Πώς θα φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Μπιαρίτς

Ταξιδέψτε στο Biarritz αεροπορικώς, με τρένο και αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το Μπιαρίτς.

Το Biarritz βρίσκεται στην Ακουιτανία στη γαλλική ακτή του Ατλαντικού, πολύ κοντά στα ισπανικά σύνορα. Έχει μια αναβίωση της δημοτικότητας και με την τεράστια αναζωογόνηση του κοντινού Bordeaux , έχει γίνει ένας κορυφαίος προορισμός για άλλη μια φορά. Είναι γνωστό για τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες, το καζίνο και το παρελθόν, όταν όλα τα δικαιώματα και η αριστοκρατία της Ευρώπης ήρθαν να απολαύσουν τη μεγάλη χρυσή εποχή του.

Να φτάσετε στο Biarritz με αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο του Μπιαρίτς απέχει 4χλμ. Από το κέντρο, έξω από το D810.


Οι διεθνείς συνδέσεις περιλαμβάνουν τη Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη, τις Βρυξέλλες,

Το Παρίσι, τη Λίλλη , το Στρασβούργο, τη Λυών, τη Μασσαλία και τη Νίκαια . Η Ryanair και η Easyjet πετούν από το Λονδίνο και το Δουβλίνο. Αρ. Διαύλου. 14 πηγαίνει μεταξύ του αεροδρομίου και του κέντρου του Biarritz.

Παρίσι προς Μπιαρίτς με το τρένο

Το TGV εκπαιδεύεται στο Biarritz από το σιδηροδρομικό σταθμό Paris Gare Montparnasse του Παρισιού (17 Boulevard de Vaugirard, Παρίσι, 14ο διαμέρισμα) όλη την ημέρα.

Γραμμές μετρό προς και από το σταθμό Gare Montparnasse

Για λεωφορεία, ανατρέξτε στον χάρτη λεωφορείων του Παρισιού

Το TGV εκπαιδεύεται στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπιαρίτς

Άλλες συνδέσεις με το Biarritz από TGV ή TER
Οι δημοφιλείς συνδέσεις περιλαμβάνουν το Hendaye, το Irun, την ισπανική συνοριακή πόλη, το Μπορντό, την Τουλούζη και τη Νίκαια .

Δείτε τις σημαντικότερες υπηρεσίες TER στην ιστοσελίδα του TER

Ο σταθμός Biarritz βρίσκεται στην συνοικία La Negresse, 4χλμ. Νοτιοανατολικά του κέντρου στο τέλος της λεωφόρου Foch / Avenue Kennedy.

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Παρίσι προς Μπιαρίτς με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Μπιαρίτς είναι περίπου 780 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 7 ώρες ανάλογα με την ταχύτητά σας. Θα υπάρξουν χρεώσεις διοδίων.

Ενοικίαση αυτοκινήτων
Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι

Ελέγξτε τα πλοία μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των γαλλικών λιμανιών , εάν έρχεστε με αυτοκίνητο από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα για να δείτε στη δυτική ακτή της Γαλλίας