτε μακριά ...

Παρίσι Τοποθεσίες και πληροφορίες επικοινωνίας:

Ζαχαροπλαστείο St-Germain-des-Prés (Αρτοποιία)
Σε αυτήν την τοποθεσία Rue Bonaparte στην καρδιά της ιστορικής συνοικίας Saint-Germain-des-Prés , θα βρείτε μια πλήρη ποικιλία από πολύ λαχταριστά αρτοσκευάσματα (εκλεκτά, τάρτες, κέικ, βαμπά, millefeuilles κ.λπ.).

Σιγουρευτείτε για να δοκιμάσετε τις εποχιακές σπεσιαλιτέ, όπως τάρτες βατόμουρου ή φράουλας.
Διεύθυνση: 72 rue Bonaparte 6ο διαμέρισμα
Τηλ: +33 (0) 1 43 54 47 77

Avenue de L'Opera - Μακαρόνια και σοκολάτες
Αυτή η τοποθεσία κοντά στην Όπερα Garnier προσφέρει μια πλήρη γκάμα από πολυπόθητα μακαρόνια του Herme και μια ποικιλία από σοκολάτες.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτί, ή να επιλέξετε μεμονωμένες σοκολάτες για να πάρετε μια τσάντα.
Διεύθυνση: 39 Avenue de l'Opera, 2ο διαμέρισμα
Τηλ: +33 (0) 1 43 54 47 77

Rue Cambon - Μακαρόνια και σοκολάτες
Μια άλλη τοποθεσία που προσφέρει τα φημισμένα μπισκότα με αυγά και αμύγδαλα μαζί με απολαύσεις με κακάο και σε απόσταση αναπνοής από το Λούβρο και το Palais Royale ..
Διεύθυνση: 4 rue Cambon, 1ο διαμέρισμα
Τηλ: +33 (0) 1 43 54 47 77

Μπορείτε να δείτε αυτή τη σελίδα στην επίσημη ιστοσελίδα (στα αγγλικά) για τις υπόλοιπες τοποθεσίες στο Παρίσι. Εκτός από τις αυτόνομες μπουτίκ, τα προϊόντα Pierre Herme διατίθενται επίσης στα πολυκαταστήματα του Παρισιού και στα τμήματα γκουρμέ φαγητών, όπως στο φαρμακείο Galeries Lafayette και Publicis (μακαρόνια και σοκολάτες) στο # 133 στα Ηλύσια Πεδία .
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Ωρες λειτουργίας:

Rue Bonaparte Bakery / St-Germain-des-Pres:
Το φούρνο είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Τετάρτη και Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 19:00. Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Avenue de l'Opera - Μακαρόνια και σοκολάτα:
Ανοιχτό καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων, από τις 10:00 π.μ. έως τις 7:30 μ.μ.

Τοποθεσία Rue Cambon - Μακαρόνια και Σοκολάτα:
Ανοιχτό καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων, από τις 10:00 π.μ. έως τις 7:30 μ.μ.

Υπηρεσίες παράδοσης και παραγγελίας:

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Παρίσι αλλά έχετε έδρα στη Γαλλία ή την Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου), μπορείτε να παραγγείλετε πολλά από τα προϊόντα και τα σύνολα δώρων του Pierre Herme στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εάν σας άρεσε αυτό, ίσως θέλετε επίσης:

Αν είστε εξαρτημένος από το macaron ή είστε περίεργος να δοκιμάσετε διαφορετικές εκδόσεις αυτών των πιο παριζιάνικων δημιουργιών, δείτε το χαρακτηριστικό μας στον κορυφαίο ανταγωνιστή της Herme στην κατηγορία macaron, Ladurée . Μπορεί να βρείτε, όπως και πολλοί άνθρωποι, ότι έχετε έναν σκληρό χρόνο να αποφασίσετε ποια έκδοση βγαίνει στην κορυφή.

Για ακόμα πιο δυνατά σημεία για το πού μπορείτε να βρείτε γκουρμέ φαγητό και κρασί στην γαστρονομική πρωτεύουσα, ελέγξτε τον πλήρη οδηγό μας για φαγητό και φαγητό στο Παρίσι . Για να κερδίσετε πιο εξαιρετικό ψωμί και γλυκά, διαβάστε τη λίστα με τα καλύτερα αρτοσκευάσματα στο Παρίσι. Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε εξαιρετικά γαλλικά ή προϊόντα; Βγείτε για μια βόλτα στους καλύτερους μόνιμους εμπορικούς δρόμους στο Παρίσι : περιοχές όπως η Rue Clerc και η Rue Montorgueil , όπου οι πωλητές προσφέρουν κάθε ποικιλία από φρέσκα αντικείμενα όπως φρούτα, λαχανικά, τυριά, κρέατα και τοπικές σπεσιαλιτέ.

Τέλος, εάν χρειαστεί να αποθηκεύσετε γκουρμέ καλούδια για να πάρετε πίσω ως δώρα, χτυπήστε τις αγορές γκουρμέ τροφίμων όπως η La Grande Epicerie Gourmet Market στο πολυκατάστημα Bon Marche ή το Galeries Lafayette Gourmet.